۱۴۰۱/۱۰/۱۶، ۱۲:۰۰ صبح
تاپیک رو با پاچینی استارت میزنم 
![[تصویر: pachini-morgh_i4x5.jpg]](https://s2.uupload.ir/files/pachini-morgh_i4x5.jpg)
پاچینی از بازوی مرغ درست میشه
من همیشه بازو و بال ها رو جدا بسته بندی می کنم
بازوها برای پاچینی
بال ها برای ته دیگ یا ته چین
من برای پاچینی، اول بازوها رو از شب قبل با نمک و فلفل مزه دار می کنم بعد اونها رو این شکلی می کنم، یعنی گوشت رو از استخوان جدا می کنم:
![[تصویر: fo3994_zv6s.jpg]](https://s2.uupload.ir/files/fo3994_zv6s.jpg)
در مرحله ی بعد هم، اول میزنم توی تخم مرغ و بعد هم توی آرد سوخاری و در روغن شناور سرخ می کنم...
یه مدل هم آرد سوخاری رو با ادویه مزه دار می کنم با این مواد: پودر سیر، پودر گوجه (زود می سوزه و پاپریکا برای رنگ بهتره)، آویشن، نمک و فلفل... این ترکیب خیلی می تونه متنوع باشه... من چشمی و با مواد در دسترسم میزنم:

![[تصویر: pachini-morgh_i4x5.jpg]](https://s2.uupload.ir/files/pachini-morgh_i4x5.jpg)
پاچینی از بازوی مرغ درست میشه
من همیشه بازو و بال ها رو جدا بسته بندی می کنم
بازوها برای پاچینی
بال ها برای ته دیگ یا ته چین
من برای پاچینی، اول بازوها رو از شب قبل با نمک و فلفل مزه دار می کنم بعد اونها رو این شکلی می کنم، یعنی گوشت رو از استخوان جدا می کنم:
![[تصویر: fo3994_zv6s.jpg]](https://s2.uupload.ir/files/fo3994_zv6s.jpg)
در مرحله ی بعد هم، اول میزنم توی تخم مرغ و بعد هم توی آرد سوخاری و در روغن شناور سرخ می کنم...
یه مدل هم آرد سوخاری رو با ادویه مزه دار می کنم با این مواد: پودر سیر، پودر گوجه (زود می سوزه و پاپریکا برای رنگ بهتره)، آویشن، نمک و فلفل... این ترکیب خیلی می تونه متنوع باشه... من چشمی و با مواد در دسترسم میزنم:
![[تصویر: photo_2023-01-05_21-50-17_z2l7.jpg]](https://s2.uupload.ir/files/photo_2023-01-05_21-50-17_z2l7.jpg)
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم