امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
رموز موفقیت
توی این تاپیک از راه و روش های موفقیت میگیم  Heart

تکنیک های علمی و مطالعه شده Cool

با هدفگذاری اسمارت شروع می کنم...
اسمارت خودش به معنی هوشمند هست... اما وقتی میگیم هدفگذاری اسمارت، منظورمون یه اصطلاح تشکیل شده از چند کلمه ی دیگه هست که شامل:

[تصویر:  smart-goals_x01m.jpg]

هدف باید مشخص باشه (دقیقا چه هدفی رو از انجام این سلسله کارها دنبال می کنی؟ جواب به این سوال ها توی مشخص کردن هدف کمک کننده اس: چرا باید انجامش بدم؟ چه کسی باید انجامش بده؟ چه چیزی می خوام؟ کجا باید انجامش بدم؟ وووو... هر چیزی که به واضح شدن هدف کمک کنه، به درد می خوره و اختصاصی هم هست)
هدف باید قابل اندازه گیری باشه (چه زمانی میشه گفت به این هدف رسیدی؟)
هدف باید قابل دستیابی باشه (باید واقع گرایانه هدف رو نگاه کرد، مثلا توی رشته ی من که ممکنه 3 ماه یه انالیز طول بکشه، نمیشه بگم فصل مرتبط با اون رو توی 1 ماه باید تموم کنم، یا مثلا دو ماهه ایلتس بگیرم... هدف باید محدود و مشخص باشه... هم درباره ی اهداف کوچیک هم بزرگ)
هدف باید مرتبط با توانایی هامون باشه (اگه تا حالا زبان نخوندیم، نمی تونیم هدف بذاریم که سال دیگه این موقع باید مدرک ایلتسمون دستمون باشه... این هدف فراتر از تواناییهامونه و شاید اگه بازه رو بزرگتر بکنیم، قابل دستیابی بشه اما در هدف گذاری اسمارت ما با جایگاهی که امروز هستیم باید هدفگذاری رو انجام بدیم... اگه هدف افزایش درآمد هست، باید بدونیم این افزایش درامد نباید بصورت هدفگذاری بدون زمان مثلا 20% باشه... باید ماه به ماه برنامه داشته باشیم که 1-2% درآمدمون رو افزایش بدیم...)
هدف باید محدودیت زمانی داشته باشه (نمیشه برای هدف، زمان تعیین نکرد... هدف بدون محدوده ی زمانی، فقط یه رویاست... باید بدونی که طی یک ماه چقدر باید جلو رفته باشی و اون رو بذاری هدفت...)
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Almam، sims s، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
مثال هایی از تعیین اهداف اسمارت:

[تصویر:  dsdssd_e3jy.png]

[تصویر:  smart_muza.jpg]

[تصویر:  smart-chart_mktd.png]

[تصویر:  smart-target_gki.jpg]
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • Almam، Arezoo1984، sims s، youtab، دانژه، شیدا، صنوبر۷۱، نرگس
پاسخ
اول صبح که پامیشید، حتما تختتون رو مرتب کنید و بیاید بیرون...
جمع کردن تخت یه کار ساده اس، اما چون کاریه که ساده اس و زود تموم میشه، هورمون دوپامین رو در بدن ترشح می کنه که باعث میشه نسبت به انجام کار جدید و تموم شدن کار جدید اشتیاق داشته باشیم... اگه هر روز بدونیم که چه کارایی قراره انجام بدیم و به اون اهداف روزانه برسیم هم همین هورمون ترشح میشه و انگیزه ی انجام کار برامون بیشتر میشه...
از طرف دیگه، وقتی تخت مرتب باشه، هی دلمون هوس برگشتن به تخت نمی کنه...

خلاصه ای از کتاب "تختخوابت را مرتب کن" که توی ذهنم بود و به نظرم می تونه کمک کننده باشه Smile
  • Almam، Celin، آفرین، آیسان ۹۶، شیدا، ندایا، نسیمه جااان
پاسخ
منم اولین کاری که میکنم مرتب کردن تخت هست
من از همون موقع که یادمه کارامو شب قبل مینوشتم و مینویسم
و دونه دونه که انجام دادم تیک میزنم حالا شاید یکی دو مورد تیک نخوره و بمونه روزهای بعد ولی اینجوری حداقل میدونم چیکارا باید بکنم و الکی دور خودم نمیچرخم
برنامه ریزی خیلی خوبه
  • Rose، فلامینگو، نرگس
پاسخ
در مورد اهمیت دوپامین که با انجام کارهای کوچیک هم میشه بهش رسید:

چگونه احساس خوشبختی کنیم؟

سال‌هاست که دانشمندان و پژوهشگران غربی در پی کشف چگونگی دستیابی به خوشبختی و حفظ آن هستند.
به‌تازگی یکی از پژوهشگران آلمانی ثابت کرده است که با به‌کارگیری شگردهایی، می‌توان خوشبخت‌زندگی کردن را آموخت.

میشائلا بروهم ـ بادری، پژوهشگر نهاد آلمانی روانکاوی مثبت، معتقد است که خوشبختی آموختنی است. او به کسانی که دایم ناراضی هستند توصیه می‌کند، برای خود شرایطی فراهم آورند که احساس موفقیت به آن‌ها دست دهد. مثلاً در محل کار خود وظایف بیشتری را به‌عهده بگیرند، یا وان حمام را تمیز کنند، یا به گلدان‌های باغچه برسند یا به فعالیت‌های ورزشی بپردازند.

به گفته‌ی این پژوهشگر، رسیدن به هدف در مغز باعث ترشح ماده‌ی دوپامین که به "هورمون خوشبختی" معروف شده می‌شود.

به‌عبارت دیگر کسی که منفعل است و کاری انجام نمی‌دهد، فرصت تجربه‌ی حس خوش خوشبختی را نیز از خود می‌گیرد. بروهم ـ بادری می‌گوید: «کسی که روی مبل می‌نشیند و تکان نمی‌خورد تلاش نمی‌کند که به موفقیت دست یابد و در نتیجه دوپامین هم در مغز ترشح نمی‌شود.»

کارول رایف، روانکاو آمریکایی، در این رابطه می‌گوید که تامین ۶ اصل به‌طور کلی حس خوشبختی را در انسان برمی‌انگیزاند:

اعتماد به نفس
ارتباطات اجتماعی
استقلال
داشتن هدف در زندگی
شرکت در فعالیت‌های سازنده
و تکامل فردی.
  • Gitii، youtab