۱۴۰۱/۱۲/۲۷، ۰۳:۲۹ عصر

آشپزی خانمها و مامانهای شاغل❤️
|
۱۴۰۱/۱۲/۲۷، ۰۸:۴۴ عصر
نسیمه جان یکی از دوستام
گوشت و مرغ قرمه شده و لوبیا پخته با آب گوجه رو کنسرو میکرد راضی بود من خودم تست نکردم غذای فریزی ناگت با ادویه کم ؛همبرگر خوبه پیاز داغ هم آماده کن
۱۴۰۱/۱۲/۲۷، ۰۹:۰۴ عصر
نسیمه جان گوشت رو با روغن سرخ میکرد با پیاز زیاد خلالی میذاشت بپزه با اب پیاز پخته میشد
۱۴۰۱/۱۲/۲۷، ۰۹:۴۰ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۱/۱۲/۲۷، ۰۹:۴۰ عصر، توسط نسیمه جااان.)
سلین جان ،یادمه شماپیازداغ فریز میکردی، یه بار نوشته بودی
میتونی بگی چجوری فریز میکنی؟ مدل ترد و چیپسی سرخ میکنی ،میذاری خنک بشه بعد بسته بندی میکنی؟ بچه ها من بادمجون هم فریز نکردم تا حالا اونم توضیح بدید ![]() سپاااس
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
۱۴۰۱/۱۲/۲۷، ۰۹:۵۹ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۱/۱۲/۲۷، ۱۰:۰۴ عصر، توسط شیطون خانم.)
نسیمه من مایع ک*ت*ل*ت هم بعضی وقتها زیاد درست گرده باشم تو فریزر میذارم. البته تخم مرغ و نمک نمیزنم. قبل اینکه نمک و تخم مرغ بزنم اضافه رو فریز میکنم. خوب میشه بعدا درمیارم.
سبزی کوکو هم غذا فوری و خوبی داشته باشی. من همبرگر هم گوشت خودم میگیرم قالب میزنم فریز میکنم. خیای خوشمزه و سالم و سریعه. پیتزا خمیرش درست میکنم تو ظدف پیرکس میزارم )مواد همه چی هم میریزم روش( بعد فریز میکنم. میزارم تو فر خیلی خوب میشه. البته بیشتر از دو سه هفته بیات میشه ها. خود خمیرش آماده میکنم، به اندازه ی قالب سینی میذارم تو فریزر، بعد هر موقع بخوام پیتزا درست کنم ، خمیر چند ساعت زودتر درمیارم پیتزا آماده میکنم. این خمیرش تا ۴-۵ ماه هم تازه و خوب میمونه و خیلی سریع برای پیتزا مثل بیرون بخوای درست کنی. آهان جوجه آماده فریز شده، گوشت کباب برگی، اینا غذاهای سریع و مقوی هستن. تو فریزر داشته باشی خوبی سلین من اون مدل گوشت چند سال پیش خوردم. تو ی روستایی رفته بودیم که این طوری گوشت درست میکردن نگه میداشتن خیلیییی خوشمزه بود
۱۴۰۱/۱۲/۲۷، ۱۰:۱۴ عصر
نسیمه جان سرخ میکنم بادمجون و میذارم تو ظرف میذارم فریزر
۱۴۰۱/۱۲/۲۷، ۱۰:۱۹ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۱/۱۲/۲۷، ۱۰:۱۹ عصر، توسط نسیمه جااان.)
مهتا ،بعد موقع استفاده ،همونجوری یخ زده میذاری رو اجاق ؟
مثلا برای کشک بادمجون یا خوراک گوجه بادمجون یا از قبل در میاری ،یخش باز بشه مرسی شیطون خانوم
۱۴۰۱/۱۲/۲۷، ۱۰:۲۶ عصر
آره زیرش و کم میکنم باز میشه یخش ولی میتونی زودتر در بیاری خودش باز شه یخش.
۱۴۰۱/۱۲/۲۷، ۱۰:۳۰ عصر
من حالا یه دور تو مقیاس کم فریز میکنم دستم بیاد قلقش بعد زیاد درست میکنم
یادمه اوایل ازدواجم ،یه بار بادمجان فریز کردم بعد ریختم تو قیمه، طعمش جالب نبود چون گذاشتم یخش باز شد ،یکم آبکی شد بعد انداختم تو خورش این سری یخمکی استفاده میکنم شاید پسندیدم ![]()
|