ارسالها: 4,058
موضوعها: 1
تشکر Received:
13,877 in 2,541 posts
تشکر Given: 6,759
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
15,305
۱۴۰۲/۲/۲، ۰۶:۳۳ صبح
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۲/۲/۲، ۰۶:۳۳ صبح، توسط Donya.)
دخترها یکی تون استفاده از پودر انبه تو مرغ و توصیه کرده بود. خواستم بگم محشر میشه.
توی سس خردل هم پودر انبه زدم لای ساندویچ فلافل اونهم عالی شد.
دم کسی که گفت گرررم.
لطفا دستور مرغ شکم پر برام بگذارید. خیییییلی دنبالشم.
گل پسر ۳۰ ماهه.
ارسالها: 836
موضوعها: 0
تشکر Received:
2,051 in 551 posts
تشکر Given: 695
تاریخ عضویت: شهر ۱۴۰۰
اعتبار:
2,467
۱۴۰۲/۲/۱۵، ۰۱:۴۸ صبح
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۲/۲/۱۵، ۰۱:۵۷ صبح، توسط miss shin.)
صنوبر جان

من اول مرغ رو اگه با پوست باشه که خیلی بهتر چون خود پوست چربی داره و به سوخاری شدن مرغ کمک میکنه رو مزه دار میکنم با پیاز فلفل دلمه ابلیمو خیلی کم در حد چند قطره نمک فلفل اویشن پودرسیر بعد ی کم ماساژ میدم که به خوردش بره و فوت کوزه گریش چند قاشق ماست پر چربه تمام مواد رو هم میزنم چندین ساعت تو یخچال میزارم دستور اصلیش سس مایونزه اما چون مایونز حرارت ببینه ناسالم میشه من ماست رو جایگزین کردم و تو کیفیتش تغیری ایجاد نشد
بعد آون رو با حرارت ۲۵۰ درجه چند دقیقه گرم میکنم کف سینی رو کمی چرب میکنم با قلم و مرغ ها زو میچینم معمولا ۴۵ تا ۵۰ دقبقه طول میکشه بسته به وزن مرغ ساعت پخت متفاوته بعد از نیم ساعت باید چک بشه ۵ دقیقه هم گریل رو روشن میکنم که روش کاملا طلایی بشه
برای سیب زمینی تنوری کنارش هم سیب زمینی رو با پوست حسابی شستم طولی برش زدم بعد معکبی زدم با ابجوش گزاشتم رو گاز توش کمی سرکه و نمک زدم البته به دلخواه هرچی بخوای میتونی اضافه کنی بعد که ی کم نرم شد ابکش میکنم بعد بهش ۱ قاشق روغن زیتون رزماری فلفل میزنم میریزم تو سینی با حرارت ۲۵۰سی دقیقه خیلی خوب میشه حتما امتحان کنید
https://biaupload.com/do.php?imgf=org-2caefcc656b11.jpg
من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...