امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پیچ های مفید اینستاگرام در زمینه ی زیبایی
محل معرفی پیچ های مفید اینستاگرام در زمینه ی زیبایی همینجاست Heart
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • شماره مجازی تیندر
پاسخ
بچه ها از کدوم بلاگر خوشتون میاد؟ بلاگری که حالا خودش یا سبک زندگیش به نظرتون شیک و خاصه؟
پاسخ
Parisasaber خیییلی پولدارن. من از سبک متفاوت ش تو طراحی لباس خوشم میاد و حجم پولداری فضایی شون. البته ازين بلاگرهای کیلویی نیست که کیلوکیلو فالوور داشته باشد یا به سرش ازين پاپیون ها ببنده طرز چیدن سبزی خوردن تو بشقاب و یاد بده...
خیلی وقتهام پست میذاره غمگینم تنهام افسردم... خخخ... بقیه هی الکی میگن قهوه بخوریم حال خوب داشته باشیم...

سهیل سنگرزاده یا همون جون دل م فالو دارم. واقعا حرف هاش به دلم می شینه حالا قیافش عجیب غریبه یکم..

دیگه هیچ کسو ندارم...
تنفر عجیبی هم نسبت به صدف بیوتی و سمیرسمیرا شیرزاد دارم...
  • Heven، youtab، شیدا
پاسخ
شیدا منظورت از نظرظاهریه؟
پاسخ
از هر نظر که خوشتون میاد صنوبر
پاسخ
شیدا جان من پیج syavarsanرو دوست دارم. باهاش صد در صد هم عقیده نیستم ولی اینکه "معمولا " دو جانبه نگاه میکنه قضایارو خوشم میاد.از اینکه متعصب نیست و خیلی با اطلاعاته هم همچنین.ولی خب کسی نیست که برای سرگرمی بشه توی پیجش وقت گذروند یه سری مطالبش خیلی سنگینه.
یه پسره‌ست که معلم زبانه و قبلا فمنیست بوده اما الان ضد فمنیست و به قول خودش هرگونه قبیله‌گراییه.
  • youtab، شیدا
پاسخ
صنوبر همون که اسمش سیاوشه منم یه مدت فالووش کردم واقعا مطالبش سنگینه
  • شیدا، صنوبر۷۱
پاسخ
آره آیسان جان سیاوش
من نصفشو نمیفهمم کلا Smile
ولی از دیدی که بهم میده و باعث شده از سمتی که دوست دارم به قضایا نگاه نکنم(حداقل کمتر نگاه کنم) خیلی خوشم میاد
  • mahtakhanoum، youtab، آیسان ۹۶، شیدا
پاسخ
بچه ها پیج استایل و طبیعت‌ گردی فالو نکردین؟ Smile
پاسخ
چرا شیدا ولی مورد علاقه‌م نیستن چون نه از سفر خوشم میاد نه از استایل Smile) برای همون توی ذهنم نیستن دقیق که چیا بودن باز دکوراسیون خونه رو خوشم میاد تا حدی
  • youtab، شیدا
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان