امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نگهداری سیر، زنجبیل و زردچوبه
به جز خشک کردن این سه ریشه، اونها رو پوره کرد و روشون روغن ریخت و در یخچال نگهداشت
بصورت درسته:
[تصویر:  garlic_confit_3_2746.jpg]

بصورت خرد شده با روغن یا همراه با هرب ها:
[تصویر:  ae104b9679fda414d93641d16aaddc97.jpg]

در کره همراه با هرب های دیگه در کره
[تصویر:  freeyourfork_how_to_freeze_fresh_herbs_i...809_59.jpg]

پوره شده و فریز شده:
[تصویر:  cb10af7f834b9d732e37274aee122050.jpg]

در عسل (برای زنجبیل):
[تصویر:  Honey_Lemon_Marmalade.jpg]

این 3 تا می تونن دوتا دوتا باهم یا سه تایی باهمدیگه هم نگهداری بشن و توی غذا براحتی استفاده بشن...

زردچوبه ی تازه خیلییییی عالیه برای سیستم ایمنی بدن و آنتی اکسیدان هاش... من فقط توی پالادیوم پیدا کردم که خیلی گرونه... اگه جایی می شناسید که قیمتش منصفانه باشه، لطفا معرفی کنید Heart

معجون عسلی رو من برای زمستون ها درست می کنم بخصوص توی این کرونا به نظرم خیلی مفیده... میشه زنجبیل رو با لیمو و عسل جا انداخت... اینجوری برای سرماخوردگی و گلودرد عالی میشه.

عسل یا روغنشون که تموم میشه روی ظرف رو پر می کنم تا هم مواد اصلی خراب نشن هم روغن طعم دار داشته باشم...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Heven، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
با توجه به اومدن فصل سرما، من این معجون زنجبیل رو که خیلی قبول دارم رو مجدد میذارم چون داره تموم میشه و باید دوباره درست کنم... شاید کاری از گره کسی باز کنه... برای تقویت سیستم ایمنی عالیه... خالی، توی دمنوش آویشن یا دمنوش های مناسب فصل خیلی خوب میشه... حتی توی آب گرم با لیمو هم مثل شربت رنجبیل میشه... مزه ی بدی نداره... البته اگه با خود زنجبیل مشکلی ندارید...
زنجبیل رو خیلی ریز کردم (میشه رنده  ی ورقه کرد)، روشو با عسل پوشوندم و مدتها هم توی یخچال می مونه...

[تصویر:  photo_2023-01-05_21-50-11_a9de.jpg]
  • Heven، Nedaaa28، youtab، آیسان ۹۶، ستی‌لیته
پاسخ
رز جان مثلا توی نیم کیلو عسل چقد زنجبیل باشه؟

بعد این ترکیب داخل یخچال باید نگاه داریم چون عسل خیلی سفت میشه بزاریم یخچال
  • Rose، youtab
پاسخ
(۱۴۰۱/۱۰/۱۶، ۱۲:۰۹ صبح)Heven نوشته است: رز جان مثلا توی نیم کیلو عسل چقد زنجبیل باشه؟

بعد این ترکیب داخل یخچال باید نگاه داریم چون عسل خیلی سفت میشه بزاریم یخچال

عزیزم اول زنجبیل رو توی ظرف مناسب میریزیم (باید یه جوری باشه که مقدار زنجبیل ظرف رو پر کنه، سر ظرف هایی که مدت زیادی می خوان بمونن بهتره که خالی نمونه...) و روی اون رو با عسل می پوشونیم و میذاریم کامل به خورد مواد بره.. زنجیبل بهتره که همیشه توی عسل باشه که خراب نشه...
به نظرم نیم کیلو عسل خیلی زیاده...
اره بهتره توی یخچال نگهداریم آرزو جون... چون زنجبیل توی خودش آب داره، باعث شل شدن عسل میشه... از این جهت نگران مصرف کردنش نباش Wink )
  • youtab
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان