حس کردم اینجا بذارم از همه جا درست تره

...
لازانیای یوتابی

پیشاپیش بابت اندازه های چشمی عذر میخوام

...
مواد لازم برای 2نفر بخور

لازانیا (معمولا اسان پخت زر یا تک میگیرم، مانا هم خوبه)
گوشت چرخی شده 200 گرم
قارچ خورد شده 2لیوان
فلفل دلمه ای خورد شده 1عدد متوسط
پیاز 1عدد متوسط
هویج رنده ریز، ذرت در صورت تمایل
پنیر پیتزا 100 گرم
ارد سفید (نول، 3صفر) 1لیوان
کره 50 گرم
شیر 1.5 لیوان
ادویه ها(زردچوبه ، فلفل سیاه، پوور سیر و پیاز، دارجین، اویشن، پودر تخم گشنیز) نمک و روغن به میزان لازم
...
اول پیاز هارو خیای ریز خورد و داخل روغن تفت میدیم تا طلایی بشن یکم
بعد بهش گوشت رو اضافه میکنیم و یکم تفت میدیم تا از هم خوب باز بشن
بعد فلفل دلمه ای و انواع ادویه هارو اضافه میمنیم و خوب با گگشت مخلوط میکنیم
وقتی گوشتمون کامل رنگش قهوه ای شد و بوی ادویه ها دراومد رب رو اضافه میکنیم و خوب تفت میدیم تا رنگ باز کنه و به روغنمون قرمزیشو پس بده
بعد قارچ رو اضافه میکنیم و همه موادو خوب تفت میدیم
در اخر 1.5 لیوان اب جوش میریزیم روش و بعد از هم زدن کوچولو درشو میذاریم تا حرا ت متوسط بپزن
...
اگر لازانیای اسان پخت باشه نمیخواد توی اب جوش بجوشن روش دستورشو توضیح داده
اما اگر معمولی بودن یه قابلمه بزرگ اب هم اه 2قاشق غذا خوری روغن مایع جوش میاریم و تعداد مورد نظرمون از ورقه های لازانیا رو میذاریم توش تا کمی نرم بشن
(خیلی نرم و پخته نشن که چیدمانمون وا نره)
بعد ابکش میکنیمشون
(سس بشامل) : توی یه قابلمه که اگه با همزن دستی توش بزنیم کفش خراب نشه
3قاشق اردمون رو الکم میکنیم و 1دقیقه میذاریم روی شعله بعدش کره رو اضافه میکنیم و خوب باهم مخلوط میکنیم، بعد شیر رو کم کم اضافه میکنیم و تند تند هم میزنیم که گلوله نشه اردمون
اگه حس کردین ارد لازمه باز بریزید قاشقی
انقدر میزنیم مخلوطمون رو که حالت ماست سون یا یکم غلیظ تر بشه
در اخر بهش یکم نمک و یه کوچولو فلفل سیاه و آویشن میزنیم
...
وقتی 3تا موردمون اماده شد
کف ظرف مورد نظرمون رو با قلمو جرب میکنیم کمی و 1قاشق از سس بشامل رو میریزم کف ظرف و پخشش میمنیم روی تمام کفش
بعد یه لایه لازانیا میچینیم
بعد یه لایه مواد گوشتی، روش اویشن میریزیم، روش یه لایه پنیر پیتزا و روش سس بشامل
لایه بعد لازانیا و... به همین ترتیب تا موادمون تموم بشه
نکته ها
لایه اول ورقهای لازانیا رو اگر طولی میجینین لایه بعدی رو عرضی بجینین اینجوری موقع سرو سر نمیخورن و موادشون هم نمیریزه
از نظر من و اطرافیانم و خیلیا هرچی لایه مواد گوشتی نازکتر و کمتر باشه لازانیای خوشمزه تری خواهید داشت
همچنین لایه سس بشامل، فقط باید یه لایه نازک بریزید و پخش کنید
...
لایه اخر رو ورقه لازانیا میذاریم و روش یکم سس بشامل فقط و اویشن و یه کوچولو پنیر پیتزا
دمای 180 درجه و 20 تا 30 دقیقه
مهم اینه که مواد غل غل کنن ولی تا حدی نمونه داخل فر که ورقه ها و گگشه هاسون خشک بشن
وقتی اناده شد 2،3 دقیقه بذارین تا کمی سرد بشه بعد با چاقو تیز برش بزنین و سرو کنین
ببخشید اگر خوب توضیح ندادم، هرجا سوالی بود امر بفرمایید
نووووش جان