بچه ها من طرز تهیه کوفته تبریزی رو براتون میذارم. شما هم طرز تهیه انواع کوفته هایی که بلدین رو اینجا قرار بدید❤❤❤
بچه ها این مقدار مواد برا ۱۰ تا کوفته متوسطه، دیگه خودتون اندازه ها رو برا مقادیر کمتر و بیشتر ضرب و تقسیم کنید
گوشت ۱ کیلو
لپه ۶۰۰ گرم
تخم مرغ برای مایه کوفته ۲ تا بزرگ یا ۳ تا کوچک
سیب زمینی بزرگ ۱ عدد
پیاز متوسط ۱ عدد
تره و مرزه ۱۰۰ گرم
رب،زعفران،نمک،فلفل،دارچین،پودر گل سرخ
گوشت و پیاز رو چرخ میکنیم، لپه رو با نمک و زردچوبه میپزیم و با سیب زمینی پخته چرخ میکنیم.اگه غذاساز دارید یا ماشین کوفته، چرخکرده،لپه و سیب زمینی چرخ شده،تخم مرغ،سبزی،زعفران،نمک،فلفل،پودر گل سرخ،دارچین رو داخل اون بریزید اگر نه با دست ، خوب ورز بدید مواد رو و خوب بکوبید.
بعد از مایه کوفته بردارید ، داخلش پیاز سرخ شده وگردو و زرشک بذاریدو خوب گرد کنید تا ترک برنداره موقع پخت.
بعد دو طرف کوفته رو سرخ کنید.
داخل ظرف دیگه رب ، ۱۰۰ گرم کره، زعفران رو تفت بدید بعد به سس آب اضافه کنید و بذارید بجوشه،بعد سس رو آروم بریزید روی کوفته ها، و حرارت رو ملایم کنید و اجازه بدید با شعله ملایم کوفته ها بپزند. در ظرف یا ماهیتابه رو به هیچ وجه اول نذارید! چون کوفته ها وا میرن، اگه آبکش فلزی دارید اونو بذارید به جا در ظرف،اگه ندارید، اجازه بدید بیست دقیقه بگذره، کوفته ها خودشونو بگیرن بعد در ظرف رو بذارید ولی کامل نبندید کجکی بذارید!
نوش جان❤❤❤
بچه ها این مقدار مواد برا ۱۰ تا کوفته متوسطه، دیگه خودتون اندازه ها رو برا مقادیر کمتر و بیشتر ضرب و تقسیم کنید

گوشت ۱ کیلو
لپه ۶۰۰ گرم
تخم مرغ برای مایه کوفته ۲ تا بزرگ یا ۳ تا کوچک
سیب زمینی بزرگ ۱ عدد
پیاز متوسط ۱ عدد
تره و مرزه ۱۰۰ گرم
رب،زعفران،نمک،فلفل،دارچین،پودر گل سرخ
گوشت و پیاز رو چرخ میکنیم، لپه رو با نمک و زردچوبه میپزیم و با سیب زمینی پخته چرخ میکنیم.اگه غذاساز دارید یا ماشین کوفته، چرخکرده،لپه و سیب زمینی چرخ شده،تخم مرغ،سبزی،زعفران،نمک،فلفل،پودر گل سرخ،دارچین رو داخل اون بریزید اگر نه با دست ، خوب ورز بدید مواد رو و خوب بکوبید.
بعد از مایه کوفته بردارید ، داخلش پیاز سرخ شده وگردو و زرشک بذاریدو خوب گرد کنید تا ترک برنداره موقع پخت.
بعد دو طرف کوفته رو سرخ کنید.
داخل ظرف دیگه رب ، ۱۰۰ گرم کره، زعفران رو تفت بدید بعد به سس آب اضافه کنید و بذارید بجوشه،بعد سس رو آروم بریزید روی کوفته ها، و حرارت رو ملایم کنید و اجازه بدید با شعله ملایم کوفته ها بپزند. در ظرف یا ماهیتابه رو به هیچ وجه اول نذارید! چون کوفته ها وا میرن، اگه آبکش فلزی دارید اونو بذارید به جا در ظرف،اگه ندارید، اجازه بدید بیست دقیقه بگذره، کوفته ها خودشونو بگیرن بعد در ظرف رو بذارید ولی کامل نبندید کجکی بذارید!

نوش جان❤❤❤
تا به کجا کشد مرا ، مستی بی امان تو
