امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
انواع سوخاری (سبزیجات، گوشت و...)
#1
تاپیک رو با پاچینی استارت میزنم  Angel

[تصویر:  pachini-morgh_i4x5.jpg]

پاچینی از بازوی مرغ درست میشه
من همیشه بازو و بال ها رو جدا بسته بندی می کنم
بازوها برای پاچینی
بال ها برای ته دیگ یا ته چین

من برای پاچینی، اول بازوها رو از شب قبل با نمک و فلفل مزه دار می کنم بعد اونها رو این شکلی می کنم، یعنی گوشت رو از استخوان جدا می کنم:
[تصویر:  fo3994_zv6s.jpg]

در مرحله ی بعد هم، اول میزنم توی تخم مرغ و بعد هم توی آرد سوخاری و در روغن شناور سرخ می کنم...
یه مدل هم آرد سوخاری رو با ادویه مزه دار می کنم با این مواد: پودر سیر، پودر گوجه (زود می سوزه و پاپریکا برای رنگ بهتره)، آویشن، نمک و فلفل... این ترکیب خیلی می تونه متنوع باشه... من چشمی و با مواد در دسترسم میزنم:

[تصویر:  photo_2023-01-05_21-50-17_z2l7.jpg]
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Almam، youtab، آیسان ۹۶
پاسخ
#2
برای سیب زمینی سوخاری
من اول سیب زمینی ها رو برش های تقریبا یکدست میزنم (در حد توان Smile)
میذارم توی اب و دو سه بار می شورم که نشاسته ش تا حد ممکن خارج بشه...
بعد میریزم توی آب جوش که یکم نمک هم بهش میزنم، و میذارم حدود 5-10 دقیقه ای بجوشه (بسته به ضخامت سیب زمینی)، و اینقدر باید نیم پز بشه که با چنگال راحت له نشه...
بعد آبکش می کنم و با دستمال خشکشون می کنم
و در روغن شناور سرخ می کنم... سیب زمینی ها نباید روی هم بیفتن...

[تصویر:  photo_2023-01-05_21-30-18_0tg5.jpg]

در ادامه میشه سیب زمینی ها رو توی پودر ادویه خوابوند...
ترکیبات رو من چشمی میریزم، می تونید تست کنید با هر کدوم اکی بودید ادامه بدید
پودرهای سیر، پیاز، پاپریکا، اویشن، نمک و فلفل، جعفری یا ریحون خشک...
[تصویر:  photo_2023-01-05_21-30-21_x4f2.jpg]

ترکیب ادویه (سیب زمینی هایی که روغنشون از الک رفته رو توی این پودر میریزم و میندازم بالا و پایین تا همه جاشون ادویه ای بشه... اگه روغن روشون باشه، ادویه ی بیشتری بهشون می چسبه که به نظر من خیلی هم خوشمزه تره ولی خب کالریشون هم بالاتره دیگه Big Grin ):
[تصویر:  photo_2023-01-05_21-30-23_cck.jpg]
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Almam، sims s، youtab، آیسان ۹۶، ستی‌لیته
پاسخ
#3
برای شیدا جونم
شنیسل مرغ با سس قارچ و سبزیجات برای شش نفر :

۲ تا سینه مرغ رو برمیداریم و با ضخامت یک سانت از پهلو برش میزنیم.

- دو طرف مرغ ها رو نمک و فلفل میزنیم
- روی سطح کار سلفون مبکشیم هر تکه مرغ رو میذاریم روی سلفون و سلفون رو روش برمیگردونیم حالا با وردنه روش میزنیم تا یکنواخت ضخامت مرغ به نیم سانت برسه
- داخل کاسه ۳ تا تخم مرغ با یک ق غ سس خردل قاطی میکنیم خوب
- تو یه بشقاب یا کاسه مسطح پودر سوخاری پولکی نصف ق چ نمک نصف ق چ فلفل نصف ق چ پاپریکا بهش اضافه میکنیم
-تو‌یه بشقاب یا ماسه مسطح دو پیمانه ارد گندم میریزیم نصف ق چ نمک نصف ق چ فلفل نصف پاپریکا و کمی پودر سیر و پودر پیاز اضافه و مخلوط میکنیم
- حالا سینه مرغ رو تک تک اول داخل ارد میذاریم هر دو طرف رو قشنگ تو ارد میذاریم ارد اضافی رو میتکونیم حالا میذاریمش داخل مخلوط تخم مرغ و خردل و در نهایت تو پودر سوخاری پولکی میذا یم و فشرده میکنیم پودر رو روی مرغ
- تو ماهیتابه روغن میذاریم وقتی داغ داغ شد هر طرف رو حدود ۴ دقیقه میگذاریم حرارت متوسط باشه ۴ دقیقه کاملا کافیه
- شنسلا رو رو حوله کاغذی مبچینیم و روغنشو میگیریم و تمام
- ازونور موازی با درست کردن شنیسل ۷-۸ تا سیب زمینی کوچیک رو حدود نیم ساعت اپز میکنیم
- تو یه قابلمه کره میزیم دو یه حله سیر رو له میکنیم میزیم توش و هم میزنیم تا یکم بوش دربیاد حالا قارچای خورد شده رو اضافه میکنیم و میذاریم ابش کامل کشیده بشه حالا ترکسیب خامه صبحانه و یکم شیر رو بهش اضافه میکنیم و کمی نمک و فلفل و جوز هندی حدود ده دقیقه هم میزنیم یکم غلیظ شد سس هم حاضره
- تو قابلمه کمی کره و سیر له شده اضافه میکنیم سیب زمینیای درسته رو توش تفت میدیم و میچرخونیم کنی نمک و فلفلم اضافه میکنیم سبزیجات دیگه مثل بروکلیم خواستیم اضافه میکنیم پنج دقیقه تفت خورد کافیه
شنیسلا رو با دورچین سبزیجات میچینیم
سس رو هم جدا سرو میکنی
نوش جان

سس خردل داخل تخم مرغ نکته حیاتیه Smile
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Almam، Gitii، mahtakhanoum، Sufii، Targol، youtab، شیدا
پاسخ
#4
سوخاری که نه، ولی سیب‌زمینی سرخ‌کرده تو فر که با غذاساز (گوشکوب برقی) براون، سَری مخصوص friesش درست کردم:

[تصویر:  4164883a-97f3-4227-b35f-032e94b5d93a_iqby.jpeg]

[تصویر:  f768ebd3-a047-45fa-b351-add4b56b2367_pzti.jpeg]
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Almam، elham، Elham67، Gitii، Nedaaa28، nona، Sufii، youtab، شیدا
پاسخ
#5
اگر گیر بیاد حتماً میخرم. من با همین fries cut هم سعی کردم سالاد شیرازی درست کنم که بدم نشد واسه خودمون.

[تصویر:  ed7db975-5f49-4399-b5f4-1448fa218032_92ym.jpeg]
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Almam، elham، Elham67، nona، Sufii، youtab، شیدا
پاسخ
#6
ستی ببخشید کلی خندیدم به سالادت
خیلی باحال شده
پسر ۱۹ ماه ❤
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • youtab، ستی‌لیته، شیدا
پاسخ
#7
خنده هم داره ندا! برش میدارم عکس رو زود. خخ. به خاطر شیدا گذاشتم.
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Nedaaa28، youtab، شیدا
پاسخ
#8
شیدا اونکه میگی و لینکش و میذاری؟ من غذاسازم و دوست ندارم  Undecided
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • youtab، شیدا
پاسخ
#9
(۱۴۰۲/۲/۱۶، ۰۸:۲۷ صبح)ستی‌لیته نوشته است: خنده هم داره ندا! برش میدارم عکس رو زود. خخ. به خاطر شیدا گذاشتم.

منم همین مدلی درست میکنم همسرم میگه حداقل اسمش نذار سالاد شیرازی Smile
پسر ۱۹ ماه ❤
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • youtab، ستی‌لیته
پاسخ
#10
ندا شوهر منم تو این مورد گیره. خودش انقدر قشنگ و یک دست و ریز خرد می‌کنه! تو با غذاساز اینطوری درست میکنی؟
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • youtab
پاسخ


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان