



تا به کجا کشد مرا ، مستی بی امان تو

دستور تهیه انواع وعده غذایی با تخم مرغ
|
![]() ![]() ![]() ![]()
تا به کجا کشد مرا ، مستی بی امان تو
![]()
۱۴۰۱/۱۰/۱۶، ۰۶:۴۴ عصر
ستی جون دستت طلا ما بعد از کمد تکونی ناهار گشنه نموندیم همسر رو فرستادم توی ۲تا ماهیتابه واسه خودش با لیقوان واسه من با کوزه ای درست کرد شویدم فراوون زد قیافش عین همین عکس شما شد مچکررررم
۱۴۰۱/۱۰/۱۶، ۱۰:۱۹ عصر
چقدر خوشحال شدم پناه جان که مفید بودم! فکر میکردم این دستورا انقدر سادهست کسی وقعی ننهه.
۱۴۰۱/۱۰/۱۶، ۱۱:۴۲ عصر
وای سیامزگی دیگه چه پنیریه؟ یاد بزمرگی افتادم.
سیامزگی، کوزه به خدا این ستیلیته همه کلماتش برام جدیده. اسپارد.
۱۴۰۱/۱۰/۱۷، ۱۲:۰۱ صبح
پنیر مخصوص شمال هست! دقیقاَ شبیه اون پنیرهاست که موشها تو کارتونها میخورن. سوراخسوراخه.
پنیر کوزه هم مارک پگاه داره، یه بار بگیر امتحان کن. دوندون هست مثل پارمزان رندهشده، ولی مزهش خیلی خوب و پررنگه. هم میتونی رو نون بریزی بخوری هم میتونی تو سالاد و پاستا و همه غذایی بریزی.
۱۴۰۱/۱۰/۱۷، ۱۲:۰۳ صبح
مشخصاتی که میگی از پنیر کوزه شبیه پنیر خیکی هست که تو خیک گوسفند درست میکنن و تو ییلاقات شمال هست. البته اینم مثلا کاله میزنه اما نه بافتش نه مزش شبیه نیست.
مرسی گفتی.
فکر کنم خیکی همون کوزه باشه، آره.
قطعاَ مثل اون چیزی که محلیها درست میکنن نمیشه. من سیامزگی رو یه مدل محلیش رو گرفتم خیلی خوب بود. مال کاله رو هنوز امتحان نکردم. راستی ترگل یادم رفت، شما خودتون شمالی هستین.
۱۴۰۱/۱۰/۱۷، ۰۱:۰۳ صبح
سیاهمزگی برای گیلان هست
۱۴۰۱/۱۰/۱۷، ۰۱:۱۱ صبح
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۱/۱۰/۱۷، ۰۱:۱۱ صبح، توسط Arezoo1984.)
ستی جان پنیر برشته رو توضیح دادی، دستت درد نکنه، تلفظ درستشم بگو.
تو گیلان بهش میگن پنیر بُرُشته! تازه سیر بُرُشته هم دارن!
۱۴۰۱/۱۰/۱۷، ۰۱:۴۴ صبح
اتفاقاً خودمم بُرُشته میگم آرزو جان.
ولی خب من شمالی نیستم. دوستان شمالی خودشون باید بیان وسط. تازه باید دیگر غذاهای تخممرغی شمالی رو هم یادمون بدین. |