دورهمی خانم ها
تبادل نظر بچه های رژیم کاهش وزن - نسخه‌ی قابل چاپ

+- دورهمی خانم ها (http://khanumha.com)
+-- انجمن: خانمانه ها (http://khanumha.com/forumdisplay.php?fid=28)
+--- انجمن: سلامتی، زیبایی و تناسب اندام (پوست و مو - ورزش - تغذیه - سلامت روح) (http://khanumha.com/forumdisplay.php?fid=58)
+--- موضوع: تبادل نظر بچه های رژیم کاهش وزن (/showthread.php?tid=127)

RE: تبادل نظر بچه های رژیم کاهش وزن - samin** - ۱۴۰۰/۸/۲۹

(۱۴۰۰/۸/۲۹، ۰۵:۲۸ عصر)Sadaf_khanom نوشته است: بچه ها
من قبل از کرونا گرفتنم وزنم ۶۴بود با قد ۱۶۸ سانت
بعد از گرفتن کرونا وزنم به صورت سعودی رفت بالا و الان ۶۹ هستم
هیچ طوره ام پایین نمیاد و میشه گفت استپ وزنی گرفتم
بدتر از اون اینکه همش ضعف دارم و لرز درحدی که یه استکان اب برمیدارم همش توهم اینو دارم که الان از دستم بیفته

خلاصه که اومدم پیشنهاداتتون رو بشنوم و ازاین استپ وزنی خارج بشم
پیشاپیش ممنون

صدف جان هدف اولیه کاهش وزن باید بهبود سلامتی باشه. به صدای بدنت گوش کن. یه مدت به خودت استراحت بده و خودت رو تقویت کن. اگر هم می خوای وزنت بالا نره پروتیین رو زیاد کن و کربوهیدرات ساده رو کم کن. خود کرونا یه استرس بزرگ برای بدن هست دیگه بیشتر از این تحت فشار نذارش. مخصوصا سعی کن مصرف قند رو کم کنی که نوسان انسولین کمتر اتفاق بیفته و ضعف نکنی.

RE: تبادل نظر بچه های رژیم کاهش وزن - Sadaf_khanom - ۱۴۰۰/۸/۲۹

دقیقا همینطوریه که گفتی سمین جان
ضعف دارم بعد تا شیرینی نخورم خوب نمیشم و این خیلی بده سیری کاذب نصبت ب شیرینی جاته و یه طور تلقین که حتما فشارم پایینه
،
کرونا ام که نگم شرایط چقدر سخت بود و طاقت فرسا
،
پروتین چیا مثلا؟
اینم اضافه کنم میوه و سبزیجاتی نیستم و نمیخورم !

RE: تبادل نظر بچه های رژیم کاهش وزن - samin** - ۱۴۰۰/۸/۲۹

(۱۴۰۰/۸/۲۹، ۰۹:۱۶ عصر)Sadaf_khanom نوشته است: دقیقا همینطوریه که گفتی سمین جان
ضعف دارم بعد تا شیرینی نخورم خوب نمیشم و این خیلی بده سیری کاذب نصبت ب شیرینی جاته و یه طور تلقین که حتما فشارم پایینه
،
کرونا ام که نگم شرایط چقدر سخت بود و طاقت فرسا
،
پروتین چیا مثلا؟
اینم اضافه کنم میوه و سبزیجاتی نیستم و نمیخورم !

صدف جان اگر ضعف داری اشکال نداره چیزای قند دار بخوری ولی حتنا همراهشون یه چیزی که فیبر و چربی داره هم بخور که  قندت زیاد بالاو پایین نشه. وگرنه میفتی توی یه چرخه نعیوب که هرچی بیشتر قند می خوری بیشتر ضعفمیکنی. مثلا می تونی پنکیک سالم با آردهای سبوس دار یا آرد بادام درست کنی و هروقت ضعف کردی ازش بخوری. یا چیزایی مثل معجون، ترکیب عسل با کره مغزهای مختلف و...
من خودم استاد افت فشار و افت قند هستم  Big Grin طبق تجربه اگر  فشارت پایین بود یه چیز شور مثل آجیل نمکی بخور الکی چیزای شیرین نخور. اگر نمیدونی فشارت پایینه یا قندت ضربان قلبت رو حساب کن اگه بیش از حد بالا بود به احتمال زیاد قندت افتاده دیگه اینجا یه چیز شیرین بخور. ولی کلا سعی کن همیشه فشار خون و قند رو توی رنج نرمال نگه داری. 

پروتیین هم مثل حبوبات و انواع گوشت و تخم مرغ و لبنیات.  البته پرتیین حیوانی جذبش بهتره ولی شما چون سبزیجات نمی خوری حداقل حبوبات بخور که یکم فیبر بگیری
دوستانه بهت میگم بگرد ببین چجوری میتونی سبزیجات رو وارد برنامه غذاییت کنی. مثلا مخلوط با برنج یا حتی کوکو، اسموتی و پاستاو سوپ های مختلف . هیچ گروه غذایی ای نمیتونه جای بقیه رو پر کنه

RE: تبادل نظر بچه های رژیم کاهش وزن - Sadaf_khanom - ۱۴۰۰/۹/۱

مرسی ازت عسلم
اسکرین گرفتم از نوشته هات وارد دفترچم کردم تا ببینم چی میشه
مرسی که وقت گذاشتی توضیح دادی❤

RE: تبادل نظر بچه های رژیم کاهش وزن - آیسان ۹۶ - ۱۴۰۰/۹/۲

سلام بچه ها من امروز خودمو وزن کردم ۷۱.۷۵۰ بودم
فقط یه چیزی بگم من از همه جا دارم لاغر میشم ولی شکم و پهلوم هنوز چاقه مخصوصا پهلوم

RE: تبادل نظر بچه های رژیم کاهش وزن - نسیمه جااان - ۱۴۰۰/۹/۲

آیسان جون حلقه بزن ،براشکم و پهلو خوبه روزی دوتا ربع ساعت
با فاصله

RE: تبادل نظر بچه های رژیم کاهش وزن - آیسان ۹۶ - ۱۴۰۰/۹/۳

نسیمه جان خیلی دوست دارم بزنم ولی هرکاری میکنم یاد نمیگیرم Blush

RE: تبادل نظر بچه های رژیم کاهش وزن - نسیمه جااان - ۱۴۰۰/۹/۳

اره،متاسفانه یه مدلی هم هست که نمیشه توضیح داد چجور بزن تا بمونه رو کمرت
هرچی به ذهنم فشار آوردم بگم این جوری تمرین کن ،چیزی به ذهنم نرسیدSad

RE: تبادل نظر بچه های رژیم کاهش وزن - Rose - ۱۴۰۰/۹/۳

(۱۴۰۰/۹/۳، ۱۲:۳۰ صبح)آیسان ۹۶ نوشته است: نسیمه جان خیلی دوست دارم بزنم ولی هرکاری میکنم یاد نمیگیرم Blush

باید با باسن و چرخش کمر مهارش کنی...اگه سخته برات چند تا کلیپ آموزشی از یوتیوب ببین Heart

RE: تبادل نظر بچه های رژیم کاهش وزن - Almam - ۱۴۰۰/۹/۳

بچه ها انگیزه م داغون شده نمیدونم چرا! حتی کالری هامو نمیتونم بشمرم و از دستم دررفته!
روحیه بدید توروخدا ! Sad