امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تبادل نظر درباره کراتینه و پروتئینه و ... مو
بچه ها لطفا تجربیاتتون رو در مورد کراتینه و سایر مواردی که رو موهاتون انجام دادید Big Grin باهامون به اشتراک بذارید❤
تا به کجا کشد مرا ، مستی بی امان تو Heart
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Rose، خانم فسقلی
پاسخ
بارون جان، من خواهرم تازگیا کراتینه کرده ، موهاش خیلی قشنگ صاف صاف شده ، اول رفته براش کراتینه کردن بعد یه مدتی هم رفت ترمیم ، گویا ماندگاریشم گفتن ۸ ماهه
تا به کجا کشد مرا ، مستی بی امان تو Heart
  • بارون، خانم فسقلی
پاسخ
من خیلی دوست دارم برم کراتین ولی میترسم ریزش مو بگیرم
تو برنامم هست اردیبهشت برم کراتین ولی خیلی دو دل شدم
هرکی یه چیز میگه
  • بارون، خانم فسقلی
پاسخ
(۱۴۰۱/۸/۱۹، ۰۷:۲۶ صبح)هلیا نوشته است: منم خیلی دوست دارم کراتین کنم و از شر سشوار کشیدن هربار بعد حموم خلاص بشم و موهام لخت باشن
ولی میترسم همین چهارتا دونه شوید روی سرمم از دست بدم
کیا تجربه کراتین دارن
و اینکه مدت زمانش خیلی کم هست چند ماهه ست

عزیزم کراتینه کردن مو باعث نمیشه از شر سشوار کشیدن خلاص بشی،البته از سشوار کشیدن به منظور صاف کردن مو چرا ولی هر بار از حموم میای باید موهاتو با سشوار خشک کنی،این یه مورد خیلی رو مخ منه .چون خیلی وقتا چون حوصله سشوار کشیدن موهامو ندارم نمیرم حموم.موهامم بلنده.وگرنه من الان 5 ماهه کراتینه کردم و راضی ام.میگن مدتش یک سالست .مراقبت هاشو درست انجام بدی میمونه.دیگه بعد از کراتینه باید موهاتو با شامپوی بدون سولفات بشوری یه ماسک داخل حمام هم داره.ویه روغن موقع سشوار...اینکه باعث ریزش میشه من الان موهام ریزش داره نمیدونم مال اونه یا نه....
همیشه که نه ولی برا یه بار تجربه خوبه به نظرم
  • خانم فسقلی، پری سیما
پاسخ
یکبار کراتین کردم حدود ۱.۵ سال پیش. شاید باورتون نشه ولی هنوز پایین موهام صاف و لخته. اوایلش که اصلا انقدر موهام ابریشمی بود که تو کش نمیموند و دائم باز میشد موهام. ریزش هم نگرفتم.
ولی به شدت پشیمون شدم من و عمرا انجام نمیدم . چون موی صاف اصلا بهم نمیومد و نمک چهرمو اصلا گرفت ازم . دلم واسه موهای فرفریم تنگ شده. باید ۱ سال دیگه صبر کنم تا بتونم اون قسمتای صاف رو کوتاه کنم.
  • خانم فسقلی، پری سیما
پاسخ
من چهار بار کراتینه کردم تا حالا. البته موهام لخته. ولی چون طولانی مدت با کش میبستم و زیر مقنعه بود، تاب میفتاد وسطش و برای همین کراتینه میکردم.
کلا هم به نظرم 6 ماه بیشتر موندگاری نداره. البته من مراقبت خاصی هم نمیکردم.
دو تا نکته اعصاب خرد کن داره
یکی پروسه طولانی انجامش و قرنطینه سه روزه(من بدون قرنطینه هم انجام دادم. اون ماندگاریش کمتره. با قرنطینه ها بهتره)
دومیش هم شامپو بدون سولفات که مو رو تمیز نمیکنه. کلا اونجوری که مدنظرم بود کف نمیکرد و همیشه یه سنگینی و کثیفی تو موهام حس میکردم.
در مورد سشوار هم که دوستان گفتن دیگه. باید مو رو با باد سرد سریع خشک کنید. کلا رطوبت دشمن کراتینس.
  • youtab، آیسان ۹۶، خانم فسقلی، شیدا
پاسخ
(۱۴۰۱/۸/۲۹، ۰۷:۲۷ عصر)(کژال) نوشته است: من چهار بار کراتینه کردم تا حالا. البته موهام لخته. ولی چون طولانی مدت با کش میبستم و زیر مقنعه بود، تاب میفتاد وسطش و برای همین کراتینه میکردم.
کلا هم به نظرم 6 ماه بیشتر موندگاری نداره. البته من مراقبت خاصی هم نمیکردم.
دو تا نکته اعصاب خرد کن داره
یکی پروسه طولانی انجامش و قرنطینه سه روزه(من بدون قرنطینه هم انجام دادم. اون ماندگاریش کمتره. با قرنطینه ها بهتره)
دومیش هم شامپو بدون سولفات که مو رو تمیز نمیکنه. کلا اونجوری که مدنظرم بود کف نمیکرد و همیشه یه سنگینی و کثیفی تو موهام حس میکردم.
در مورد سشوار هم که دوستان گفتن دیگه. باید مو رو با باد سرد سریع خشک کنید. کلا رطوبت دشمن کراتینس.

وای دقیقا موافقم شامپو بدون سولفات معمولی خیلی رو مخه.اصلا چربی مو رو نمیگیره.کراتینه کار به من گفت هفته ای یه بار میتونم موهامو با شامپو مخصوص موهای چرب بدون سولفات درمالیفت بشورم.حسابی کف میکنه اساسی هم تمیز میشه
  • youtab، خانم فسقلی
پاسخ
منن خیلی دلم میخواد انجام بدم
چون موهام دیگه فر سابقو نداره و مواج و وز شده
Heart  پسر دو ساله من  Heart
  • خانم فسقلی
پاسخ
سلام بچه ها
من حدود 15 سالی میشه موهامو رنگ نکردم
خود موهام خرماییه
اما اون موقع یادمه عسلی کردم و ارایشگر بهم گفت موهات تناژ قرمزی داره اینو هنیشه به ارایشگرت بگو
بعد موهام خیلی فر قشنگی بود اما سالهاست به وز و خشک تبدیل شده
حالا میخوام برای عقد خ ش که احتمالا اردیبهشت اینا باشه رنگ یا هایلایت کنم، اما همیشه از زنایی که موهاشون رنگه و مرتب نیست حس بد و چرک بودن میگیرم Big Grin
به نظرم موی رنگ شده باید مرتب باشه وگرنه ادم یه جوری میشه قیافش
خصوصا منکه سفید پوستم
حالا نیخوام صاف هم بشه موهام، البته شلاقی آرزومه ها اما نمیدونم بشه هم رنگ کرد هم صاف
اگه نظر یا تجربه ای دارین ممنون میشم بهم بگین
اول صاف و مرتبشون کنم بعد یه رنگ خوشگل
اهان اینم بگم دیروز به همسرم گفتم میگه خوشم از هایلایت و چند درجه روشن تر نمیاد اگه میخوای رنگ کنی یهو برو خیلی روشن کن
من خودم تم دودی و اینارو خیلی دوست دارم اما ایا به نطرتون و اینکه منو دیدین بهم میاد!؟
Heart  پسر دو ساله من  Heart
پاسخ
[تصویر:  698fe434-57d8-4ff7-b802-0d9fda1a68db_b20v.jpeg]
  • خانم فسقلی
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان