موضوعها: 278
تشکر Received:
22,296 in 4,717 posts
تشکر Given: 14,824
اعتبار:
24,870
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
موضوعها: 278
تشکر Received:
22,296 in 4,717 posts
تشکر Given: 14,824
اعتبار:
24,870
نرگس جان این تاپیک درخواستی بوده احتمالا برای گفتن مشکلات... و پیدا کردن راه حل...
من اسم دیگه ای در لحظه به ذهنم نرسید...
گذشته از اینکه وارد شدن به قسمت های جدید در زندگی، همیشه با خودش فشار و سختی داره... ولی بستگی داره که چی رو فدای چی می کنی... کسی که توی خونه ش امنیت جانی نداره، وقتی با هر زحمتی مستقل میشه، به نظر من واقعا لذت می بره... از همون صبح زود بیدار شدنا، از دیر خوابیدنا... از زحمت کشیدنا، از هزینه کردنا که هزینه ی استقلالشه خب...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
کاربرانی که از این پست تشکر کردنداربرانی که از این پست تشکر کردند
• nona، نرگس
موضوعها: 2
تشکر Received:
9,079 in 2,141 posts
تشکر Given: 5,129
اعتبار:
11,097
اسم تاپيك اسم خيلي خوبيه رز
دليل اينكه آدما طلاق ميگيرن بايد اين باشه كه بهتر زندگي كنن
اگر قراره باز هم سخت زندگي كنن و عذاب بكشن طلاق راه حل خوبي نيست
پس براي طلاق بايد شرايط خاصي داشت
موضوعها: 0
تشکر Received:
2,452 in 741 posts
تشکر Given: 87
اعتبار:
2,746
نرگس جان افسوس که همسرت قدر تو رو نمیدونه.
اما برای کار با این هنری که شما داری مطمئن باش تو ۳-۴ سال به درآمد خوبی میرسی. فقط کافیه اعتماد به نفس داشته باشی. نصف کار تجربه و هنره، نصفش اعتماد به نفس. شما بخش اول دلری، کم کم تو محیط کلر وقتی رو خودت کار کنی، بخش دوم رو هم به دست میارید.
تمام این چیزا، اسنپ، بانک، خرید همه رو تو ی هفته میشه یاد گرفت چیز عجیبی نیست. فقط مشکل بچه هاتون هستن که واقعا نمیدونم در موردشون چی درسته. بالاخره اونا هم گناه دارن. باید به زندگی اونا پس از جدایی هم فکر کنی. هر چند من فکر میکتم همسرت وقتی ببینه داری جدا میشی خودش تغییر بده. مثل دایی من که تو شرایط خودش تغییر داد( دایی من هم خیلی شبیه همسر شماس از نظر اخلاقی)
موضوعها: 1
تشکر Received:
30,666 in 6,991 posts
تشکر Given: 20,214
اعتبار:
35,283
بذار بدونه نرگس
بگو همینه که هست… والا
• نرگس
تشکر Received:
20,561 in 4,948 posts
تشکر Given: 8,673
اعتبار:
25,418
من تو دلم مونده بگم این جمله درست نیست
“طلاق باید زمانی انجام بگیره که کاملا مطمئن باشی از هر جهت زندگیت بهتر خواهد بود”
هیچ وقت همه چیز با هم به دست نمیاد. هر چیزی هزینه داره و حتی تو یک طلاق خوب هم آدم از یه جنبههایی ضرر میکنه و شرایط بدتر میشه.
موضوعها: 3
تشکر Received:
7,358 in 1,540 posts
تشکر Given: 9,421
اعتبار:
9,290
۱۴۰۱/۱۰/۲۶، ۰۹:۲۸ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۱/۱۰/۲۶، ۰۹:۴۲ عصر، توسط ستیلیته.)
هلیا با اسنپ رفتن سخت حساب نیست. از رانندگی هم آسونتره. جلوی درمانگاه مگه جاپارک گیر میاد؟ تو تعاریفت از کلمات و مفاهیم یه کم اشتباهه.
بعد اگر خودت رانندگی کنی خیلی مسیرها رو ممکنه اولش اشتباه بری. احتمال اشتباه کردن تو از رانندهی اسنپ خیلی بیشتره!
در ضمن ماشین بخری تو خودت تنهایی باید مرتب بری به قول خودت «وسط یک مشت تعمیراتی»، گریزی ازش نیست.
ببین من فقط یه سری حقایق رو بهت میگم که یادت بمونه. تو انگار در دنیای خیالی خودت سیر میکنی گاهی و باید یکی بهت واقعیتها رو یادآور بشه.
بعد یه مورد دیگه: ماهرخ تا حالا به این فکر کردی که با وجود این همه اشکالاتی که خانوادهت داشتهاند و این همه اشکالات فکری که ما تو این سایت از تو میبینیم و خودت هم بعضیشون رو قبول داری، تا حالا فکر کردی که یه بار بشینی جلوی شوهرت و خودتون دوتایی راجع به این موضوع صحبت کنید که اون انتظاراتش از تو چی بوده که برآورده نشده؟ ببین من تصور میکنم همونطور که تعاریفت از مفاهیمی مثل «سختی» و «مستقل بودن» و «رسوندن شوهرم به جایی از قِبلِ پول خودم (در حالی که از پول بابات بوده)» با تعاریف بقیهی آدمها متفاوته، شااااید یک درصد شوهرت هم دقیقا به اون بدی که اینجا میگی نباشه. من هدفم این نیست بگم تو مقصری، اصلا و ابداَ (چون واضحه که شوهرت خیلی سنتی و بیاخلاق هست)، فقط میگم با توجه به این که تو هم یک جاهایی اشتباهات فاحش و آشکاری داری، شاید در مورد شوهرت هم اشتباه قضاوت میکنی. شاید شوهرت جای بهبود داشته باشه. شاید اگر تو دست از اجرا گذاشتن مهریه برداری و به جای لجبازی صحبت کنی، این زندگی رو بشه درست کرد.
ماهرخ جان، کاش یه بار واقعاَ به حرفم گوش کنی. بشین خوبیهای شوهرت رو برای خودت لیست کن، اشتباهات خودت رو هم لیست کن، غرورت رو هم بذار کنار، کینه رو بذار کنار، فقط به خاطر خوشبختی دخترت و بدتر نشدن اوضاعت تلاش کن این زندگی رو از راه معقول درست کنی.
تشکر Received:
10,860 in 2,958 posts
تشکر Given: 5,610
اعتبار:
13,422
من قبلاً به نرگس گفتم تنها راه حل برای شوهرش دارودرمانیه
حتی شده یواشکی تو غذاش بریزه
• Almam، Celin، Rose، نرگس