امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
دستور تهیه انواع حلیم
#1
بچه ها لطفا دستور حلیم های امتحان شده و خوشمزه تون رو برامون بذارید و فوت و فن هایی که برای خوشمزه شدن حلیم هاتون به کار میبرید Big Grin

[تصویر:  تزیین-حلیم-1_oh99.jpg]

[/url][url=https://uupload.ir/][تصویر:  halim-bademjan_3rvo.jpg]
تا به کجا کشد مرا ، مستی بی امان تو Heart
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Donya، Rose
پاسخ
#2
من بلغور گندم چند بار میشورم و چند ساعت خیس میکنم
گوشت گوسفندی با یه پیاز کوچک و یه تکه بزرگ چوب دارچین میذارم بپزه
آب رو جوش میارم بلغور رو بهش اضافه میکنم با شعله کم بپزه معمولا دو ساعته کاملا پخته
وقتی گوشت کامل پخت در میارم ریش ریش خیییلی نازک میکنم نصف میریزم تو گندما با گوشت کوب برقی خوووب میکس میکنم بعد نصف دیگه گوشتارو اضافه میکنم و میذارم نیم ساعت چهل دقیقه جا بیوفته ( آب گوشت رو هم بهش اضافه میکنم ) زیاد هم میزنم که ته نگیره ، یه کم نمک و یه کره ۵۰ گرمی هم میندازم توش
وقتی کامل جا افتاد میکشم تو ظرف ، کره رو حرارت میذارم داغ بشه توش پودر دارچین میریزم و میریزم رو حلیم
ما با شکر میخوریم واسه پسرم شیره خرما میریزم
پسر ۱۹ ماه ❤
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Almam، sims s
پاسخ
#3
لیانه جان من این مدلی درست میکنم
۳۰۰تا ۴۰۰ گرم گوشت گوسفندی ترجیحا گردن رو با پیاز و سیر و چوب دارچین میپزم
یک کیلو بادمجان رو سرخ میکنم با آب گوشت و پیاز داغ و سیر داغ میزارم بپزه
نصف پیمانه برنج و نصف پیمانه عدس هم با آب گوشت میپزم با بادمجان مخلوط و بعد میکوبم با گوشتکوب دستی بکوب برقی خوب نمیشه بزار بپزه
گوشت ریش ریش و مجددا پیاز داغ و سیرداغ و گردو اضافه میکنم با گوشتکوب مدل هلیم بکوب تا کش دار بشه در آخر کشک و زعفران با توجه به سلیقه خودت اضافه کن بیست دقیقه دیگه بپزه
ادویه هم فقط نمک و فلفل و یه کم زردچوبه
پیاز داغ هرچی بیشتر بهتر من عاشق پیاز داغم
من چون طعم کشک رو دوست دارم ۲۰۰،۳۰۰گرم کشک غلیظ میریزم که سلیقه ایه

هلیا جان راضی بودی؟
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Almam، Gitii، liyane، nona، آیسان ۹۶
پاسخ
#4
وای مامان منم حلیم بادمجون محشر میپزه ولی فکر کنم عدس نمیریزه!
بخاطر گوشت طعمش متفاوته از کشک بادمجون
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • نسیمه جااان
پاسخ
#5
صنوبر جان میزانش اختیاریه مثل کشک بادمجون اما حذف نمیشه کرد
من چون عاشق کشک و بادمجونم سخته بخوام مقایسه کنم
  اما  به نظرم از کشک و بادمجون یه کوچولو خوشمزه تره
Big Grin
رخشید جان بدون عدس امتحان کردم؛با برنج لطیف تر و رنگش روشنتر میشه
اگر دستورش رو پرسیدی برامون بذار
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • nona، صنوبر۷۱
پاسخ
#6
سلین جون ولی من نمیدونم چرا ذائقم به سمت کشک بادمجونه تا حلیم بادمجون
البته که حلیم بادمجون مقوی تره
پاسخ
#7
نونا جان منم هلیم بادمجان یک دوبار در سال درست میکنم
اما کشک بادمجان حداقل ماهی یکبار درست میکنم
هلیم بادمجان جزو ثابت برنامه غذایم نیست
کشک بادمجان خیلی خفنه Big Grin Cool
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • nona
پاسخ
#8
بچه ها من از مامانم پرسیدم گفت من عدس نمیزنم چون رنگشو تیره تر میکنه ولی اگر میخواین بزنین هم آب عدس نریزید
و اینکه برنج و بلغور گندم هم میریزن
بقیه اش مثل دستور سلین هست
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Celin، آیسان ۹۶، ستی‌لیته
پاسخ


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان