امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
چطوری شغل مناسبم رو پیدا کنم؟
دوستای خوشگلم، اینجا از پیچ و خم های مسیر پیدا کردن کارتون بگید و به دوستانتون کمک کنید Heart
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • شماره مجازی تیندر
پاسخ
توایران آشنا واقعا حرف اولو میزنه.
تجربه من اینه که اولین شغلم بعنوان حل تمرین استادم بودم که خیلی خوشش اومد منو برد شرکتی که با چندتا دیگه از اساتید داشتند.
اونجا مدیرعامل عوض شد، مدیرعامل قبلی منو برد شرکت جدید.
ازونطرف فوق لیسانس م تموم شد و دوتا دانشگاه هم درس مستقل ارائه میدادم.
یکی ش دانشگاه پیام نور بود.
پیام نور بچه هاش اکثرا شغل داشتند و برای گرفتن حکم بالاتر اومده بودند برای ادامه تحصیل..
برای همین با طیف وسیعی از افرادی که تو ایران خودرو، بانک های مختلف و سازمان خودمون کار میکردند آشنا شدم.
مدام چک میکردم دریافتی من چقدره، تو سازمانهای دیگر چقدر بهم میدن..
این وسط برای یکی دونفر هم پروژه ای کار کردم که بعد ببرنم تو سازمان مثل شهرداری، راهداری، سازمان کنترل ترافیک و حمل و نقل ولی افراد بهم نارو زدند پولمو خوردند.. طرحمو به اسم خودشون ارائه داده اند..
و برام هیچ کاریم نکردند..
تا اینکه نهایتا تو همین سازمان فعلیم اینترنتی رزومه دادم، رزومه ام اومد، مصاحبه فنی شدم و منو نیاز داشتند ولی در نهایت بهم گفتند آورکوالیفای over qualify شدی و راهم ندادند.
یکی از همکلاسیهام اینجا بود و یکی از دانشجوهای سال اولی که درس میدادم، اونها فهمیدن.. بهم گفتند که نباید یه سری چیزها رو تو رزومه ت می نوشتی روسا فکر میکنند بعدا سرشون سوار میشی.. بعد هم میگفتند تو سازمان اگر کسی فامیل کسی باشه راهش نمیدن.. دقیقا برعکس.. یه لیست از همه آشناها تهیه کردم ( همکلاسی ها و دانشجوهام ) که اینجا بودند همه رو این بار نوشتم. و پذیرفته شدم..

تازه همینجا هم یه ورش عین اروپاست یه ورش عین زیمبابوه! اون ها که پارتی هاشون خوبه تو اون بخش اروپاشن.. ماها تو بخش داغونش.. دریافتی ها باهم متفاوته، بعضی ها دورکارن.. بعضی ها هفته ای یک روز تعطیلن.. بعضی ها سفرهای خارجی میرن هرسال و هرسال.. بعضی ها حق آنکال دارند، یعنی تماس هایی که ما مجانی جواب میدیم اونها ماهی دوتومن اضافه براش میگیرن..

خلاصه که اول مهارت. دوم و سوم و چهارم روابط عمومی بالا برای جور کردن آشنا!

در مورد شما هلیا جان، ببین کجا آشنا داری، از شهرداری و وزارت نفت گرفته تا دانشگاه یا هتل یا هرجا.. بعد ببین مهارت خودت چیه، مثلا زبانت قویه، میتونی خوب صحبت کنی، ترجمه کنی یا مثلا کیک و شیرینی خوب می پزی میتونی تو بوفه ارائه کنی.. نمیدونم هر کاری که خودت میدونی. یه طیف وسیعی از کارها رو اول لیست کن و هدف بذار.. بعد ببین از کدوم سمت محتمل تره به نتیجه برسی همونو ادامه بده.

تو ایران نمیشه هدف گذاشت که من میرم استاد دانشگاه میشم! من میرم کارمند وزارت علوم یا هرچی میشم!
واقعا درها بسته است که هیچ، درم به روی آدم بازمیکنند، محض تماشا ست واقعا پذیرش پایینه..
باید پذیرش طیف متنوعی از کارها رو داشته باشی..

من خودم تو رشته خودم، تدریس کرده ام، پروژه صفر تا صد انجام داده ام، تولید محتوی کرده ام، با سی شارپ کد زده ام، رو مین فریم کار کرده ام، پایگاه داده طراحی کرده ام، فقط تحلیل و طراحی و مستندسازی کرده ام. هر جا هرکاری نیاز داشته اند انجام داده ام. در حالیکه تخصص خودم هوش مصنوعیه.. اما خب کارهای هوش سرقفلی داره به من نمیدن.. حتی تو سازمان خودمون منو اون قسمت راه نداده اند ولی دربه در همش دنبال نیرو هستند.. نیرو باید از بچه های خودشون باشه.
  • B and I، Mari90، New Mishool، youtab
پاسخ
هلیا جان بانک مرکزی اگهی استخدام داده
برو به سایت سازمان سنجش شرایطش رو ببین اگر به دردت میخوره اقدام کن
پاسخ
یه مطلب جالبی تو کانال تلگرام پانته آ وزیری خوندم
گفتم بد نیست اینجا کپی کنم: مرتبط ترین تاپیک اینجا بود

مخاطب این پست خانومهای شاغلی هستند که در دو تا پونزده سال آینده به بچه‌دار شدن فکر میکنند.

خانومها، به خاطر آمادگی برای بچه دار شدن از فرصتهای کاری عقب نکشین.

من فکر میکنم ما زنهای شاغل یک نکته‌ای رو واضح برای زنهای جوون باز نمیکنیم: هرچی شما در مدارج شغلی بالاتر برین مادری کردن سخت‌تر نمیشه بلکه آسونتر میشه.

چرا؟ به دو دلیل:
یکی اینکه هرچی شما در رده‌های شغلی بالاتر برین به نسبت کمتر نسبت به زمان‌تون پاسخگو هستید و بیشتر نسبت به خروجی‌ها مسئولیت دارید. در رده‌های بالاتر مسئولیتها طبیعتا بالاتر میره اما پا به پای مسئولیتها اختیارات هم بالاتر میره. اینه که شما اختیار اداره خودتون رو پیدا میکنید و میتونید تصمیم بگیرید چه ساعتهایی از شبانه روز کار کنید. کسی نمیشینه هی چوب‌خط بگذاره که از خونه کار میکنید یا کی مرخصی گرفتید. یه جوری که میتونید بهش فکر کنید اینه که هرچی در رده‌های شغلی بالاتر برید به جای اینکه برای اداره روزمره‌تون حقوق بگیرید برای کیفیت و نتایج تصمیماتی که میگیرید حقوق بهتون میدن. اختیار زمان و مکان خودتون رو بیشتر دارید.

دوم مساله پوله. بچه‌ها خرج دارند. استخدام کمک توی خونه هم خرج داره. شما هرچی بیشتر پول دربیارین و بتونین راحتتر خرج کنین اعصابتون راحتتره.

اینه که اگر فکر میکنین در پنج، ده، پونزده سال آینده میخواهین بچه‌دار بشین و ممکنه بخواهین بعد از آمدن بچه هم کار کنید عقب نکشین. خوب درس بخونین و بذارین پشتش تا میتونین توی کار پیشرفت کنین.
  • B and I، Hamii99، mahtakhanoum، Rose، Sufii، youtab، آفرین، رخشید، مینو، نسیمه جااان
پاسخ
به نظرتون میشه به وسیله کاریابی جای خوب و معتبر کار پیدا کرد ؟
پاسخ
اره میشه سایتهای کاریابی زیادی هست مثا جابینجا یا جاب ویژن که جابینجا خیلی بهتره میتونی مهارتتو بزنی و برات همه کارفرماهارو میاره درسته اشنا خیلی مهمه ولی رزومت خوب باشه میتونی خودت کار پیدا کنی
۱۴۰۱/۲/۲۶   بالاخره مال هم شدیم Heart
پاسخ
اینجا مخصوص منه
بچه ها من وقتی ۲۱ سالم بود تو شرکت استادم مشغول بکار شدم
اون زمان بچه بودم و خیلی سربه هوا
یادمه ی کاری استادم گفت انجام نده من یادم رفت و انجام دادم و باعث شد توبیخ بشم
بعدش خودم از شرکت اومدم بیرون ک حس میکنم اشتباه کردم
بعد از اون خیلی خیلی افسرده شدم چندسال گذشت بشدت خودخوری کردم ک من چقدر بی عرضه ام
در صورتی ک بعدش پایان نامم با همون استاد بود و خیلی خوشش اومد
بعد چند سال هم شغل مورد علاقم تدریس رو پیدا کردم استاد خیلی ازم خوشش اومد بچه ها هم همینطور ولی نمیدونم چجوری شد ک خاتمه پیدا کرد
بشدت اعتمادبنفسم تو کار اومده پایین
ینی مثلا ی جا کار کنم میگم این حقوق واسم زیاده خودمو لایق نمیدونم
نمیدونم متوجه میشین یل نه
ولی بعدها دیدم دور و برم چ آدمایی ک واقعا هیچی بلد نیستن و چ پستایی دارن
الانم دلم میخواد ی کاری کنم اما واقعا سرخورده شدم
دخترم ۱۸ماهه شد  Heart
  • elham، youtab
پاسخ
جوجه تو مال همه ایران هست فقط تهران نیست که
پاسخ
اینم بگم بعد از اون اتفاق کلا سرد شدم نسبت ب همه چیز
حتی تلاشی هم نکردم برای چیزی
حتی برای زندگی زناشویی
برای استقلال
ی دایره امن برای خودم ساختم و از توش بیرون نیومدم
میدونم حرفام تکراریه
ولی خواستم فقط حرف بزنم
دخترم ۱۸ماهه شد  Heart
  • elham، youtab
پاسخ
(۱۴۰۲/۲/۱۲، ۱۱:۵۱ صبح)atefehjjjjjjj نوشته است: اینجا مخصوص منه
بچه ها من وقتی ۲۱ سالم بود تو شرکت استادم مشغول بکار شدم
اون زمان بچه بودم و خیلی سربه هوا
یادمه ی کاری استادم گفت انجام نده من یادم رفت و انجام دادم و باعث شد توبیخ بشم
بعدش خودم از شرکت اومدم بیرون ک حس میکنم اشتباه کردم
بعد از اون خیلی خیلی افسرده شدم چندسال گذشت بشدت خودخوری کردم ک من چقدر بی عرضه ام
در صورتی ک بعدش پایان نامم با همون استاد بود و خیلی خوشش اومد
بعد چند سال هم شغل مورد علاقم تدریس رو پیدا کردم استاد خیلی ازم خوشش اومد بچه ها هم همینطور ولی نمیدونم چجوری شد ک خاتمه پیدا کرد
بشدت اعتمادبنفسم تو کار اومده پایین
ینی مثلا ی جا کار کنم میگم این حقوق واسم زیاده خودمو لایق نمیدونم
نمیدونم متوجه میشین یل نه
ولی بعدها دیدم دور و برم چ آدمایی ک واقعا هیچی بلد نیستن و چ پستایی دارن
الانم دلم میخواد ی کاری کنم اما واقعا سرخورده شدم

عاطفه تو قبل از اینکه کار پیدا کنی باید خیلی روی خودت و اعتماد به نفست کار کنی  اون درست بشه بقیه چیزا حل میشه خود به خود
  • atefehjjjjjjj، Rose
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان