امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کیک سیب و دارچین (Apple and Cinnamon Cake)
این کیک بهترین دستور کیک سیبیه که پختم و یادمه که توی مامی سایت غوغا به پا می کرد Rolleyes مال خانم شهرزاد رضایی بود...

به شدت راحت، خوش خوراک و سبکه Heart
عکس از خودم نیست ولی به همین کیفیت درست میشه و دستوریه که تستش کردم و عالی بوده Heart

[تصویر:  warm-apple-tea-cake.jpg]

مواد لازم:

شکر: 1 پیمانه
روغن مایع: نصف پیمانه
کره: نصف پیمانه
تخم مرغ: 3 عدد
ماست: 1 پیمانه
آرد: 2 پیمانه
بیکینگ پودر: 1 ق غ
سیب: 3 عدد
پودر دارچین: 1 ق م
مغز پسته: مقداری

طرز تهیه:

شکر را با مخلوط روغن و کره به وسیله هم زن بزنید تا سفید و یکدست شود.

تخم مرغها را یکی یکی با مواد مخلوط کنید و هم بزنید. 
ماست را نیز بیفزایید. 
آرد و بیکینگ پودر و وانیل و رنده پوست پرتقال را با همزن دستی فقط در حد مخلوط شدن با سایر مواد ترکیب کنید. اگر گلوله های آرد باز نشد با درجه کند همزن کمی بزنید!

مواد را در قالب 30×20 ریخته و سیب ها را که پوست کنده و ورقه نمودید روی مایع کیک بچینید و سطح آن را دارچین و مغز پسته بپاشید و به مدت 1 ساعت در فر 350 درجه فارنهایت یا 180 سانتیگراد قرار دهید.

منبع: مامی سایت
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • 2015، Almam، Heven، Mari90، sims s، youtab، آیسان ۹۶، بانوی قصه، شماره مجازی تیندر، نسیمه جااان
پاسخ
کیک سیب و دارچین بدون لبنیات!

تخم مرغ: چهار عدد
شکر: یک پیمانه
آب ولرم: یک پیمانه
روغن: نصف پیمانه
وانیل: یک چهارم ق چ
بیکینگ پ: یک ق چ
آرد: دو و نیم پیمانه
سیب: دو عدد
دارچین: دو ق غ

سیبها رو برش میزنیم. تقریبا ضخامت بیرونیش حدود نیم سانت شه. هر سیب متوسط تقریبا ۱۶-۲۴ برش میشه. روشون یکم دارچین و ترجیحا پودر قند میپاشیم میذاریم کنار.
تخم مرغ و وانیل رو یه مقدار میزنیم، شکر رو کم کم اضافه میکنیم جوری که کلا حدود ۸-۱۰ دقیقه تخم مرغها زده شه. بعد آب رو اضافه و با دور کند چند ثانیه میزنیم، بعد روغن و مجدد چند ثانیه میزنیم.
دارچین و ب پ و آرد رو سه بار الک کرده به مواد تو چند مرحله اضافه و با دور کند همزن میزنیم تا فقط مخلوط شن. مواد رو تو قالب ترجیحا میان تهی ۲۳ سانت میریزم و سیب ها رو روش میچینیم جوری که هر برش یه کوچولو بیاد روی برش قبلی. اینجوری موقع پخت سیب‌ها تو مایه کیک فرو نمیرن.
دمای ۱۸۰ درجه برای حدود ۴۰ دقیقه
من تو فر برقی با فن دمای ۱۶۰ میذارم. همون ۴۰ دقیقه.
  • 2015، Almam، Heven، Mari90، Nedaa28، sims s، youtab، آیسان ۹۶، شماره مجازی تیندر، نسیمه جااان
پاسخ
[تصویر:  ۲۰۲۲۰۱۰۸_۱۴۴۵۲۱_i984.png]
  • 2015، Almam، Heven، Rose، Samin، sims s، youtab، آیسان ۹۶، شماره مجازی تیندر، ندایا، نسیمه جااان
پاسخ
نسیمه جان با کدوم دستور درست کردی؟
از من شوهرم برد سرکار گفت نخوردم سفت بود پوک دوس داره
گفتم باز شاید سرد شده اینجوری شده چکار کنم دستور اصلیش چیه اخه

[تصویر:  ۲۰۲۲۰۱۰۸_۲۱۳۹۰۵_ry9.jpg]
این کیک میشه پوک بشه؟
کلا نمیدونم چرا هر کیکی ک توش میوه داشته باشه سفت میشه واسم عین خمیر
وقتی گرمه خوبه
  • 2015، شماره مجازی تیندر، نسیمه جااان
پاسخ
عاطفه جان توی عکس انگار وسطش یکم خمیر مونده
الان دستوری ک درست کردم رو برات میذارم

۳عدد تخم مرغ
۱ و ۱/۳ پیمانه آرد
۲ عدد سیب

نوک قاشق چای خوری وانیل
۲ق غذا خوری آبجوش
۱ ق چای خوری بکینگ پودر
۱ ق غذاخوری دارچین
نصف پیمانه شکر

آرد و بکینگ پودر رو ۳بار الک میکنیم، سیب رو پوست میگیرم و نازک نازک برش میزنیم و بهش دارچین و ۲ قاشق شکر اضافه میکنیم میذاریم کنار .
تخم مرغا و شکر و وانیل رو ۳ دقیقه با دور تند همزن میزنیم حالا آبجوش اضافه میکنیم و تند میزنیم تا ۴ دقیقه تا سفید و پف بشه
در آخر مخلوط آرد رو ۳ مرحله اضافه میکنیم و فولد میکنیم
کف قالب رو که بهتره میان تهی باشه رو چرب و آرد پاشی میکنیم ،یه کم مایع کیک میریزیم بعد یه ردیف سیب میچینیم روش،بعد مایع کیک بعد یه لایه سیب الی آخر
فر روی ۱۷۰ درجه
،حدودا ۴۰دقیقه پخته میشه

[تصویر:  20220108_220110391_vvai.png]
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
  • 2015، Almam، atefehjjjjjjj، Elham67، Heven، Rose، Samin، sims s، youtab، آیسان ۹۶، بانوی قصه، شماره مجازی تیندر
پاسخ
عاطفه جون کلا کیکی ک میوه توش میذاریم یکم بافتش سنگینه ،اگه قالب میان تهی بذاری بهتر مغز پخت میشه
  • 2015، atefehjjjjjjj، Heven، Rose، آیسان ۹۶، شماره مجازی تیندر
پاسخ
من فرم برقیه، ولی با فرگاز هم میشه قطعا
باید قلقش بیاد دستت
  • شماره مجازی تیندر
پاسخ
عاطفه کیکت خمیر شده. نباید اینجوری شه. اتفاقا خیلی نرمه بافتش
من با اون دستوری که ماست داره هم قبل شیردهی درست میکردم. تو قالب مستطیلی هم درست میکردم. اما هم نرم بود هم کاملا مغز پخت.
  • Rose، شماره مجازی تیندر
پاسخ
عاطفه دستور اول تاپیک که گذاشتم فوق العاده نرم و پوکه و اصلا ظاهرش و بافتش به کیک میوه ای نمیخوره... من بعد از مشکل صفرام به جای روغن، کاملللل فقط سیب رنده شده می زنم و روغن رو فقط برای چرب کردن قالب استفاده می کنم، اضافه ی روغن رو هم خالی می کنم... باز با اینکه کلش فثط میوه اس و خود میوه بافت رو سنگین و پخت رو سخت می کنه، مثل مال شما نمیشه و سبک در میاد...

باید ببینی کجای کار رو اشتباه کردی... به نظر میاد فرت تنظیم نیست یا دما یکنواخت توی فرت پخش نیست و اینکه احتمالا خوب گرم نکرده بودی بعد یهو زیاد کردی و اون اصلی که توی فر برقی باید ۲۰ درجه دماش کمتر باشه رو رعایت نکردی.
به بکینگ پودر و هم زدن و دمای مواد هم خیلی توجه کن.
اگه تجربه ی آنچنانی توی کیک پزی نداری اول وقت بذار و مطالعه کن کااامل از مطالب مرتبط با شکر و تخم مرغ و فر و حتی درست اندازه کردن و کلا هر مبحث مرتبطی که با کیک هست، بعد مواد تازه و با کیفیت بخر و با یه فر استاندارد بپز...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • 2015، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۱۰/۱۹، ۰۹:۴۹ عصر)نسیمه جااان نوشته است: بچه ها اینقد صحبت این کیک سیب و دارچین شد،عصری از خواب بیدار شدم بدجور دلم خواست
یه دستور جدید پیدا کردم و درست کردم گذاشتم تو فر
انشالله ک خوب از آب در بیاد

منم از وقتی این تاپیک بالا اومد هوس کیک سیب کردم ولی وقت هم نداشتم بپزم! خوشبختانه تونستم یه قنادی خوب تو اسنپ‌فود گیر بیارم که پای سیب خوب داشته باشه و ازش سریع چند تا دونه سفارش دادم گرفتم هوسم خوابید!

عاطفه شما مشکل کیکت به نظر من همون تنظیمات دمای فر هست. گفتی آون توستر استفاده می‌کنی و البته فر گازی هم داری ولی بلد نیستی باهاش کار کنی. فر گازی که کاری نداره آخه! راهش بنداز سریع که بتونی کیک خوب بپزی. مهم‌ترین نکته در کیک‌پزی به نظر من فر هست. فقط کیک‌پزهای ماهر می‌تونن تو انواع و اقسام دستگاه‌ها کیک رو خوب در بیارن. اونایی که آماتور هستن فقط فر واقعی باید استفاده کنن.

با این حال اگر همچنان می‌خوای تو توستر بپزی، حداقل تنظیمات دماش رو از رو لینک‌های زیر نگاه کن و دقیق اجرا کن:

https://sarashpazpapion.com/recipe/16237...-تمام-نکات
https://saharshahsavari.com/baking-cake-in-toaster/
  • 2015، Rose، Targol، شماره مجازی تیندر، نسیمه جااان
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان