۱۴۰۰/۳/۱۴، ۰۸:۲۰ عصر
در راستای همراهی با همدیگه و کمک به همدیگه در این شرایط سخت کرونا، اینجا پیج های خودتون رو معرفی کنید دوستای عزیزم

پیج های مشاغل کاربران
|
۱۴۰۰/۳/۱۴، ۰۸:۲۰ عصر
در راستای همراهی با همدیگه و کمک به همدیگه در این شرایط سخت کرونا، اینجا پیج های خودتون رو معرفی کنید دوستای عزیزم
![]()
۱۴۰۰/۱۲/۲، ۰۸:۱۶ صبح
سلام. من یه پیج خیلی غیر فعال دارم. دلی توش پست میذارم. اگر دوست داشتین ببینید @paint.by.maya
۱۴۰۰/۱۲/۲، ۰۹:۰۷ صبح
سلام دوستای گل
پیج لباس خونگی خواهرم رو اینجا میخوام معرفی کنم ،جنس های خوب و مطمئنی میاره با خیال راحت خرید کنید ♡ مرسی از حمایتتون gol_espid
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
۱۴۰۰/۱۲/۳، ۰۱:۳۹ صبح
بچه ها پیج منم که دارید تو امضام هست
قرار شد شمع سازی و کلا دست سازه و اینا بزارم ولی هیچطوره نمیتونم پشت دوربین حرف بزنم این یه نکته نکته مهمتر اینکه میترسم وسطاش جا بزنم بعدتر ازاونم اینکه از ری اکت های مختلف حراس دارم پیجو ببرم جلو حمایت میشه بنظرتون یا نه باورکنید جزوه هامو نشونتون بدم کتابه!
هیچ اگر سایه پذیرد منم آن سایه هیچ...!
_pichak_021 ![]() • 2015، nona، Sepi، sims s، youtab، آبگینه،
۱۴۰۰/۱۲/۳، ۱۱:۰۲ صبح
سلام این پیج شوهرخواهرم هست
اولین تولید کننده برنج رنگی در کشور ممنونم از حمایتتون @draghamaleki @dr.aghamalekei ![]() • 2015، mahtakhanoum، Mari90، nona، youtab،
۱۴۰۰/۱۲/۳، ۰۱:۲۸ عصر
صدف من پیجتو دیدم دختر هیچی توش نبود که! خب قشنگ شروع کن راش بندازی اگه کاربردی باشه چرا حمایت نشه
۱۴۰۰/۱۲/۳، ۰۲:۳۸ عصر
نونا ممنون ازت که وقت گذاشتی پیجمو دیدی
، نکته بعدی اینکه من میترسم اموزش بزارم و پیج کلا از ی بعدی خارج بشه و نمیخوام ابدا پیجم هوم بلاگری و سوییت هومی بشه ازاینکه از خودم عکس و فیلم بزارمم اصلا ترسی ندارم بحث اعتماد بنفس نیست نمیدونم متوجه منظورم میشی یا نه.. بیشتر مد نظرم اون تعاملس حتی تو چندین دوره شرکت کردم و کلی مطلب راجع بهش خوندم و گفتم جزوه هام کتابه .. ببین صدا گزاری و این چیزا هم مهمه که من این رو نمیتونم نکته بعدی که مرددم کرده نداشتن امکاناته(گوشی و مخلفات) البته بهانه نیست ها گوشیم از دستم افتاده و ترکیده!
_pichak_021
۱۴۰۰/۱۲/۳، ۰۲:۵۶ عصر
صدف جون فکر نکنم برای شروع امکانات ویژه بخواد دختر خوب هم اطلاعاتت بالاست هم دختربروزی هستی مطمئنم شروع کنی و جا نزنی موفق میشی
۱۴۰۰/۱۲/۳، ۰۲:۵۹ عصر
ممنون امیدوارم
اگر درباره ی چیز خاصی اموزش مد نظرتون بود بهم بگید بلدبودم روش کار میکنم دلم میخواد گالری گوشیمو ببینی هزار تا فیلم گرفتم :| اماده حی وحاضر..
_pichak_021
۱۴۰۰/۱۲/۳، ۰۳:۰۹ عصر
فقط باید قدم اول رو برداری همین. قطعا خودت استاد تری فقط شروع کن
|