این شیرینی یه خمیر پایه داره، اما بسته به آجیلی که استفاده می کنیم، می تونه گردویی، پسته ای، بادومی، نارگیلی، کنجدی و... باشه... در کل یه شیرینی ریز میزه با شیرینی کمه... ولی خوشمزه اس و کاملا مناسب نوروزه
![[تصویر: dolce_bakerytehran_52896996_255081828829...n_5v6n.jpg]](https://s6.uupload.ir/files/dolce_bakerytehran_52896996_2550818288293156_7039082259000847233_n_5v6n.jpg)
مواد لازم:
زرده ي تخم مرغ: 2 عدد
سفيده ي تخم مرغ: 2عدد
كره: 150 گرم
آرد: 250 گرم
پودر قند: 100 گرم ( تا 120 گرم هم می تونید اضافه کنید چون خیلی کم شیرینه)
هل: 1 قاشق چايخوري
گردوي نگيني شده: 100 گرم
طرز تهیه:
1) یک ربع زودتر فر رو با دمای 175 درجه روشن کنید
2) پودر قند و کره ( یا مارگارین یا روغن صاف یا روغن جامد ) رو میزنیم تا رنگش کاملا" روشن بشه
3) زرده تخم مرغ و هل رو همزمان اضافه میکنیم و دوباره می زنیم تا یکدست بشه
4) تو این مرحله آرد رو اضافه میکنیم و مایه رو هم میزنیم تا خمیر نرم و لطیفی بدست بیاد. خمیر نباید به دست بچسبه. کم کم آرد رو اضافه کنید تا خمیر سفت نشه
5) سفیده تخم مرغ رو با چنگال بزنید تا از لختگی در بیاد
6) از خمیر به اندازه بزرگتر از فندق بر میداریم ( من ترازو کنار دستم بود هر دونه از این گلوله ها 8 تا 9 گرم بود)
گردو ها رو نگینی خرد کنید. من همه رو ریختم تو یه کیسه پارچه ای و با وردنه محکم بهش ضربه زدم تا خرد شدند. برای این شیرینی نباید گردوها پودر بشن. خیلی خوشگل نمی شه، نباید هم خیلی درشت باشند.
7) گلوله ها رو بزنید تو گردوی خرد شده (پیشنهاد میکنم کل شیرینی رو تو گردو نغلطونید چون هم قسمتهای زیرش زود می سوزه و هم گردو و مغز آجیل خیلی گرون شده و به صرفه نیست. اینطوری زیر شیرین ها یکدست و صاف هم میشه)
8) شیرینی ها بچینید تو سینی فر ( سینی نیازی به چرب کردن نداره ) و به مدت 20 دقیقه بذارید تو فر
9) بعد از پخت بهشون دست نزنید تا کاملا" سرد بشن ( اگه به خاطر سفیده ها به سینی چسبیده بودن با کمک یه کفگیر یا چاقو از سینی جداشون کنید تا تلفات نداشته باشه )
10) اگه دوست داشته باشید می تونید یکم پودر قند روی شیرین ها الک کنید. می شه قبل از زدن داخل سفیده، توش یه حفره هم درست کرد و توشون رو با کرمفیل یا مارمالاد یا شکلات کاکائویی پر و تزئین کرد
![[تصویر: oskar-shirini-photokade-1_92g9.jpg]](https://s6.uupload.ir/files/oskar-shirini-photokade-1_92g9.jpg)
دستور از مامی سایت
عکس ها از نت
نوش جان
![[تصویر: dolce_bakerytehran_52896996_255081828829...n_5v6n.jpg]](https://s6.uupload.ir/files/dolce_bakerytehran_52896996_2550818288293156_7039082259000847233_n_5v6n.jpg)
مواد لازم:
زرده ي تخم مرغ: 2 عدد
سفيده ي تخم مرغ: 2عدد
كره: 150 گرم
آرد: 250 گرم
پودر قند: 100 گرم ( تا 120 گرم هم می تونید اضافه کنید چون خیلی کم شیرینه)
هل: 1 قاشق چايخوري
گردوي نگيني شده: 100 گرم
طرز تهیه:
1) یک ربع زودتر فر رو با دمای 175 درجه روشن کنید
2) پودر قند و کره ( یا مارگارین یا روغن صاف یا روغن جامد ) رو میزنیم تا رنگش کاملا" روشن بشه
3) زرده تخم مرغ و هل رو همزمان اضافه میکنیم و دوباره می زنیم تا یکدست بشه
4) تو این مرحله آرد رو اضافه میکنیم و مایه رو هم میزنیم تا خمیر نرم و لطیفی بدست بیاد. خمیر نباید به دست بچسبه. کم کم آرد رو اضافه کنید تا خمیر سفت نشه
5) سفیده تخم مرغ رو با چنگال بزنید تا از لختگی در بیاد
6) از خمیر به اندازه بزرگتر از فندق بر میداریم ( من ترازو کنار دستم بود هر دونه از این گلوله ها 8 تا 9 گرم بود)
گردو ها رو نگینی خرد کنید. من همه رو ریختم تو یه کیسه پارچه ای و با وردنه محکم بهش ضربه زدم تا خرد شدند. برای این شیرینی نباید گردوها پودر بشن. خیلی خوشگل نمی شه، نباید هم خیلی درشت باشند.
7) گلوله ها رو بزنید تو گردوی خرد شده (پیشنهاد میکنم کل شیرینی رو تو گردو نغلطونید چون هم قسمتهای زیرش زود می سوزه و هم گردو و مغز آجیل خیلی گرون شده و به صرفه نیست. اینطوری زیر شیرین ها یکدست و صاف هم میشه)
8) شیرینی ها بچینید تو سینی فر ( سینی نیازی به چرب کردن نداره ) و به مدت 20 دقیقه بذارید تو فر
9) بعد از پخت بهشون دست نزنید تا کاملا" سرد بشن ( اگه به خاطر سفیده ها به سینی چسبیده بودن با کمک یه کفگیر یا چاقو از سینی جداشون کنید تا تلفات نداشته باشه )
10) اگه دوست داشته باشید می تونید یکم پودر قند روی شیرین ها الک کنید. می شه قبل از زدن داخل سفیده، توش یه حفره هم درست کرد و توشون رو با کرمفیل یا مارمالاد یا شکلات کاکائویی پر و تزئین کرد
![[تصویر: oskar-shirini-photokade-1_92g9.jpg]](https://s6.uupload.ir/files/oskar-shirini-photokade-1_92g9.jpg)
دستور از مامی سایت
عکس ها از نت
نوش جان
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم