امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
انواع سمبوسه و پیراشکی
#1
اینجا انواع دستور سمبوسه و پیراشکی رو باهم به اشتراک میذاریم  Heart

سلام سلام
خودم افتتاح کنم 
من برای تولد پسرم این سمبوسه رو درست کردم و عااالی شد
امیدوارم شماهم دوست داشته باشین
... 
برای 40 عدد سمبوسه:
روغن مایع
پیاز متوسط و ریز خورد شده 2 عدد
سیر ساطوری شده 2 حبه بزرگ
فلفل دلمه ای 2 عدد سبز و ریز خورد شده
ادویه ها: پودر سیر، پودر پیاز، فلفل سیاه، دارچین، اویشن، پودر تخم گشنیز به میزان لازم طبق ذائقتون
سینه مرغ چرخ شده (من توی غذاساز میریزم خیلی خوب میشه) 3 عدد بزرگ
سیب زمینی نگینی و ریز خورد شده 3 عدد متوسط 
هویج خلالی نازک یا رنده درشت 3 عدد بزرگ 
قارچ 20 عدد متوسط و نگینی و ریز شده
رب 3 قاشق بزرگ
جعفری و گشنیز ساطوری شده کمی
این مواد رو به ترتیبی که نوشتم دونه دونه اضافه میکنیم و تفت میدیم و درشو میذاریم تا با شعله کم نیم ساعتی بپزه
بعد نون لواشارو (موقع خریدش دقت کنین صاف بذارین و هوا نخوره که خشک و بدشکل نشه تا موقع پیچیدن اذیت نشین) هر یک نون لواش هم میتونه 3تا هم 2 تا برش طولی بخوره بستگی به اندازه دلخواه برای سمبوسه هاتون داره
بعد مواد رو داخلش میریزیمو مثلثی میپیچیم و داخل روغن سرخ میکنیم
خیلی روغن میکشه به خودش نون ها
برای سالم تر شدنش میشه توی فر دمای 180 و 20 دقیقه بذاریم که برشته بشه
من توی سرخکنمم میذارم گاهی روشون با فرچه روغن مینالم و دمای 200 درجه 10 دقیقه تا یک ربع
... 
نکته بعدی مواد رو تا میتونین ریز خورد کنین که توی پیچیدن اذیت نشین
... 
همین موادو میتونین داخل خمیر پیراشکی یا یوفکا یا هزار لایه هم بپیچین که بشه پیراشکی
نوش جونتون
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Almam، Celin، Heven، Rose، sims s، Sufii، tinaaa91، خانم فسقلی، نسیم64
پاسخ
#2
اینم عکس سمبوسه‌م به سبک هندی یا جنوبی‌های خودمون، که خمیرش رو خودشون درست می‌کنن:

[تصویر:  samosa_r0k7.jpg]

فکر کنم دستور خمیرش رو از اینجا برداشتم، البته حجمش رو نصف کردم. تو موادش هم گوشت نزدم، فقط سیب‌زمینی و گشنیز و اینا زدم:

https://chishi.ir/6481-sambouse-hendi
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Almam، Celin، Heven، mahtakhanoum، Mari90، Nedaaa28، nona، Seti69، youtab، آیسان ۹۶، خانم فسقلی، شیدا
پاسخ


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان