خب خب بر و بچز یه شیرینی خیلیییی راحت تنبلانه scone
خیلیا اسکن تلفظ میکنند ولی خب صحیحش سکن هست
اول کار فر رو رو ۲۰۵ درجه سانتیگراد بذارید تا گرم بشه
۲۵۰ گرم آرد رو بریزید تو کاسه یک ق غ بکینگ پودر بریزید روش سه قاشق غ شکر یه اپسیلون نمک ( در حد دو گرم)
همرو مخلوط کنید
حدود ۱۲۰ گرم کره خیلی خیلی سرد رو سریع رنده درشت کنید تو کایه
بعد با نوک انگشتا سعی منید مواد مخلوط شن حواستون باشه با دست ورز ندید کره اصلا نباید اب بشه تو مواد
یعنی قشنگ تمه های کره باید دیده بشه تو مخلوطتون
حالا یک تا یکو نیم پیمونه بلوبری اگه نبود کشمش بریزید تو کاسه یکمم پوست لیمو ترش روی مواد رنده کنید و دوباره آروم مخلوط کنید ورز ندید
در اخرم وسط خمیر رو گود کنید یه دونه خامه صبحانه بریزید توش و دوباره اروم مهلوطکنید
بازم میگم هیچ جا ورز ندید مخلوط رو فقط سعی کنید مواد قاطی شن
بعد سطح یا تخته چوبی رو ارد پاشی کنید خمیر رو پهن کنید اروم بصورت گرد با ضخامت خدود ۳ سانتیمتر
با چاقو مثل پیتزا به هفت هست قسمت تقسیم کنید
بعدم سینی فر کاغذ روغنی بندازید سکن ها رو با فاصله از هم روش بذارید حدود ۲۰ تا ۲۵ دقیقه بذارید داخل فر
نوش جونتون
با این میزان مواد هشت تا سکن درمیاد حدودا من ۶-۷ تا برش زدم