موضوعها: 278
تشکر Received:
22,296 in 4,717 posts
تشکر Given: 14,824
اعتبار:
24,870
۱۴۰۰/۱۰/۳۰، ۰۱:۳۸ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۰/۱۰/۳۰، ۰۱:۴۴ عصر، توسط Rose.)
سلام بچه ها
الان یه فکری به ذهنم رسید که این تاپیک رو بزنم تا با هم در مورد اشکالات نرم افزارهای درسی و شغلی صحبت کنیم و اشکالات همدیگه رو رفع کنیم
من یه سری نرم افزارهام رو توی اکسل کشیدم...
بعد نمودارهایی که ازشون الگو گرفتم رو هم دارم...
میخوام این دوتا نمودار، روی هم بیفتن بدون اینکه داده ها تغییری درشون ایجاد بشه...
معمولا هر مقاله ای، یه مدل منحصر به فردی این نمودارها رو برای خودش طراحی می کنه...
من پرسیدم با کورل و SPSS و حتی فتوشاپ انجام دادن اما فتوشاپ که شبیه نمودار مرجع میشه... اون دوتای دیگه رو کار نکردم... می دونید با چه نرم افزاری میشه راحت طراحی کرد که زیبایی بصریش هم تامین بشه؟
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
کاربرانی که از این پست تشکر کردنداربرانی که از این پست تشکر کردند
• شماره مجازی تیندر
موضوعها: 0
تشکر Received:
639 in 284 posts
تشکر Given: 294
اعتبار:
641
سلام رز جان من یه جورایی دیتا ساینتیستم ولی همیشه از متلب استفاده کردم، در واقع دیتاهای اکسل و فرمت های دیگه رو توی متلب می خونم و اونجا تحلیل و رسم میکنم، اون نرم افزارهایی که گفتی رو بلد نیستم. می تونی یک نمونه از نمودارهایی که مد نظرت هست رو بذاری؟
تشکر Received:
10,860 in 2,958 posts
تشکر Given: 5,610
اعتبار:
13,422
رز جان
میخوای عکس های نمودارها روی هم بیافته؟ یا دو تا نمودار روی یک جفت محور تعریف بشه؟
تشکر Received:
22,296 in 4,717 posts
اعتبار:
24,870
۱۴۰۰/۱۱/۱، ۰۳:۴۷ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۰/۱۱/۲، ۰۱:۰۸ صبح، توسط Rose.)
مرسی از پاسخگویی تون بچه ها
ببینید نمودار راستی مرجع من هست، سمت چپی اونیه که با اکسل رسم کردم و آوردم توی ورد... خط سمت چپی رو هم خودم حدودی کشیدم...
میخواد جدولی شبیه به راست داشته باشم که داده های مطالعه ی قبلی روش نباشه و مثلا اون رنگ هایی (خیلی وقتا این محدوده ها فقط خط رنگی نیستن و داخل محدوده ها هم رنگی میشن) که در قسمت های مختلفش هست، برای مطالعه ی خودم، شخصی سازی کنم...
حالا اگر نرم افزار دیگه ای هم هست که بشه این کارها رو باهاش کرد ممنون میشم معرفی کنید بچه ها
تشکر Received:
22,296 in 4,717 posts
اعتبار:
24,870
(۱۴۰۰/۱۱/۲، ۱۲:۵۴ عصر)lady نوشته است: (۱۴۰۰/۱۱/۱، ۰۳:۴۷ عصر)Rose نوشته است: مرسی از پاسخگویی تون بچه ها
ببینید نمودار راستی مرجع من هست، سمت چپی اونیه که با اکسل رسم کردم و آوردم توی ورد... خط سمت چپی رو هم خودم حدودی کشیدم...
میخواد جدولی شبیه به راست داشته باشم که داده های مطالعه ی قبلی روش نباشه و مثلا اون رنگ هایی (خیلی وقتا این محدوده ها فقط خط رنگی نیستن و داخل محدوده ها هم رنگی میشن) که در قسمت های مختلفش هست، برای مطالعه ی خودم، شخصی سازی کنم...
حالا اگر نرم افزار دیگه ای هم هست که بشه این کارها رو باهاش کرد ممنون میشم معرفی کنید بچه ها
رز جون شما می خواید اطلاعات و داده های خطوط رنگی را داشته باشید؟ نرم افزارهایی هستند که عکس می دهید و داده را بهتون می دهد.
بله عزیزم، نمودار مرجع دارم از مقاله مثلا گرفتم، طرف دیتاهای خودش رو وارد کرده، من میخوام نمودارش باشه، دیتاش نباشه، خودم رنگای محدوده ها رو عوض کنم و دیتای خودم رو واردش کنم
• شماره مجازی تیندر
تشکر Received:
255 in 119 posts
تشکر Given: 181
اعتبار:
294
رز جون به نظرم یا از نرم افزارهایی استفاده کن که عکس بهش می دهید و داده های نمودار را تحویل می گیری، با استفاده از داده های نمودارهای مرجع می توانی نمودار را با نمودار خودت رسم کنی (نرم افزار اکسل)، یا از فتوشاپ استفاده کنید
تشکر Received:
22,296 in 4,717 posts
اعتبار:
24,870
سلام بچه ها
من یه سوال نرم افزاری دیگه دارم
من دارم یه متنی رو ویرایش می کنم...
اول اومدم پاکنویس رو نصب کردم، چون ویراستیار وردم رو خراب می کرد....
بعد پاکنویس خیلی روی مخم بود و سرعتش خیلیییییییییییی کم بود... آن اینستال کردم و اومدم ویراستیار نصب کردم...
باز دوباره داره وردم هنگ می کنه...
کسی می دونه چطور می تونم از این وضعیت خلاص شم؟
یه افزونه ی ویراستاری خوب می شناسید معرفی کنید بهم؟
• شماره مجازی تیندر
تشکر Received:
22,296 in 4,717 posts
اعتبار:
24,870
سلام بچه ها
من با spss نمودارهام رو ترسیم کردم
بعد الان برای تحلیلشون، دنبال رفرنسی هستم که بفهمم خب این نتیجه هایی که بدست آوردم به چه معناهایی می تونه باشه...
مثلا الان توی تحلیل همبستگی های اسپیرمن و پیرسون هستم... کل اطلاعاتی که از تحلیل اینا دارم همون همبستگی بین دو متغیره که مثلا 0/8 تا 1 خیلی قویه و همینجور کم میشه... من می تونم برداشت دیگه ای هم از این نمودار داشته باشم؟
یا مثلا تحلیل دندوگرام، آنالیز فاکتوری، اسکری پلات و ماتریکس مولفه چرخشی رو می خوام بدونم چه برداشت هایی می تونم ازشون بکنم؟ چند تا کتاب آماری و spss گرفتم چه عمومی چه تخصصی، اما مثلا پیرسون رو یه صفحه توضیح دادن... باید مقاله بخونم که بفهمم یا توی کتابی می تونم روش تحلیل علمیشون رو پیدا کنم؟
• ستیلیته