بچه ها این کیک خیلی خوشمزه س و بافت نرمی داره
شما هم اگه دستور کیک و شیرینی نارگیلی متفاوتی دارید ، حتما بذارید برامون
![[تصویر: screenshot_2022-03-06-11-51-18-1_vrbi.png]](https://s6.uupload.ir/files/screenshot_2022-03-06-11-51-18-1_vrbi.png)
مواد لازم :
1 و 1/2 پیمانه آرد
1 پیمانه شکر
1 پیمانه ماست شیرین
1 پیمانه روغن
1 پیمانه پودر نارگیل
3 عدد تخم مرغ بزرگ
1 قاشق غ سر پر بکینگ پودر
1 ق چ وانیل
شیر عسلی برای تزیین
مراحل :
ابتدا شکر و تخم مرغ و وانیل را خوب هم می زنیم تا کرم رنگ شود. بعد روغن و ماست را اضافه میکنیم، فقط در حد مخلوط شدن هم می زنیم. آرد را یکبار الک می کنیم و بکینگ پودر و پودر نارگیل را اضافه میکنیم.
مواد خشک را کم کم به مایه کیک اضافه میکنیم و فقط در حدی که مواد صاف و یکدست شود مخلوط میکنیم. قالب ۲۰ سانتی را چرب میکنیم، میتوان از کاغذ روغنی استفاده کرد.
فر را ۱۵ دقیقه داغ میکنیم، کیک را به مدت ۴۵ دقیقه با دمای ۱۷۵ درجه در فر قرار میدهیم. با شیر عسلی و پودر نارگیل تزیین میکنیم.
شما هم اگه دستور کیک و شیرینی نارگیلی متفاوتی دارید ، حتما بذارید برامون

![[تصویر: screenshot_2022-03-06-11-51-18-1_vrbi.png]](https://s6.uupload.ir/files/screenshot_2022-03-06-11-51-18-1_vrbi.png)
مواد لازم :
1 و 1/2 پیمانه آرد
1 پیمانه شکر
1 پیمانه ماست شیرین
1 پیمانه روغن
1 پیمانه پودر نارگیل
3 عدد تخم مرغ بزرگ
1 قاشق غ سر پر بکینگ پودر
1 ق چ وانیل
شیر عسلی برای تزیین
مراحل :
ابتدا شکر و تخم مرغ و وانیل را خوب هم می زنیم تا کرم رنگ شود. بعد روغن و ماست را اضافه میکنیم، فقط در حد مخلوط شدن هم می زنیم. آرد را یکبار الک می کنیم و بکینگ پودر و پودر نارگیل را اضافه میکنیم.
مواد خشک را کم کم به مایه کیک اضافه میکنیم و فقط در حدی که مواد صاف و یکدست شود مخلوط میکنیم. قالب ۲۰ سانتی را چرب میکنیم، میتوان از کاغذ روغنی استفاده کرد.
فر را ۱۵ دقیقه داغ میکنیم، کیک را به مدت ۴۵ دقیقه با دمای ۱۷۵ درجه در فر قرار میدهیم. با شیر عسلی و پودر نارگیل تزیین میکنیم.
تا به کجا کشد مرا ، مستی بی امان تو
