امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
آشپزی خانمها و مامانهای شاغل❤️
#1
Heart Heart Heart Heart
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • نسیمه جااان
پاسخ
#2
نسیمه جان یکی از دوستام
گوشت و مرغ قرمه شده و لوبیا پخته با آب گوجه رو کنسرو میکرد راضی بود من خودم تست نکردم

غذای فریزی ناگت با ادویه کم ؛همبرگر خوبه
پیاز داغ هم آماده کن
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • نسیمه جااان
پاسخ
#3
سلین جون ،قرمه شده یعنی چجوری ؟
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
پاسخ
#4
نسیمه جان گوشت رو با روغن سرخ میکرد با پیاز زیاد خلالی میذاشت بپزه با اب پیاز پخته میشد
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • نسیمه جااان
پاسخ
#5
سلین جان ،یادمه شماپیازداغ فریز میکردی، یه بار نوشته بودی
میتونی بگی چجوری فریز میکنی؟
مدل ترد و چیپسی سرخ میکنی ،میذاری خنک بشه بعد بسته بندی میکنی؟

بچه ها من بادمجون هم فریز نکردم تا حالا
اونم توضیح بدید Big Grin
سپاااس
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
پاسخ
#6
نسیمه من مایع ک*ت*ل*ت هم بعضی وقتها زیاد درست گرده باشم تو فریزر میذارم. البته تخم مرغ و نمک نمیزنم. قبل اینکه نمک و تخم مرغ بزنم اضافه رو فریز میکنم. خوب میشه بعدا درمیارم.
سبزی کوکو هم غذا فوری و خوبی داشته باشی.
من همبرگر هم گوشت خودم میگیرم قالب میزنم فریز میکنم. خیای خوشمزه و سالم و سریعه.
پیتزا خمیرش درست میکنم تو ظدف پیرکس میزارم )مواد همه چی هم میریزم روش( بعد فریز میکنم. میزارم تو فر خیلی خوب میشه. البته بیشتر از دو سه هفته بیات میشه ها. 
خود خمیرش آماده میکنم، به اندازه ی قالب سینی میذارم تو فریزر، بعد هر موقع بخوام پیتزا درست کنم ، خمیر چند ساعت زودتر درمیارم پیتزا آماده میکنم. این خمیرش تا ۴-۵ ماه هم تازه و خوب میمونه و خیلی سریع برای پیتزا مثل بیرون بخوای درست کنی.


آهان جوجه آماده فریز شده، گوشت کباب برگی، اینا غذاهای سریع و مقوی هستن. تو فریزر داشته باشی خوبی

سلین من اون مدل گوشت چند سال پیش خوردم. تو ی روستایی رفته بودیم که این طوری گوشت درست میکردن نگه میداشتن خیلیییی خوشمزه بود
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • نسیمه جااان
پاسخ
#7
نسیمه جان سرخ میکنم بادمجون و میذارم تو ظرف میذارم فریزر
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • نسیمه جااان
پاسخ
#8
مهتا ،بعد موقع استفاده ،همونجوری یخ زده میذاری رو اجاق ؟
مثلا برای کشک بادمجون یا خوراک گوجه بادمجون
یا از قبل در میاری ،یخش باز بشه

مرسی شیطون خانوم
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • mahtakhanoum
پاسخ
#9
آره زیرش و کم میکنم باز میشه یخش ولی میتونی زودتر در بیاری خودش باز شه یخش.
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • نسیمه جااان
پاسخ
#10
من حالا یه دور تو مقیاس کم فریز میکنم دستم بیاد قلقش بعد زیاد درست میکنم
یادمه اوایل ازدواجم ،یه بار بادمجان فریز کردم
بعد ریختم تو قیمه، طعمش جالب نبود
چون گذاشتم یخش باز شد ،یکم آبکی شد بعد انداختم تو خورش
این سری یخمکی استفاده میکنم شاید پسندیدمSmile
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • mahtakhanoum
پاسخ


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان