امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
شیرینی سکن
#1
Heart Heart Heart Heart
تا به کجا کشد مرا ، مستی بی امان تو Heart
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • nona
پاسخ
#2
خب خب بر و بچز یه شیرینی خیلیییی راحت تنبلانه scone

خیلیا اسکن تلفظ میکنند ولی خب صحیحش سکن هست

اول کار فر رو رو ۲۰۵ درجه سانتیگراد بذارید تا گرم بشه
۲۵۰ گرم آرد رو بریزید تو کاسه یک ق غ بکینگ پودر بریزید روش سه قاشق غ شکر یه اپسیلون نمک ( در حد دو گرم)
همرو مخلوط کنید
حدود ۱۲۰ گرم کره خیلی خیلی سرد رو سریع رنده درشت کنید تو کایه
بعد با نوک انگشتا سعی منید مواد مخلوط شن حواستون باشه با دست ورز ندید کره اصلا نباید اب بشه تو مواد
یعنی قشنگ تمه های کره باید دیده بشه تو مخلوطتون
حالا یک تا یک‌و نیم پیمونه بلوبری اگه نبود کشمش بریزید تو کاسه یکمم پوست لیمو ترش روی مواد رنده کنید و دوباره آروم مخلوط کنید ورز ندید
در اخرم وسط خمیر رو گود کنید یه دونه خامه صبحانه بریزید توش و دوباره اروم مهلوطکنید
بازم میگم هیچ جا ورز ندید مخلوط رو فقط سعی کنید مواد قاطی شن
بعد سطح یا تخته چوبی رو ارد پاشی کنید خمیر رو پهن کنید اروم بصورت گرد با ضخامت خدود ۳ سانتیمتر
با چاقو مثل پیتزا به هفت هست قسمت تقسیم کنید
بعدم سینی فر کاغذ روغنی بندازید سکن ها رو با فاصله از هم روش بذارید حدود ۲۰ تا ۲۵ دقیقه بذارید داخل فر
نوش جونتون

[تصویر:  d2bd1906-9762-4de7-879c-b1eb516a2bae_l2g.jpeg]

با این میزان مواد هشت تا سکن درمیاد حدودا من ۶-۷ تا برش زدم
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • 2015، Almam، Celin، Elhamgoli، freebird، Nedaaa28، Purelove، Rose، sims s، Sufii، Targol، youtab، رخشید، مینو
پاسخ
#3
چه شیرینی عجیب غریب و جالبیه
کجاییه؟
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • 2015، نسیمه جااان
پاسخ
#4
نونا جان بافتش نرمه یا بیسکویتی؟
شیرینیش کمه درسته؟
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • نسیمه جااان
پاسخ
#5
مطمئنم خوشتون میاد

نه نرمه سلین جان خیلی بافت جالبی داره

در خقیقت بین نون و شیرینیه
فری فکر کنم انگلیس اسکاتلند

شیرینیش کمه من کلا شیرینیای کم شیرین دوست دارم سه قاشق شیرینی ملایم میده اگه سیرین دوست دارید مثلا بیشتر شکر بریزید
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • 2015، Celin، Donya، نسیمه جااان
پاسخ
#6
نونا اون قسمت ها که میگفتی ورز ندین حس میکردم دستم تو مواده و دارم ورز میدم Big Grin
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • 2015، Almam، Elham67، nona، نسیمه جااان
پاسخ
#7
دست شما درد نکنه چه متفاوته از هر لحاظ
گل پسر ۳۰ ماهه.  Rolleyes
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • nona، نسیمه جااان
پاسخ
#8
مرسی نونا جان
من کلا دنبال رسپی کم شکرم
چون بیشتر پسرم قرار بخوره
حتما درست میکنم
فقط میمونه چه جوری پسرمو راضی کنم ورز نده!!
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Almam، Elham67، nona، Sufii، رخشید، نسیمه جااان
پاسخ
#9
اصلا ورزش ندینا
تو هیچ مرحله ای فقط سعی کنید مهلوط رو شبیه خمیر بهم بچسبونید رو سطح
اصلا بافت جذابش به این خاطره

سلین یه طرف جدا برای گل پسرمون بذار با اون مسغول باشه هرچی میخواد ورز بده Smile
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Celin، رخشید
پاسخ
#10
مرسی نونا
چه شیرینی خاصی
حتما امتحانش میکنم
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • 2015، nona
پاسخ


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان