آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
حراج لوازم منزل
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
سلام بچه ها
یکی از دوستان من داشت جهیزیه جمع می کرد و قبل از تحریما بود که یه یخچال و فریزر بوش خرید که اگه ازدواج بخواد بکنه، جنس خارجی داشته باشه... بعد الان کلا بدون اینکه ازدواج کرده باشه، مهاجرت کرده و یخچالش مونده... و هر چی می خوان براش بذارن توی دیوار یا شیپور، نمی تونن... مثل اینکه فروش لوازم نوی برندهای الجی و سامسونگ و بوش توشون ممنوع شده... خلاصه الان نمی تونه جایی برای فروش بذاره... من به ذهنم رسید که اینجا بذارم شاید کسی بخواد خرید کنه، جنس نو و اصل بخره... مدلش: ساید بای ساید بوش مدل KAG90AI20N فروش رفت
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
۱۴۰۱/۴/۱۵، ۰۷:۴۶ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۱/۴/۱۵، ۰۷:۴۷ عصر، توسط shiningdiamond.)
دوستان من سیله های خونه رو گذاشتم برای فروش. توی پیج اینستا می تونین ببینین
sale_home_accessory دوستان سلام. من لوازم خونه رو گذاشتم برای فروش. توی پیج sale_home_accessory
۱۴۰۱/۱۲/۱۴، ۰۱:۴۳ عصر
یوتاب چقد پتو داری
چرا نگه نمیداری ؟ بدرد میخوره پتو حیف ک راهمون دوره وگرنه من خیلی احساس نیاز میکنم ب پتو
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
وای اره نسیمه
اخه جز اینا از این نرمینا هستن تک رنگه نرمالوعه از اونام 5تا دارم جاهم ندارم چون مش که جابجا شد انباریش اینجا خیلی کوچیکه خیلی چیزامون اونجا بود اوردیم خووه پر از وسیله شده نوهم هستن دونفره هه ام نوعه انقدر گرمه ما هم جفتمون گرمایی نمیندازیم کسیم نمیاد بمونه خونه ادم که اگرم بیاد همون رنگیا هست خب برای خودت باشه برات بفرستم؟ ![]() قربونت نسیمی ![]() ![]() ![]() ![]() من اومدم باز پتوهارو توی دیوار فروختم باز اومدم اعلام کنم که اونقدر سرویس لاروس گرون شده که نمیتونم بخرم بقیه شو و تکمیلش کنم پس همین چند قلمم که دارم رو میخوام بفروشم ![]() 1کاسه پایه دار اجیل و 6 پیاله پایه دار اجیل خوری 1شکلات خوری دردار نو هستن و برچسب گرداشون روشونه اما جعبه هاش تو اسباب کشیمون به اینجا منهدم شده ![]() اما اصل و قدیمیه عکساشم میذارم ![]() ![]()
۱۴۰۱/۱۲/۱۵، ۰۳:۰۲ صبح
يوتاب اگه خيلى جاگير نيستن نگه دار، شايد تونستى بعدا بخرى
![]() ![]() سیما کلا یه جعبه میشه اما جا اصلا واقعا ندارم و اینکه هی بذارم اینور اونور ممکنه بشکنه و حیفه و اینکه خیلیم اهل کریستال نیستم گ مهمون انچنانی ای ندارم خیلی شییک و خوشگله ها اما به درد خونه ای میخوره که یه سری لااقل لوازم کلاسیک و شیک داشته باشه خونه من خیلی اسپرت طوریش بیشتره ![]() ![]()
۱۴۰۲/۲/۱۹، ۱۱:۵۸ صبح
سلام یوتاب جان فروختی این کریستالات رو؟
۱۴۰۲/۲/۱۹، ۱۲:۵۰ عصر
سلام اوین جان
6تا کاسه پایه دارسو بله اما شکلات خوری و کاسه بزرگ اجیلش مونده قابل شمارو نداره ![]() ![]() ![]() |