امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سفرنامه قشم
Heart Heart  Heart
Cool
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Pari
پاسخ
مرسی شیدا جونHeart
همینکه کنارهمیم کافیه… Heart
  • شیدا
پاسخ
فدات عزیزم:**
Cool
  • Pari
پاسخ
سلام خب من میخوام سفرنامه جزیره بینظیر و دیدنی قشم رو براتون بگم
با هزینه میگم که براتون مفید باشه
و فکر‌میکنم مجبورم خورد خورد تعریف کنم تا جزئیاتی از یادم نره

من خودم از قبل کلی سفرنامه میخونم و معمولا خودم رزرویهارو اتجام میدم که خیلی کمکمون میکنه
سفر ما اخر فروردین ماه انجام شد که از شانس خوب ما ۳ روز اول باد خوبی میومد و همه هم بهمون میگفتن خیلی خوب موقعی اومدید چون این چندروز هوا خیلی خوبه،روز اخر که گرم شد فهمیدیم گرمای جنوب چجوریهSmile
مثل کیش شرجی نبود..افتاب سوزان داشت

بلیطامون رو از سایت تی چارتر خریدم
و هتلمونم از اپ اسنپ که هردو سایت هم دومین تجربمون بود و از هر دو هم راضی هستیم…

شنبه ساعت ۱۳:۳۰ با نیم ساعت تاخیر هواپیمامون رفت به آسمونا…
هوایپیمایی قشم ایر بود و صندلیش خیلی تنگ بود…ناهار هم ساندویچ ژامبون و چندتا خورده ریز دادن…
بعد از ۲ ساعت رسیدیم به قشم…
فرودگاه قشم خیلی کوچیکه…جوریکه از هواپیما تا سالن پیاده باید بری…
چمدونامونو گرفتیم و من میدونستم تاکسی های فرودگاه گرون هستن،اسنپ گرفتم…
فرودکاه قشم تا خود قشم ۵۰ کیلومتر فاصله داره…هزینه اسنپ شد ۱۷۰ هزار تومن
توی راه هم چندتا روستا دیدیم ولی همه جا خیلی خلوت بود بعدا فهمیدم،سنی ها روزه براشون خیلی مهمه و معمولا تا قبل از اذان اصلا مغازه هارو باز نمیکنن…احتمالا بخاطر گرما
و مسجدهاشون متفاوت بود…گنبد نداشتن و مناره ها شکل قشنگی داشتن و معمولا سفید و کرم هستن…
بعد از حدودا ۵۰ دقیقه رسیدیم به هتل…
من هتل رو داخل قشم گرفتم که نزدیک مرکز خرید و شهر باشه…
اقامتگاههایی که الان زیاد شدن از خود قشم فاصله دارن و تو روستاها هستن…(اگر قصد دارید اقامتگاهها رزرو کنید حتما به این موضوا توجه کنید…یا باید ماشین داشته باشید یا باید کلی هزینه رفت و امد رو بدید)
هتل هایی که تو قشم هستن معمولل کیفیت خوبی ندارن…دلیلشم نمیدونم چرا به اندازه نمیرسن
من با توجه به بودجمون هتل هانی رو رزرو‌ کردم که شبی ۱۲۵۰ برای دونفر درمیومد…
موقعیت مکانی هتل عالی بود…
اتاق هم انصافا تمیز بود
اما هتل ۴ ستاره نبود…۳ ستاره درنظر میگرفتی بهتر بود
راهرو هم یه بوی چسبی میداد ولی اتاق نه…
چمدونارو گذاشتیم هتل و ساعت ۶ زدیم بیرون
از پریرش پرسیدیم ساحل کجا بریم
گفتن برید ساحل زیتون…
خود قشم هم اژانس تاکسیرانی داره شماره های ۱۸۱۰ و ۱۸۰۰ هستن
که سریع هرجا باشید میان دنبالتون
قیمتشون با اسنپ تقریبا یکی بود اسنپ گاهی ارزونتر میشد…
۳۰ هزار تومن دادیم و رفتیم ساحل زیتون…
و عمیقا برای جفتمون شوکه کننده بود که چرا کیش نرفتیم…
چون ما کیش رو خیلی دوست داریم…و با مقایسه اون ساحل و خود قشم دلمون گرفت…
ساحل زیتون اصلا ساحل خوبی نیست…شلوغه و پر از مسافرهایی ست که چادر زدن
بعد از یک ساعتی که تو ساحل نشستیم،پیاده به سمت سیتی سنتر ۲ رفتیم
که راجع به فروشگاهها اخر سفرنامه میگم
یه ذره چرخیدیم و روبه روی سیتی سنتر ۱ از دکه دو تا فلافل و سیب زمینی سرخ کرده خریدم که خیلی زیاد بود و ۲۰۰ هزار تومن شد…فلافل خیلی خوشمزه ای بود…تخت هم گذاشته بودن و راحت بودیم…
با همون تاکسیها برگشتیم هتل و استراحت کردیم که روز‌ دوم قشم گردی داشتیم…
  • Almam، Celin، Elham67، Gitii، liyane، mari-a، Nedaaa28، saba، youtab، آبگینه، آیسان، بارون، ستی‌لیته، شیدا، ندایا، نسیم64
پاسخ
برای قشم گردی و دیدن مکانهای دیدنی قشم چون هرکدوم یه بخش قشم هستن…یا باید ماشین داشته باشید یا با تور برید و یا یک لیدر و ماشین داشته باشید…
من تورهارو میدیم چندتا مکان مختلف رو با جزیره هنگام میبرن که تا ساعت ۶ غروبه و نفری ۴۸۰ هزار تومنه
ولی تو یه سفرنامه خوندم که با یک نفر شخصی صحبت کردن و ایشون کل جزیره رو بهشون اختصاصی نشون داده…شماره اون اقارو کرفته بودم و شب اول باهاشون طی کردیم به جز جزیره هنگام و چندتا جای دیدنی دیگه ۸۰۰ هزار تومن…
بنظرم بهترین کاری بود که کردیم…هم ماشینش سوناتا بود و راحت و با سرعت و تو خنکی بودیم و همینکه کلی برامون از قدیمیهای قشم گفتن که اگر بتونم تعریف میکنم و اینکه چون دونفری بودیم…هر مکانی دلمون میخواست میتونستیم بیشتر بمونیم…

روز دوم تو‌هتل صبحانه خوردیم و هنل صبحانه قابل قبولی هم داشت…ساعت ۸:۴۵ اقا جلیل اومدن دنبالمون…
اول قرار شد بخاطر اینکه باد بود بریم دره ستارگان(چون ترسیدیم غروب باد شدید باشه نتونیم بریم)
اما بین راه رفتیم غار خاربس که بخاطر زلزله چند ساله ورودیش رو بستن…
اما از همون بیرون بی نهایت زیبا و فریبنده بود…
این غار در حقیقت پرستشگاه مادها بوده که خدای دریا آناهیتا رو میپرستیدن…
به این موضوع توجه کنید که قشم یک اثار باستانی داره از زمان مادها!!!!!قدمت این جزیره انقدر زیادهههه….
و از بیرون هم دیدیم برامون خیلی جالب بود…
به سمت دره ستارگان حرکت کردیم و بعد از حدودا ۳۰ دقیقه رسیدیم به دره ستارگان…
دره ستارگان بنظر بومیان جزیره از افتادن شهاب سنگ یا ستاره روی شنها بوده که این شنها مثل ستون شدن…
اما علم میگه این لایه ها فرسایش کوه در طول زمانه…
اقا جلیل میگفتن اینجارو شبها نمیذارن کسی وارد بشه اما شاید به این دلیل اسمش اینکه توی شب ستاره ها خیلی زیباتر دیده میشن…
و البته شبها چون باد میپیچه بین ستونها یک صدایی میاد که بومیان میگن اونا صدای جن هاست که حضور انسانها ناراحتن…
قضاوت با خودتون ولی منم میگم بومیان راست میگنSmile
حدودا ده دقیقه ای پیاده روی داره تا برسید بالای کوه مانند که از بالا همه چیز رو ببینید…
کلی اونجا عکس گرفتیم و بیشتر موندیم ولی اوناییکه با تور اومده بودن مجبور بودن سریع برن پایبن..

بعد از دره ستارگان قرار شد بریم جنگل حرا…
و حدودا ۴۵ دقیقه توی راه بودیم…
جنگل حرا درختهایی رسد کردن تا برگهاشون توی آبه…ریشه شون تیغ تیغیه و باعث‌میشه اب شیرین بشه…کلی لک لک و پرنده و موش هم زندگی میکنه…
اما ما وقتی رسیدیم اب جزر شده بود و اومده بود پایین…در حالت عادی قایقها بین درختها هم میتونن برن،اما همچنان هیچی از زیبایی اونجا کم نکرد…
هر قایق ۶ نفر رو باید پر کنه تا حرکت کنه،و چون ما تو شلوغی نرفتیم اقا جلبل گفتن احتمالا باید منتظر بمونیم تا مسافر بیاد…اما خداروشکر ۳ تا اقا اومدن و با نفری ۱۲۰ تومن سوار قایق شدیم
حدودا ۲۵ دقیقه ای تو اب بودیم…لک لک هم دیدیم…اقای رانندهSmileمن چون میترسیدم خیلی قایق رو بالا پایین نمیکردن واقعا هم تریناک بود اون تک چرخا….ما پیاده شدیم ولی اون ۳ نفر با ۶۰۰ تومن اضافه تر رفتن یه حیوونی ببینن هم خانواده دلفین ها…اقا جلیل به ما گفتن این چیزا نیست پولتونو خرج نکنید…
ولی تجربه بینظیری بود…
درختها توی اب بودن…

بعد از جنگل حرا رفتیم سمت تنگه چاهکوه…زیباترین نقطه قشم….
حدودا ۴۰ دقیقه ای توی راه بودیم
چاهکوه اسم یه روستاست که اقا جلیل گفتن اینجا جن زیاد داره،حالا چرا؟میگفتن اینجا جوونا هستن ۳۰ سالشونه سالمن یهو دیوانه میشن…حتی دو سه نفر هم تو خونه با زنجیر نگهشون میدارن و بنظر روستاییام اینا جن هستن که تسخیرشون کردن…مثل اینکه حتی دکتر هم اومده ولی هیچ جوابی پیدا نکردن که چرا یهو اینجوری میشن…خونه خود اقا حلیل تو یه روستا ۳ کیلومتری چاهکوه هست و بخاطر همین اطلاعاتشون کامل بود
حالا بریم سراغ تنگه…
ورودیش ۳۰ هزار تومن بود و نزدیک به یک ربع پیاده روی داشت…
ولی وقتی وارد تنگه شدید یجای غیرطبیعی رو میبینید…حفره های که داخل دل کوه بوجود اومدن…کوه سفید…چاههای ابی که از اب های زیرزمینی هستن…اب سبک…اینجا هم ایستادیم کلی عکس گرفتیم و بینظیر بود بینظیر…
یدونه بز و بزغاله هم شانس ما افتادن دنبالمون…تو کیسمون کیک خریده بوده بودیم اونجا بخوریم هی میومدن سمت همسرم…اخر اون کیک رو خوردن تموم کردن ولمون کردنSmileخیلی بانمک بودن…

دوباره اون مسیر رو پیاده برگشتیم و سوار ماشین شدیم رفتیم به سمت دره تندیس‌ها…حدودا ساعت ۱۳ شده بود…
من عکس براتون بذارم تا ادامه رو تعریف کنم

دره ستارگان
[تصویر:  2b834a72-9a91-47f2-ba4f-24e48cb40793_d9st.jpeg]

جنگل حرا[تصویر:  2bd2a66d-9f99-4854-9fc3-a61d3a22ae08_7u73.jpeg]

و تنگه چاهکوه که از اون اصلیش عکسی ندارم خودم نباشم: )

[تصویر:  5868857e-4a31-4392-a707-d42f7290f0e0_plem.jpeg]
  • Almam، B and I، Bonsai، Celin، Elham67، Gitii، liyane، Mari90، Nedaaa28، saba، youtab، آفرین، آیسان، بارون، رخشید، ستی‌لیته، شیدا
پاسخ
پری خب عکس خودتم بذار. تو که پابلیک فیگر هستی بابا جان.
خیلی قشنگن عکسا و کاش از اون بز و بزغاله هم اگر عکس گرفتین بذاری.
  • Almam، B and I، Pari، youtab، آفرین، نسیم64
پاسخ
پری چقدر خوب مینویسی انگار خودم اونجام عکس بیشتر بذار
پسر ۱۹ ماه ❤
  • Almam، Pari، youtab، آفرین، نسیم64
پاسخ
خیلی خوب داره تعریف می‌کنه.انگار سریال منتظر قسمت جدیدشم
  • Almam، Nedaaa28، Pari، youtab، آفرین، ستی‌لیته
پاسخ
ستی جون چشم حتما ادامه همین پست میذارم
ندا جون و نسیم جون ممنونم خیلی زیاد…داشتم فکر میکردم شاید دارم خیلی طولانی و با جزئیات مینویسم..،میخواستم کمترش کنم: (
ولی الان باز با جزییات تعریف میکنم:*

ورودی دره تندیس ها ۳۰ تومن بود
وقتی وارد جاده شدیم با خودم‌ گفتم کاش نمیومدیم ولی چیزی رو اینجا دیدم که شاید تو کل زندگیم نبینم…
تصور کنید یه بیابونه با کوه…حالا توی کوهها میتونی صورت یک انسان یک عقاب یا یه چیزی مثل قلعه!
دو ردیف ستون مانند و غار مانند منظم بود که بنظر هممون مثل یه قلعه یه تکه بود…
لایه های خاک کاملا نمایان بود و رنگی بود…خاکهایی که طی هزاران سال اینجا روی هم جمع شده بودن…
بی مثال‌ترین چیزی که دیدم تو بیایون فسیل صدف!
فسیلهایی که برای قبل از بالا اومدن جزیره بودن!
فسیلهایی که برای میلیون ها سال قبل بودن…واقعا هنوزم بهش فکر میکنم اشک تو چشام جمع میشه…برام خیلی قشنگ بودن…
اینجا خیلی خلوت بود بااینکه ورودی داشت ولی بنظرم ریسکه اگر تنها هستید برید چون یه ماشین بود که فقط خودشون بودن و همچنان هم موندن…
اینجا کم موندیم چون هم گرسنه بودیم هم جای دیدنیش کم بود…

بعد از اینجا تقریبا ۴۵ دقیقه توی راه بودیم تا به بندر لافت رسیدیم…
بندر لافت به چند جهت شهرت داره…قبرستانی داره که خیلی قدیمیه(البته چیز خاصی نبود یک زمین بود که سنگ گذاشته بودن روی قبر ها اما قدیمی بود)
چاههای تلا…۳۶۵ تا چاه اب داشته که مردم روستا هرروز از یه چاه اب برمیداشتن اما به مرور زمان این چاهها ازبین رفتن…
بادگیرهای قدیمی…که وقتی نگاهشون میکردم احساس میکردم توی لبنان هستم…نمیدونم چرا همچین حسی رو با اون نخلا بهم میدادم
و در نهایت یه بام کوچولو براش ساختن چون اینجا تنها ساحلیه که خورشید پشت دریا غروب میکنه،و مرذم میزن اون بالا تا غروب رو ببینن…ما چون باد بود نتونستیم غروب بریم و ظهر رفتیم اما زیبایی منحصر به فردی داشت
بادگیرها،دریا،نخل…تو عکس هم مشخصه…

بعد از بندر لافت رفتیم به سمت روستای سهیلی…این روستا پر از رستورانه و یه مکان بومگردی شده اما اقا جلیل مارو بردن یه رستوران خیلی خووب و باکیفیت…رستوران ناخدا علی…
هم تخت داشتن هم اتاق هم میز و صندلی که ما تخت رو انتخاب کردیم…
و به محض نشستن اقای لقمهSmile رو دیدیم که خیالم راحت شد غذاشون حتما خوبه…
یه قلیه ماهی و یه دوپیازه میگو سفارش دادیم…
با خرما ارده و ترشی خودشون اوردن…باهم شد ۵۸۰ تومن…
من تاحالا ماهی جنوب نخوردم و خیلی حساسم روی بوی ماهی اما قلیه ماهی خیلی خوشمزه بود…میگو که عالی بود عالی…
واقعا پیشنهاد میکنم این رستوران رو امتحان کنید…

کمی استراحت کردیم و رفتیم به سمت جزایر ناز
اما تو مسیر از جاده ای رفتیم که معروفه به جاده تگزاس…کوهها شبیه فیلمهای وسترن بودن
و البته تو این جاده پر از عروس و دوماد بود که برای فرمالیته شون اومده بودن…
اقا جلیل یهو تو یه جاده خاکی پیچیدن و گفتن اینجا به ساحل صدفی معروفه
خیلی بانمک گفتن شماهم برید اینجا عکسهای فرمالیتتون رو بگیریدSmile
مثل ساحل اختصاصی بود خلوته خلوت و‌ پر از صدف های ریز و درشت و خرد شده…
دریای جنوب خیلی خیلی زیباست ادم انگاری هیچ وقت سیر نمیشه…
و من اینجا صدفهای ریز صورتی دیدم با صدفهای کوچولویی که شبیه شاخ اسبهای تک شاخ هستن…
خیلی خیلی ناز بودن…
نیم ساعتی موندیم و رفتیم به سمت جزایر ناز…
جزیره ناز اینجوریه که وقتی اب جزر میکنه میشه از این ساحل بری جزیره کوچولو(همون اتفاقی که برای نقی و ارسطو افتاده بودSmile)
ولی وقتی ما رسیدیم اب مد کرده بود اما برامون خیلی اهمیتیم نداشت…همون دیدن یه جزیره کوچولو از فاصله سنگین قشنگ بود…
اینجا شلوغتر بود…

ساعت ۱۸ تورمون تموم شد و با اقا جلیل برگشتیم شهر و رفتیم سیتی سنتر ۱ برای خرید…
از امیر شکلات سیتی سنتر افوگاتو خریدیم که سرحال بشیم و‌بگردیم…تا ساعت ۹ گشتیم و رفتیم هتل خوابیدیم…

فردا براتون از هرمز میگممممم
  • Almam، B and I، Elham67، liyane، Nedaaa28، saba، youtab، آفرین، آیسان، بارون، رخشید، ستی‌لیته، شیدا، نسیمه جااان
پاسخ
بز و بزغاله

[تصویر:  83dac3a5-f6b8-44a6-a30d-d00a6bca1a3c_m8s5.jpeg]

فسیل صدفها

[تصویر:  9c135abc-d07d-4715-b215-c14fa3838633_hctn.jpeg]

بندر لافت
[تصویر:  13f9ff6d-b3ee-4e6f-a4bb-f3cc50935d60_32l5.jpeg]
  • Almam، B and I، Bonsai، Elham67، Gitii، liyane، mahtakhanoum، Nedaaa28، rama، saba، Targol، youtab، آیسان، بارون، رخشید، ستی‌لیته، شیدا، نسیمه جااان
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: