امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
معرفی سریال های درام
مینی سریال Little Fires Everywhere حرف های زیادی برای زدن داشت... واقعا از دیدنش چیزهای زیادی یاد گرفتم Heart Heart
موضوع درباره ی 2 مادر با استانداردهای مختلفه و توش به نژادپرستی، تربیت فرزند، شیوه ی زندگی و خیلی چیزهای دیگه اشاره میشه...
یکم زمانش مثلا قدیمیه ولی صحنه ها خیلی قشنگ هستن و اصلا حس قدیمی به آدم نمیدن... اگرچه این موضوع اگه همین امروز هم مطرح بشه باز روی بورسه و نیازی نبود به چند دهه قبل برگردن... چون مادر شدن همیشه بوده و هست و خواهد بود...

خلاصه که از دستش ندید
Little Fires Everywhere

[تصویر:  51ruubMnwtL.jpg]
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • saba، sims s، شماره مجازی تیندر
پاسخ
یه سریال خوب و آموزنده ی دیگه که دیدم، سریال Big Little Lies بود...
یه سریال فوق العاده درباره ی خشونت خانگی، تاثیرش روی خانواده و بچه ها، اینکه زنان چطور می تونن پشت هم باشن وووو...

فوق العاده دیدنش آموزنده اس...
صحنه ها و فیلمبرداریش هم واقعا قشنگه... صحنه +18 و اینها هم نداره... با اینهمه فوق العاده آدم میخکوب میشه...

بازیگرها هم که گویای قدرتش هستن دیگه...

[تصویر:  636238902010612408_9780399587191_fullsiz..._TieIn.jpg]
پاسخ
یه سریال قشنگ دیگه با تم شاد و سرزنده و دلنشین و مثبت Emily in Paris بود...
درباره ی دختر آمریکایی که برای کار میره به فرانسه و تفاوت های فرهنگی خیلیییی قشنگ به صورت کمدی درمیاد Big Grin
درام کمدی محسوب میشه Smile
[تصویر:  EMILY_IN_PARIS_COVER_1_600x600.jpg]
  • Donya، saba، sims s، شماره مجازی تیندر
پاسخ
یکی دیگه از سریال های خیلیییی عالی درام، This Is Us هست...
فوق العاده دلنشین، پر از نکات مهم در روابط والد و فرزندی... آموزش حرف زدن، آموزش برخورد با مشکلات ووو...

[تصویر:  MV5BYjNlOWY2OWEtMGQyOC00YWQ4LWJkMjUtYzU4...Tg_V1_.jpg]
پاسخ
این یه مینی سریال قشنگه که دختری که از نوانخانه شطرنج رو یاد می گیره و با همین شطرنج رشد می کنه... 

The Queen's Gambit
2020
Historical film
1 season
8.6/10

[تصویر:  the_queen_27s_gambit_28miniseries_29_ia9d.png]
  • Heven، saba، Seti69، sims s، شماره مجازی تیندر
پاسخ
سریال partner track سیزن اولش اومده و ۱۰ قسمته…

اولش فکر کردم یه سریال مثل امیلی این پاریس باشه…و استارت زدم دیدم…

راجع به یه دختریه که تو یه دفتر وکالت کار میکنه و همش در تلاشه برای اینکه توی کارش پیشرفت کنه،الویت اول زندگیشه،هیچ تفریحی نداره…در کنارش دوستانش هستن…کشمکش احساساتش بین دوست پسرش و پسری که از گذشته میشناسه…و البته همونجوری لباسهای خوشگل کلاسیک
یا دیالوگهای فانی که توی فیلم موجوده…

اما یه چیزی اذیتم میکرد اونم بازی مصنوعی بازیگرا و میمیکهای صورتشون و جملاتی که خیلی سریع بیان میشدن…انگار دارن از روی متن میخونن…مثل یه مکالمه معمولی نبود…ارتباطی هم به وکیل بودنشون نداشت همه کسانی که تو سریال بودن این ضعف رو داشتن…این مصنوعی بودن…

کشش خوبی داشت که تا اخر دیدم…مخصوصا قسمت اخرش که خیلی خوب تموم شد و بیننده رو برای سیزن بعدی مشتاق نگه داشتن…

یکی از دلایلی که دیدم…نیویورکی بودن فیلم و نشون دادن اون محیط و فضا…دخترایی که توی سرکارشوم خیلی خوش استایل و خوش لباس بودن…

امتیازم بهش ۶ از ۱۰ هست…

راستی زیرنویس فارسی هم نداره…
  • Donya، Heven
پاسخ
من همین الان مینی سریال When they see us رو تموم کردم

فووووق العاده بود... کلی هم اشک ریختم، حرص خوردم... و چقدر اینجور سریالها نشون میده سیستم های قضایی حتی توی آمریکا می تونن بازیچه باشن... می تونن نمایشی باشن و چقدر توی دادگاه ها حق ها از بین میره...
خلاصه که درسته یکم اگزجره هم شاید داشت ولی به شدت به درد این روزا می خوره که بعضیااااااااااااا ببینن... که فکر نکنن حکمشون دیگگگگه حکم خداست...
دیدم و یاد محسن و مجیدرضا و نوید افتادم که دیگه هیچوقت فرصت دفاع از خودشون رو نخواهند داشت... که بیگناهیشون ثابت بشه...

[تصویر:  60c1371bcc9efaf90927856c_image.jpg?new_1671293411672]
  • Donya، sims s، آیسان ۹۶، نسیمه جااان
پاسخ
واقعا مینی سریالی بود که تبعیض نژادی رو خوب نشون داده بود و اون ۵تا بچه هم فوق العاده بازی کرده بودن
خیلی دردناک بود که این پرونده واقعی بوده و بهترین سالای عمرشون به فنا رفت حتی اگه میلیون ها دلار غرامت بگیرن...
رز جان دوره ی بی گناه سرش بالای دار نمیره تموم شد...
  • Rose
پاسخ
البته تبعیض نژادی بود...
بله درسته هممممه شون عالی بازی کردن...

"""""""""""""""""""""""بچه ها ممکنه ادامه ی متن براتون اسپویل داشته باشه، لطفا دقت کنید"""""""""""""""""""""""

ولی فقط یه مشکلی که من داشتم هی لنت دسپرت هوس وایوز توی ذهنم بود باورم نمی شد بتونه اینقد شرارت رو بازی کنه... بعد هی هم شوهرش فرنک گلگر شیملس میومد توی ذهنم و نقشش رو نمی تونستم باور کنم... هی می گفتم الانه که از شرارتش دست برداره ولی خب تا آخررررر سفت چسبید که درست گفته!!!!!!

ولی خیلی دلم سوخت... که برای یه تجاوز و ضرب و شتم که منجر به قتل هم نشده و مثلا طرف فقط راه رفتنش مشکل دار شده، دوبینی پیدا رده و بویاییش از بین رفته، 5 تا بچه رو اینجوری تنبیه کردن (اگرچه بی گناه بودن) ولی باز از اونور می بینم که اگه یه نفر بود، 5-10 سال زندان انگار براش کم بود.. ولی با خودمون مقایسه می کنم که هیچ شواهدی نمی تونه قاضی رو راضی کنه که بهت تجاوز شده............... یا مثلا کتک خوردی............ اما اونجا چه بال بالی میزدن..........

اگرچه 60 میلیون دلار هم پول خیلی زیادیه ها... بعنوان کسایی که شاید اگه بیرون بودن، نمی تونستن حتی درسشون رو تموم کنن...

من بیشتر از همه دلم برای اونی سوخت که رفت زندان بزرگسالان
پاسخ
بله دقیقا درسته تبعیض نژادی اصلاحش کردم
  • Rose
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان