سلام بچه ها
من این مدت که خیلی متمرکزتر دارم با پسرم کار می کنم، بازی هایی که خودم پیدا می کنم و هم توی کانال مهد برای محدوده ی پسرم و بزرگتر از او رو میذارن، باهاش کمابیش کار می کنم...
بازی هایی که این مدت کار کردم اینها بودن (بعضیاش مثل کارهای خونه از قبل از 2 سالگی داریم انجام میدیم)
در بحث گفتار:
اولا که هر چیزززززی رو بهش توضیح میدم یا می پرسم این چیه؟ چیکار می کنه؟ و خودش میگه این چیه؟ (یعنی از من بپرس این چیه که من جواب بدم
)
کلا یه مرحله جلوتر دارم حرف می زنم... یعنی الان که دو کلمه رو کامل و تا حدودی سه کلمه ای می گه، من توی حرف زدن، یک کلمه ی جدید اضافه می کنم... مثلا توپ گرد سبز، حلقه ی دایره ای زرد ووو.. (چیزی که تک تک بلده اما کنار هم نه)...
از نظر افعال و شناسه ها دقت می کنم که خودم رو من اعلام کنم و شناسه هاش رو بکار ببرم
مثلا به جای اینکه بگم: مامان غذا می خوره... میگم: منم غذا می خورم
به جای اینکه بگم بابا میخواد بره بیرون، میگم بابا می خوای بری بیرون؟ وووو امثال اینها
تقریبا چند روز بیشتر نشد که پسرمم شناسه ها رو اکی شد و افعال رو یکم حالت صرف شده استفاده می کنه...
سعی می کنم روی شعر بیشتر تمرکز کنم چون خیلیییی سریعتر یاد میگیره انگار...
دستورزی:
باز کردن در روغن
باز کردن سر و ته خودکار
باز کردن و بستن زیپ
قیچی کودک در اختیارش گذاشتم و جلوش نشستم با قیچی کوچیک کار کردم... او فقط آشنا شد
خمیر بازی (قالب زدن (دوطرف باز)، گذاشتن خمیر توی قالب های ته بسته که پسرم دربیاره و یاد بگیره بذاره توش، کار با وردنه، کاشتن حیوانات و درخت های آماده توی خمیر، گرد کردن، فشار دادن، رول کردن ووو...)
همزدن غذا، درست کردن ژله، انداختن تخم مرغ، اضافه کردن ادویه ووو...)
باز کردن پیچ با پیچگوشتی
کندن و چسبوندن برچسب اشکال روی میز، یخچال و...
پاره کردن کاغذ هنوزم دوست داره
خوردن غذا یا ژله و... با قاشق
بازی های تعادلی:
چیدن این چیزایی که خونه سازی می کنن و راه رفتن از روش اول بصورت الگوی صاف بعد الگوی زیگزاگی
گذاشتن حلقه روی سر و راه رفتن (اگه بزرگتر باشه کتاب بهتره چون سخت تره)
برداشتن توپ با ملاقه و انداختن توی سبد یا جای همرنگ (این رو خیلیییی دوست داره و حینش رنگ میگیم، میشماریم، رنگ سرد و گرم رو جدا می کنیم وووو...)
با باباش میره توپ بازی گاها... داره کم کم شوت کردن (هل دادن توپ با پا منظورمه نه اینکه گل اینا بزنه
) یاد میگیره
چیدن مانع و رد شدن زیگزاگی از بینشون
پریدن روی گل های قالی
چسبوندن توپ به چسبی که بین در زدم (البته سریع چسب رو می کنه و بازی خاصی نمی کنه ولی اگه بلندتر از قد بچه باشه برای تعادل خوبه)
پرت کردن وسیله توی سبد (به شدت علاقه داره همه چیز رو پرت کنه هر چقددددرم میگیم باز انگار نه انگار، ولی از بازی آنچنان استقبالی نمی کنه)
مفهومی:
جدا کردن وسائلی که رنگ یکسانی دارن
بازی با برچسب ها توی کتاب های کار
نقاشی با شعر (فقط چشم چشم دو ابرو بلدم متاسفانه) و این بردهای مغناطیسی و شکل های ساده
ظرف به ظرف کردن آب
آب دادن به گل ها
کمک توی جمع کردن لباسا و شستن و آویزون کردنشون
آب دادن به گل ها
دستمال کشیدن زمین و...
شستن سینک و مثلاااا ظرف
اگه خرابکاری کنه میگم جمعش کنه و مرحله به مرحله بگه چیکار می کنه
کمک توی آوردن اتو و لباسهای تمیز و شسته شده ووو...
جمع کردن وسایل بعد از بازی و ریخت و پاش ها
اسباب بازی هایی که از 2.5 به بعد خیلی دوست داشته (اکثرا یه مدت کوتاه مگه جمع کنم و بعد از یه مدت دوباره بیارم):
برج زرافه
مسیرهای پیچ پیچی هوش
پیچ و مهره
نخ و مهره
بلز
ماهیگیری آهنگی که ماهی ها رو بچینه (هنوز نمی تونه ماهیگیری کنه)
از این نرمالوها که برای دستورزی هم خیلی خوبه
یه مدت کوتاه مجددا به حلقه هوش علاقمند شد که تند تند با گفتن اسم رنگا بچیندشون
شما هم بیاید از بازی هاتون با بچه هاتون بگید یه رفرنسی جمع کنیم که موقع اتمام ایده ها بهش رجوع کنیم
من این مدت که خیلی متمرکزتر دارم با پسرم کار می کنم، بازی هایی که خودم پیدا می کنم و هم توی کانال مهد برای محدوده ی پسرم و بزرگتر از او رو میذارن، باهاش کمابیش کار می کنم...
بازی هایی که این مدت کار کردم اینها بودن (بعضیاش مثل کارهای خونه از قبل از 2 سالگی داریم انجام میدیم)
در بحث گفتار:
اولا که هر چیزززززی رو بهش توضیح میدم یا می پرسم این چیه؟ چیکار می کنه؟ و خودش میگه این چیه؟ (یعنی از من بپرس این چیه که من جواب بدم

کلا یه مرحله جلوتر دارم حرف می زنم... یعنی الان که دو کلمه رو کامل و تا حدودی سه کلمه ای می گه، من توی حرف زدن، یک کلمه ی جدید اضافه می کنم... مثلا توپ گرد سبز، حلقه ی دایره ای زرد ووو.. (چیزی که تک تک بلده اما کنار هم نه)...
از نظر افعال و شناسه ها دقت می کنم که خودم رو من اعلام کنم و شناسه هاش رو بکار ببرم
مثلا به جای اینکه بگم: مامان غذا می خوره... میگم: منم غذا می خورم
به جای اینکه بگم بابا میخواد بره بیرون، میگم بابا می خوای بری بیرون؟ وووو امثال اینها
تقریبا چند روز بیشتر نشد که پسرمم شناسه ها رو اکی شد و افعال رو یکم حالت صرف شده استفاده می کنه...
سعی می کنم روی شعر بیشتر تمرکز کنم چون خیلیییی سریعتر یاد میگیره انگار...
دستورزی:
باز کردن در روغن
باز کردن سر و ته خودکار
باز کردن و بستن زیپ
قیچی کودک در اختیارش گذاشتم و جلوش نشستم با قیچی کوچیک کار کردم... او فقط آشنا شد
خمیر بازی (قالب زدن (دوطرف باز)، گذاشتن خمیر توی قالب های ته بسته که پسرم دربیاره و یاد بگیره بذاره توش، کار با وردنه، کاشتن حیوانات و درخت های آماده توی خمیر، گرد کردن، فشار دادن، رول کردن ووو...)
همزدن غذا، درست کردن ژله، انداختن تخم مرغ، اضافه کردن ادویه ووو...)
باز کردن پیچ با پیچگوشتی
کندن و چسبوندن برچسب اشکال روی میز، یخچال و...
پاره کردن کاغذ هنوزم دوست داره
خوردن غذا یا ژله و... با قاشق
بازی های تعادلی:
چیدن این چیزایی که خونه سازی می کنن و راه رفتن از روش اول بصورت الگوی صاف بعد الگوی زیگزاگی
گذاشتن حلقه روی سر و راه رفتن (اگه بزرگتر باشه کتاب بهتره چون سخت تره)
برداشتن توپ با ملاقه و انداختن توی سبد یا جای همرنگ (این رو خیلیییی دوست داره و حینش رنگ میگیم، میشماریم، رنگ سرد و گرم رو جدا می کنیم وووو...)
با باباش میره توپ بازی گاها... داره کم کم شوت کردن (هل دادن توپ با پا منظورمه نه اینکه گل اینا بزنه

چیدن مانع و رد شدن زیگزاگی از بینشون
پریدن روی گل های قالی
چسبوندن توپ به چسبی که بین در زدم (البته سریع چسب رو می کنه و بازی خاصی نمی کنه ولی اگه بلندتر از قد بچه باشه برای تعادل خوبه)
پرت کردن وسیله توی سبد (به شدت علاقه داره همه چیز رو پرت کنه هر چقددددرم میگیم باز انگار نه انگار، ولی از بازی آنچنان استقبالی نمی کنه)
مفهومی:
جدا کردن وسائلی که رنگ یکسانی دارن
بازی با برچسب ها توی کتاب های کار
نقاشی با شعر (فقط چشم چشم دو ابرو بلدم متاسفانه) و این بردهای مغناطیسی و شکل های ساده
ظرف به ظرف کردن آب
آب دادن به گل ها
کمک توی جمع کردن لباسا و شستن و آویزون کردنشون
آب دادن به گل ها
دستمال کشیدن زمین و...
شستن سینک و مثلاااا ظرف

اگه خرابکاری کنه میگم جمعش کنه و مرحله به مرحله بگه چیکار می کنه
کمک توی آوردن اتو و لباسهای تمیز و شسته شده ووو...
جمع کردن وسایل بعد از بازی و ریخت و پاش ها
اسباب بازی هایی که از 2.5 به بعد خیلی دوست داشته (اکثرا یه مدت کوتاه مگه جمع کنم و بعد از یه مدت دوباره بیارم):
برج زرافه
مسیرهای پیچ پیچی هوش
پیچ و مهره
نخ و مهره
بلز
ماهیگیری آهنگی که ماهی ها رو بچینه (هنوز نمی تونه ماهیگیری کنه)
از این نرمالوها که برای دستورزی هم خیلی خوبه
یه مدت کوتاه مجددا به حلقه هوش علاقمند شد که تند تند با گفتن اسم رنگا بچیندشون
شما هم بیاید از بازی هاتون با بچه هاتون بگید یه رفرنسی جمع کنیم که موقع اتمام ایده ها بهش رجوع کنیم

آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم