موضوعها: 1
تشکر Received:
13,877 in 2,541 posts
تشکر Given: 6,759
اعتبار:
15,305
سلام خوشگلها..
من هرسال دم عید میرم سرچشمه، بعد از بیمارستان دکتر سه پیر ( اون محله ها خیلی قدیمیه بچه ها اگر رفتید بخاطر بافت قدیمیش نگرخید. اصلا نا امن نیست. مدلش اونطوری سنتی و شلوغ پلوغه و خیابون و کوچه هاش طولانی و دیوار بلندن اصلا جای ترس و نگرانی نیست)
میرم اونجا برای خرید کیف.
اکثرا مغازه ها عمده فروشن و کمتر از چهار تا کیف نمیفروشن ولی بعضا مغازه هایی هستند که دم عید فروش تکی انجام میدن.
مثلا اگر میخواستم با یک میلیون یکی یا دوتا کیف از مغازه بخرم. اونجا قشنگ 4 تا کیف و یک کیف پول با جنس عالی میشه خرید. حتی یکی دوتا هم میگیرم برای هدیه دادن.
امسال با پدیده جالبی روبرو شدم.
خانمها میومدن با گوشی از کارها عکس میگرفتند، میگذاشتند صفحه شون. همونجا نیمکت هست. می نشستند، سفارش هاشون که واریز میشد از همون پول، میدادن مغازه دارها و جنس و تو پلاستیک های خیلی بزرگ میکردن و دم درش پر از تاکسیه. میذاشتند عقب تاکسی می بردن..
یعنی بدون کوچکترین سرمایه ای! با پول خود مردم کاسبی میکردند.
خیلی خوشم اومد! دمشون گرم. قشنگ بعضی هاشون معلوم بود تو رنج سنی 50 سال هستند و خیلی معمولی هستند ولی یه همچین همتی دارند.
موضوعها: 278
تشکر Received:
22,296 in 4,717 posts
تشکر Given: 14,824
اعتبار:
24,870
(۱۴۰۱/۳/۲۴، ۰۸:۲۲ صبح)هلیا نوشته است: خب من میخوام چندتا پیشنهاد شغل خانگی بدم چون این مدت که خونه نشین شدم خیلی دنبالش رفتم و به رز عزیزم درخواست دادم تاپیک بزنن و اینجا هم کارامون بذاریم هم بازدید زیاد بشه هم جذب کاربر داشته باشه و هم خودمون سود کنیم برای فروش
اگر موافق بودید بگید تا به ترتیب بنویسم
عزیزم شما ایده هاتون رو بنویسید، هر کسی تمایل داشته باشه استفاده می کنه
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
کاربرانی که از این پست تشکر کردنداربرانی که از این پست تشکر کردند
• youtab
تشکر Received:
22,296 in 4,717 posts
اعتبار:
24,870
برای فروش اینترنتی یا بدون نیاز به مکان اینا به ذهنم میرسه:
لوازم خرده ریز خونه که ملزومات خراب شدنیه مثل چیزای پلاستیکی، ظروف پذیرایی ارزون ولی خوشگل (شوش می بینی چطور کنار خیابون همهههه چیز آشپزخونه پیدا میشه... از اونا به نظرم همیشه فروش دارن)
لوازم مصرفی باز مثل مثلا لباس... لباس زیر... خ.ش شما چون احتمالا خریده بود، این مشکلات براش پیش اومد، وگرنه اونایی که مشتری داشتن، درسته خریدشون کم شده اما خب بدون لباس زیر که نمیزن بیرون، بالاخره از یه جایی خرید می کنن... شما خ.ش رو الگو قرار نده... قشنگ درست و اصولی مطالعه کن، دوره برو، پیجتو بیار بالا... همین الان اصول هشتگ گذاری با 2 سال پیش فرق داره...
لباس بچه قیمت مناسب حتما ملت می خرن چون سایز بچه ها دائم تغییر می کنه...
مواد اولیه ی سالم (رب و خیارشور و ترشی ها و مرباها و سبزی وووو... انواع آجیل و خشکبار، برنج، آبزیان... خرما و محصولاتش... انواع روغن گیری... اینا هم بازارشون رو به رشده اولا چون هزینه ی بیماری خیلی بالا رفته و مردم دنبال چیزای با کیفیت هستن، اگه یکم از سود کم کنید و فروش رو ببرید بالا، مشتری هاتون رو پیدا می کنید... از اونور هم چون خانم های بیشتری دائم مجبور میشن که بیرون از خونه کار کنن و برای نگهداشتن کیفیت غذاشون، مجبورن هزینه کنن و خیلیا دوست دارن از اینجور جاها خرید کنن)
چیزای خنزر پنزر مثل گیره سر و کش و اینا...
جاکلیدی و انواع ماگ با چاپ های مدنظر خریدارها و...
اینا هم می تونه بازار خودش رو داشته باشه اما خیلی از قبلی ها کمتره دیگه...
چیزایی که مرتبط با غذا باشه بهتره که اجاره کنید
گفتم اگه تخصصی توی تعمیرات هم دارید یا می تونید داشته باشید (با دوره دیدن)، مثلا تعمیرات لوازم خونه در منزل، لوازم مصرفی منزل (مثل کوولر و شوفاژ و اینا)، تعمیرات آسانسور و اینا... رنگ کردن منازل ( تقریبا روزی 1 تومن درمیاد ازش اما فصلیه)... تعمیر سیار ماشین و موتور... اینا درآمدشون خیلی خوبه... ما یه شمع موتورمون خراب شده بود، طرف 200 تومن شمع رو اومد عوض کرد، 300 هم هزینه ی رفت و آمد گرفتتتتتتتتتتت!!!!!!!!!!!!! معلومه که یه موتور تعمیرکار 300 هزینه ی رفت و آمدش نمیشه... ما تا مشهد می خواستیم بریم 300 پول بلیطش نمیشد Dodgy این کارای تعمیراتی درآمدشون خیلی خوبه... اگه آدم دل به کار بده...
یا یه مغازه ی کوچیک، اگه بلد باشید که تعمیرات الکترونیکی انجام بدید، برای موبایل و کامپیوتر و لپ تاپ و این چیزا هم اکی هست اما تجربه ی خوب و آپدیت بودن می خواد... اما درآمدش بد نیست... یعنی دستمزداش خوبه و توی روز میشه چند تا کار گرفت و انجام داد، کنارش اکسسوری و چیزای خرده ریز مرتبط هم فروخت که اگه مشتری مدار باشید، فروشتون کم نخواهد بود... چون مغازه هم کوچیکه، نیازی نیست جای خیلی بزرگ باشه و اجاره خفن بدید... ولی باید پاخورش خوب باشه...
درآمدهای غیرفعال هم هست که شما پولت رو سرمایه کنی توی یه چیزی که قیمت بالایی داره و با چند نفر شریک شید، و اونها براتون کار کنن یا اگه خیلی بودجه ی بالایی می خواد، شما براشون کار کنید با گرفتن درصد بیشتر.... مثلا خرید دستگاه لیزر و گذاشتنش توی یه مرکز یا حتی شاید شریک شید و با یه دستگاه شروع کنید و کم کم مرکز رو بزرگ کنید... من از کم و کیف قانونیش خبر ندارم... فقط منظورم اینه که یه کاری که با چند نفر شریک هم بشید، امکان پذیره...
برای خودت هم به نظر من شاید اگه استعداد هنری داری، شاخه ی هنر آرایشی، خیلییییی درامدش برای خانما خوبه... یعنی چیزی که من می بینم، از کفففف 10-15 تومن شروع میشه تااااا 100 به بالا که یکی از اینستایی ها رو دیدم گفت 9 رقمی شدم!!!!! یعنی هنوز ملت می تونن برای این موارد هزینه کنن و می تونی دوره ببینی، با اطرافیان شروع کنی، بری خونه ها یا محل کارشون و کاراشون رو انجام بدی، اینجوری می تونی درامد بیشتری داشته باشی و به نظر من یه چیز واجب هست که به زودی جا میفته که آرایشگر بره خونه یا محل کار مشتری و کاراش رو انجام بده... به طور فزاینده ای رو به رشده... سبک کاریت رو اینجوری انتخاب کن... خانمهای مدیر یا مشاغل خاص که وقت توی صف موندن و اینا ندارن، مادرایی که بخصوص بچه های کوچیک زیر سن مهد دارن، خانمهایی که چند تا بچه دارن... اینا ممکنه از این مدل آرایشگری استقبال کنن...
• youtab، دانژه
تشکر Received:
22,296 in 4,717 posts
اعتبار:
24,870
مرتبط با کامپیوتر و علوم کامپیوتر:
طراحی سایت، کپی رایت، پشتیبانی سایت، حتی اگه هنرت خوبه، مثلا فتوشاپ اینا انجام بدی!!! از توی خونه هم هستی، پول مهد نمی خواد بدی، بالا سر دخترت هم هستی...
تایپ فارسی و انگلیسی
گرفتن پروژه
فتوشاپ از غیرحرفه ای که مثلا عکس بچه های مردم رو توی جاهای جالب روتوش می کنه هست که خب دونه ای مثلا 50 تا 100 هزینه ش هست... خرج هم نداره.... تااا حرفه ای که فتوشاپ کار حرفه ای نرم افزار یا سایت (سال 95 کسی رو می شناختم ماهی 8 تومن حقوقش بود!!! الان حتما بالای 50 می گیره بدون تغییر سابقه و ایناش) یا حتی بنر و تبلیغات که اونا دیگه درآمدشون 20-30 تومن به بالاست... بعضی دانشگاه ها طراح تبلیغاتشون رو دارن که برای هر طرح 500 تومن می گیره!!!!
• youtab، دانژه، شیدا
موضوعها: 7
تشکر Received:
20,218 in 5,384 posts
تشکر Given: 8,760
اعتبار:
24,701
یه مغازه ای توی محله ی ما هست ،خیلی هم کوچولو
اسمش روز مارکت هست
انواع سبزی های تازه رو همون لحظه خرد شده در اختیار میذاره
آب لیمو،غوره ،آب نارنج
ادویه های کوچولو بسته بندی شده ،زرشک و زعفران و هل
۲ -۳تا یخچال شیشه ای قدی هم داره ،توش پر چیزهای هیجان انگیز و تنبلانه س
سمبوسه ی نیمه آماده، خمیر فلافل،ناگت
بامیه و نخود فرنگی و هویج نگینی وذرت
انواع حبوبات آبپز شده ،بادمجان سرخ شده و...
کلا وقتی میری توی مغازه ش،مثلا واسهی کیلو سبزی آش میخای
ولی دست پر برمیگردی ،از بس چیز بدرد بخور توش هست
یه زن و شوهر هم هستن توی مغازه
یه خانوم هم کارگر دارن ک در حال پاک کردن سبزی هست
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
• Rose، youtab، دانژه
موضوعها: 0
تشکر Received:
3,300 in 1,117 posts
تشکر Given: 2,635
اعتبار:
5,351
الان من از یک آشنا سبزی قورمه سبزی خورد شده خریدم شد ۳۰۰ تومن
خانم با اینکه موقعیت مالی خوبی هم داره و دانشجو هم هست ولی تو خونه سبزی پاک میکنه و سالاد درست میکنه
• Bonsai، Rose، دانژه