موضوعها: 278
تشکر Received:
22,296 in 4,717 posts
تشکر Given: 14,824
اعتبار:
24,870
۱۴۰۰/۱۲/۱۸، ۰۲:۱۶ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۱/۱۲/۱۶، ۱۱:۱۵ صبح، توسط شیدا.)

بچه ها یه ایده ای به ذهنم رسید...
مثل تاپیک انرژی زنانه که چالش گذاشتیم بیایم باز یه چالش بذاریم و با عیدیامون یه تیکه طلا بخریم...
من که همسرم کلا کاری با عیدیا نداره، و به ذهنم رسید همه ی عیدی های خودم و همسر و پسرم رو جمع کنم، و شده یه تیکه طلای سبک هم بخرم خوبه، گفتم ببینم اگه پایه هستید، باهم این چالش رو بذاریم و بعدشم عکس طلایی که می خریم رو بذاریم (البته الان طلا داره اوج می گیره شاید وقت مناسبی برای خرید نباشه)

طلا از چند سوت و چند صدتومن هست به بالا دیگه... بالاخره شده یه پارسیانم باشه، بهتر از اینه که معلوم نشه کجا خرج میشه

طلادوستا دستا بالا
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
موضوعها: 7
تشکر Received:
20,218 in 5,384 posts
تشکر Given: 8,760
اعتبار:
24,701
بچه ها من هیچ عیدی نقدی دریافت نمیکنم واقعا !!!
فقط همونی ک دو.لت محترم دادن اونم خرج شد رفت ....
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
موضوعها: 0
تشکر Received:
6,784 in 1,210 posts
تشکر Given: 4,526
اعتبار:
6,938
منم میخوام با عیدیای پسرم سکه بخرم واسش
تشکر Received:
22,296 in 4,717 posts
اعتبار:
24,870
ندا جان بهترین کار رو می کنی
منم تا پارسال سکه می خریدم، دیگه دلم میخواد که طلا بخرم و استفاده کنم... مگه جز همین پسرم کسی هست که بخواد بهش برسه

در عوض منم استفاده می کنم و خوشحال میشم و از اون طرف جریان انرژی هم برقرار می شه و یه گوشه نمیفته
تشکر Received:
11,246 in 2,495 posts
تشکر Given: 9,416
اعتبار:
15,596
ما که عیدی خاصی نمیگیریم. فقط باید به ۲-۳ تا بچه عیدی بدیم.
من فقط م ش و همسرم عیدی میدن که اونم مبلغ خاصی نمیشه.خخخخخ
تشکر Received:
22,296 in 4,717 posts
اعتبار:
24,870
۱۴۰۰/۱۲/۱۸، ۰۳:۵۲ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۰/۱۲/۱۸، ۰۳:۵۳ عصر، توسط Rose.)
نسیمه جان میتونی مثلا حقوق اسفند یا فروردین (چون اسفند خرج خیلی بالاست... اصلا برای پیشگیری از همین خرجا این ایده به ذهنم رسید که جای اینکه خرج چیزی بشه که موندگار نیست، سرمایه میشه برامون) یا یه درصدیش رو بذاری برای این کار... یه رسم کوچیک بشه برات مثلا... شما که گفتی وسیله هات رو فروختی منم وسایلی که نمی خواستم رو دیروز گذاشتم دیوار و با پول همون فروش لوازم اضافیم هم سری قبل جمع کردم و طلا خریدم... اصلا نبود اون وسایل به چشم نمیاد، اصلا یه سری خریدا اینقدر هیجانیه که میره گوشه ی کمد خاک می خوره، ولی وقتی جای اونا، یه تیکه طلا (یا سهام یا هر سرمایه گذاری برای آینده) میشه آدم اعتماد به نفس پیدا می کنه از نظر من بخصوص که من به معنای واقعی شاغل نیستم (بیشتر دارن ازم بیگاری می کشن

) احساس می کنم یه سرمایه ای جمع شده بالاخره...
یا اگه صمیمی هستی شاید بتونی بگی بهت نقدی عیدی بدن که یه تیکه طلا پسندیدی میخوای با عیدیات بخریش
تشکر Received:
22,296 in 4,717 posts
اعتبار:
24,870
۱۴۰۰/۱۲/۱۸، ۰۳:۵۶ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۰/۱۲/۱۸، ۰۳:۵۷ عصر، توسط Rose.)
ماهور مساله اینه که میخوای بخری یا نه؟
الان با 500-600 هم میشه یه تیکه طلا خرید... از 200-300 فکر کنم میشه پارسیان خرید...
اصلا ناامید نباش... بعنوان سرمایه گذاری نگاه کن
فقط هم عیدی نه، یه وقت یه خدماتی می تونی ارائه بدی، یه چیزی که لازم نداری رو بفروشی ووو... اینها رو هم می تونی بذاری روی عیدیا... الان عنوان تاپیک رو درست می کنم که فقط عیدی نباشه
بچه ها من پولا رو جمع کردم توی پاکت
تشکر Received:
4,046 in 1,090 posts
تشکر Given: 9,315
اعتبار:
4,839
رز جون من عیدیمو از سازمان گرفتم ولی متاسفانه یه وسیله ای لازم بود اونو خریدم، الانم میخوام با عیدی که مامانم میده سرخ کن بخرم چقدر دلم میخواس طلا بخرم
تشکر Received:
22,296 in 4,717 posts
اعتبار:
24,870
۱۴۰۰/۱۲/۱۸، ۰۴:۰۰ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۰/۱۲/۱۸، ۰۴:۳۳ عصر، توسط Rose.)
مبارک باشه عزیزم، به دل خوش استفاده کنی
خب خرج واجب بوده براتون دیگه... بهرحال سلامتی مهمترین سرمایه ی همه مونه، من خودم توی چند تا چیز اصلا حساب و کتاب نمی کنم، یکیش خورد و خوراکه، یکیش مباحث مربوط به سلامتی مثل آزمایش و رفتن به بهترین دکتر یا بیمارستان و... یکی هم لباس زیر

اینها هر چی قیمتش باشه بدون حرف قبول می کنم و پرداخت می کنم چون همه شون ارتباط مستقیم با سلامتیم دارن (برای همسر و پسرمم همینطور)... ولی مثلا خیلیا می بینن من با اینکه خیلی خرید کتاب رو دوست دارم، از کتابخونه کتاب زیاد می گیرم و نمی خرم، یا مثلا لباس تکراری می پوشم، یا مدتها یه لباسی که باهاش راحتم رو می پوشم، یا خرج آرایشگاه و عمل و اینها نمی کنم، فکر می کنن من خرج نمی کنم برای خودم یا به خودم نمی رسم... با اینکه چیزی که من خرج می کنم برای کردن توی چشم بقیه نیست... اولویتم برای سلامتیمه... متاسفانه حتی فرهنگ ما و ضرب المثل ها هم به این قضیه کمک می کنن که عقل مردم توی چشمشون باشه... ولی نباید به اینها توجه کرد... وسیله ای که برای سلامتی می خری یا هزینه ای که برای سلامتیت می کنی، بهترین سرمایه گذاریه... اصلا متاسفانه هم نگو و با انرژی مثبت ازش استفاده کن چون قراره در کنار بقیه ی عوامل، تن سالم رو بهت هدیه بده که خدای نکرده اگر مشکلی برای این تن سالم پیش بیاد، واقعا باید صد برابرش هزینه کنی که به حالت قبل برگرده و یا هیچوقت اصلا بر نگرده... که معمولا حالت دومه و آسیب بدن یک طرفه هستش....
آها خرجی هم که برای بهبود لوازم کارمون می کنیم هم اصلا جای حسرت نداره.... یعنی اگه با گوشی یا لپ تاپ کار می کنیم و هزینه می کنیم ارتقاش میدیم جای هیچ حسرتی به نظر من نداره، چون قراره با بهبودش، پول بیشتری هم برای ما دربیاره پس خودش یه سرمایه گذاریه...
ان شاءالله طلا هم می خری به همین زودیا
پول طلا هم مثل خونه، جور میشه خودش