موضوعها: 278
تشکر Received:
22,296 in 4,717 posts
تشکر Given: 14,824
اعتبار:
24,870
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
موضوعها: 0
تشکر Received:
2,321 in 320 posts
تشکر Given: 1,430
اعتبار:
2,392
من سر بحث و باز میکنم.ما که هنوز خونه خودمون نرفتیم ولی چند باری که امتحان کردیم که بکارت از بین بره واقعا سخت و دردناک بود واسم چطوریه که بعضیا میگن ما هیچی نفهمیدیم خوش به حالشون واقعا
تشکر Received:
2,321 in 320 posts
اعتبار:
2,392
بچه ها سلام .کسی تا حالا موقع سکس شیاف دیکلوفناک گذاشته که دردش کم بشه؟ یا پماد زایلاپی؟ کسی تجربشو داره؟
تشکر Received:
22,296 in 4,717 posts
اعتبار:
24,870
سحری جان به نظر منم با دکتر مشورت کن شاید بدنت جوریه که رابطه برات سخته...
نه من شیاف و اینها استفاده نکردم، فقط لوبریکانت استاندارد رو می دونم که بدون مشکله...
اگه خانم بالا باشه هم میگن راحت تر میشه دفعه ی اول؛ ولی من اینطور نیستم...
در مورد واژینیسموس هم سرچ کن، شاید شما خودت رو ناخوادآگاه سفت می کنی که سخت میشه... برای خانمها سکس از ذهنشون شروع میشه... من فکر می کنم که اگه از ذهن عاشق همسر و رابطه باشی درد کمتره...
موضوعها: 7
تشکر Received:
20,218 in 5,384 posts
تشکر Given: 8,760
اعتبار:
24,701
سحر جان به نظرم همون ۲ الی ۳ بار اول دردناکه
ک اونم اگه آماده باشی خیلی قابل تحمل هست
بنظرم عجله هم نکن ،آروم آروم انجامش بدید با آرامش و هر وقت از لحاظ روحی و جسمی آماده بودی
اره از روان کننده استفاده کن ،خطری هم نداره
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
تشکر Received:
2,321 in 320 posts
اعتبار:
2,392
مرسی بچه ها ترس اصلا ندارم فقط درد دارم رز جان فک نکنم واژینیسم باشه چون ترس ندارم فقط بچه ها شیاف دیکلوفناک رو کسی شنیده تو واژن هم بذارن؟ یا فقط تو مقعد بذارن.دکتره انقدر افاده ای بود دلم نمیخواد بهش زنگ بزنم دوباره
تشکر Received:
22,296 in 4,717 posts
اعتبار:
24,870
پس بگرد یه دکتر جوون مهربون پیدا کن که قشنگ برات وقت بذاره عزیزم
شیاف هم من نشنیدم واقعا... مساله پنهان کردن درد نیست که بگیم مثلا با شیاف حل شه و رابطه انجام شه و تمام... مساله اینه که آروم آروم و با عشق و آرامش انجام بشه تا لذت دو طرفه حاصل بشه... مساله اینه که دیدتون نسبت به رابطه اصلاح بشه... خیلی وقتا این درده از آموزش های دوران کودکی میاد... و اینه که باید اصلاح بشه...
امثال خانم خیابانی هستن که این مشکل رو حل می کنن... ماماسایت... حتما هم سایت و هم پیجشون رو خوب بخون، یه سایت واژینیسموس هم دارن اونها رو هم بخون... درباره ی رابطه مطالعه کن، همسرت هم حتما وقت بذاره و آروم آروم برید جلو... حالا تکنیک هایی که من خوندم متفاوته ولی روش های مختلفی هست که اول همسرت می تونه اعتمادت جلب کنه و در نهایت رابطه تون کامل بشه... لازمه که هر دوتون وقت بذارید هم شما تمریناتی رو انجام بدید (من واقعا در جریان تمرینات نیستم ولی مثلا یادمه با کمک انگشت یا تحریک کلیتوریس یا روش های دیگه ی تحریک میشه شروع کرد) هم همسرت...
تشکر Received:
3,251 in 846 posts
تشکر Given: 4,446
اعتبار:
3,744
منم با رز جون موافقم در مورد حرفهاش. ببین از لوبریکانت بی حس کننده استفاده کردین؟ به نظر من شما اول باید ارضا بشی بعد همسرت تلاش کنه در غیر این صورت من بعد سه سال همچنان دردم میگیره!
خ خیابانی هم اینستاگرام و سایتش خوبه ولی من تجربه خوبی تو مراجعه حضوری بهش نداشتم واقعیت.