۱۴۰۱/۱۱/۱۲، ۰۶:۴۳ عصر
به به چه تاپیکی

تا به کجا کشد مرا ، مستی بی امان تو

عکس لباس فندق هامون
|
اینم لباسای فندق من برای عید
این لباس اصلیش. اف اند اف انگلیس. 1250 بدون باربری. پاپیون سورمه ای هم باید براش بگیرم ![]() پک سه تایی بلوز نکست. برای مهمونی های خونه.1170 بدون باربری ![]() ![]() ![]() اینو خودم ست کردم. پیراهنش رو از پانچو خریدم شلوارشم کله غازیه. عاشقشم. تقریبا شد 800 جفتش ![]() لباسی که خوشم نمیاد بچه بپوشه سرهمیه.اینو به اصرار شوهرم خریدم. 199 از حراج کورش ![]() به جاش عاشق بادیم. زمستون و تابستون بادی تنش میکنم. این 180 از ایران مال ![]() این هم برای تولد باباش خریدم. که جشن نگرفتیم. دو دقیقه برای عکس پوشید و حتما عید کوچیکه. 340 از ال سی ایران مال ![]()
۱۴۰۱/۱۱/۱۳، ۰۲:۵۰ صبح
![]() لباس های فندق من *_* از سیسمونی خریدم ،تیکه باز بود تیکه ها از ۹۰ تا ۱۲۰ تومن بودن جنس خوب و نرمی دارن
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
۱۴۰۱/۱۱/۱۳، ۰۳:۵۳ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۱/۱۱/۱۳، ۰۴:۰۱ عصر، توسط atefehjjjjjjj.)
![]() الان تند عکس گرفتم جا نمونم اینو برای عروسی یکی از اقوام خریدم چند ماه پیش ۳۰۰ همون یبار پوشید فقط بچه ها چجوری از سایت آپلود چندتا چندتا کپی کنم ؟یکی یکی سخته ![]() اینم ک عروسی یکی دیگه با لباس من ست بود دیدین دیگه دوخته بودم ![]() لباس تولدش ک بازم با من ست بود دوخته بودیم ![]() اینم عمش برای تولدش خرید
دخترم ۱۸ماهه شد
![]()
۱۴۰۱/۱۱/۱۶، ۰۳:۲۷ صبح
![]() ![]() ![]() کادوهای عمه وسطی اولی از دوبی دومی برند چ چ چ سومی بی سی سی (البته یه حلقه ای ام ستش بود که بنده وایتکس پاشیدم روش شد بنفش) ![]() ![]() ![]() ![]() |