امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ریزش مو
Heart 
دوستان ، متخصص پوست و مو برای من ماینوکسیدیل دو درصد تجویز کردن همراه با آمپول بیوتیکسین و ب پانوکس که ۶ هفته تزریق کنم‌.
تجربه استفاده از این داروها رو قبلا داشتید؟
و محلول ماینوکسیدیل رو گفتن هر روز  روزی دوبار  و هر بار ۱۰پاف استفاده کنم و مصرف رو تا ۵۰سالگی ادامه بدم!!!!
به نظر شما این استفاده طولانی مدت  ضرر نداره؟
عوارض این دارو چیه؟
تاثیری در فشار خون، هورمون‌ های جنسی و ... نداره؟
پاسخ
شیدا جان من عوارضش نمیدونم ولی محلول ماینوکسیدیل هر وقت شما قطع کنی ریزش مو برمیگرده حتی بیشتر از قبل احتمالا بخاطر این گفته تا پنجاه سالگی ادامه بده
ولی اون آمپول ها خیلی خوبن حتما بزن اگه پیدا کردی خارجیشو بزن
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Sufii، youtab، شیدا
پاسخ
شیدا جون ماینوکسیدیل تا وقتی خوبه که قطع نکنی،قطع کنی دوباره همون ریزش مو رو داری، برای بارداری فکر کنم از شش ماه قبل باید قطع کنن چه خانم چه آقا، و اینکه بالش رو هم خیلی کثیف میکنه، من دوست نداشتم
  • شیدا
پاسخ
شیدا درباره آمپول بیوتین بپانن تجربه من اینه که ایرانیش موثر نیست البته خیلی ها نتیجه گرفتن
بیشتر مکمل های مو مثل ریجن دایت من قبول دارم
  • شیدا
پاسخ
ممنونم عزیزانم
راستش چون تقریبا یک دوم موهام رو از دست دادم و تاثیر خیلی بدی روی زیباییم گذاشته حاضرم عوارض موضعی و مسائلی مثل کثیف شدن بالش و ...تحمل کنم حتی تا اخر عمرم! تا موهام پرپشت بشن.
اما اگر عارضه داخلی داشته باشه واقعا سلامتیم با ارزش تره.
فقط برام عجیبه محلولی که برای استفاده موضعی هست چطوری میتونه عارضه داخلی ایجاد کنه و منع مصرف دوره بارداری و شیردهی داره و حتی به قول صوفی جون ۶ماه قبل بارداری هم نباید مصرف بشه!

رخشید جون اتفاقا پزشکم ریجن دایت هم تجویز کردن که سه ماه مصرف کنم.
  • رخشید
پاسخ
سلام بچه ها
برای ریزش مو
قرص فیتو بهتره یا هیرتامین؟
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان