امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
هدفگذاری ۱۴۰۱ من
Heart Heart Heart Heart
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • (کژال)، Almam، artatam، Hamii99، شماره مجازی تیندر، ندایا
پاسخ
هدف من تا شهریور ۱۴۰۱ حتما خدا کمکمون کنه ، بتونیم یه خونه خوشگل بخریم بعد من بزام Big Grin Big Grin

دیگه دارم پیر میشم والا بوخدا Sad Sad
تا به کجا کشد مرا ، مستی بی امان تو Heart
  • (کژال)، **ماهور**، 2015، artatam، Celin، Elham67، Hamii99، Mari90، Nedaa28، nona، Rose، sims s، Sufii، Targol، youtab، آیسان ۹۶، بانوی قصه، ستی‌لیته، شماره مجازی تیندر، لیدان، ندایا، نسیم64، نسیمه جااان
پاسخ
انشالله عزیزم
همیشه دلم میخواست از اونایی بودم که اول سال هدف میذارن، آخر سال تیک میزنن. اما هیچ وقت اینجوری نبودم. به لطف بولت ژورنال و این چیزها که چند سالیه مد شده کم کم به دسته معدود افراد بی برنامه هل داده شدم.
  • (کژال)، **ماهور**، 2015، Almam، artatam، Celin، Elham67، Hamii99، Mari90، nona، Rose، sims s، آیسان ۹۶، بانوی قصه، شماره مجازی تیندر، لیدان، ندایا
پاسخ
به نام خدا
بچه Smile
  • (کژال)، **ماهور**، 2015، Almam، Celin، Elham67، Hamii99، mahtakhanoum، Mari90، mona70، Rose، sims s، Sufii، Targol، youtab، آیسان ۹۶، بانوی قصه، ستی‌لیته، شماره مجازی تیندر، لیدان، ندایا، پری سیما
پاسخ
هدف امسال من فقط خودممم - چه جسمی چه روحی
مسیر جهان دوره گردیست
  • (کژال)، **ماهور**، 2015، Almam، Celin، Elham67، Hamii99، Mari90، nona، Rose، sims s، Sufii، Targol، youtab، آیسان ۹۶، بانوی قصه، شماره مجازی تیندر، لیدان
پاسخ
سوال گنگه. هدف‌گذاری مالی؟
یا کلی؟
خوب من بولت ژورنال امسالمو دو شب پیش آماده کردم. سعی کردم همه ابعاد زندگیمم روش هدفگذاری کنم پس برنامه هام زیاده.
مهم تریناش:
1_ده کیلو وزن کم کنم.
2_ نیروهای کارگاهو دو برابر کنم
3_ ماشینمو عوض کنم.
  • **ماهور**، 2015، Almam، Celin، Elham67، Hamii99، Mari90، nona، Rose، sims s، Sufii، Targol، youtab، آیسان ۹۶، بانوی قصه، ستی‌لیته، شماره مجازی تیندر، لیدان، ندایا، نسیمه جااان، پری سیما
پاسخ
اول از همه وقت گذاشتن برای خودم
خرید خونه دلخواهم
پیجم رو سر و سامان بدم و به سوددهی برسه
  • (کژال)، **ماهور**، 2015، Almam، Elham67، Hamii99، Mari90، nona، Rose، sims s، Sufii، Targol، youtab، آیسان ۹۶، بانوی قصه، ستی‌لیته، شماره مجازی تیندر، لیدان، ندایا، نسیمه جااان، پری سیما
پاسخ
بچه‌ها کاش اگر هدفاتون خیلی شخصی نیست عکس بولت ژورنالاتونو بذارین ببینیم چه جوریاس دقیقا
  • (کژال)، **ماهور**، Almam، Elham67، Hamii99، Mari90، nona، Rose، sims s، Sufii، Targol، youtab، آیسان ۹۶، شماره مجازی تیندر، لیدان، ندایا، نسیمه جااان، پری سیما
پاسخ
چون هدف گذاری برای یک ساله میگم..
۱۲کیلو وزن کم کنم
از نظر مالی اون پولام رو سرهم کنم و سرمایه گذاری کنم
آشپزی م رو ارتقا بدم
فاطمه هستم
Heart
  • (کژال)، **ماهور**، Almam، Elham67، Hamii99، nona، Rose، sims s، Sufii، Targol، youtab، آیسان ۹۶، بانوی قصه، شماره مجازی تیندر، لیدان، ندایا
پاسخ
به نام خدا
يه ني ني

اگر خدا بخواد

(۱۴۰۰/۱۲/۲۵، ۰۵:۲۷ عصر)nona نوشته است: به نام خدا
بچه Smile

نونا جونم ارزو ميكنم سال ديگه اين موقع دوتامون يه ني ني تپلي داشته باشيم
من كه دوست دارم تپلي و سفيد با چشماي رنگي و موهاي بور فرفري باشه
ميخندي و در دلم پر ميشود از خوشبختي
  • (کژال)، **ماهور**، 2015، Almam، Elham67، Mari90، nona، Rose، Sufii، youtab، آیسان ۹۶، بانوی قصه، شماره مجازی تیندر، فلامینگو، ندایا، نسیم64، پری سیما
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: