امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
انواع دستورهای کیک های شکلاتی و کاکائویی
#1
دستورای خوشمزه تون رو از کیک های شکلاتی و کاکائویی، اینجا بذارید Heart
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
#2
کیک خیس شکلاتی 

تخم مرغ 3 عدد
شیر1/5 پیمانه
روغن مایه 1پیمانه
شکر1/5 پیمانه 
ارد 2پیمانه. (البته من همیشه اونقدری ارد میزنم تا وقتی مایعم به غلظت مورد نظر برسه گاهی از پیمانم کمتر و بیشتر میشه) 
وانیل 0/5ق چایخوری
بیکینگ پودر 2قاشق چایخوری
پودر کاکائو 5ق غذا خوری


من اول شیر و روغن مایع و پودر کاکائو رو با همزن مخلوط میکنم اونقدر که شکر حل بشه و از سس آماده شده یک فنجون رو جدا میکنم کنار میذارم
بعد تخم مرغ و وانیل رو به اندازه ای که رنگش روشن بشه و پف کنه حدود 5 دقیقه میزنم با دور تند همزن بعد اون سس شکلاتی رو بهش اضافه می کنم و اخر سر هم ارد و بیکینگ پودر که مخلوط کردم و سه بار الک شدند رو تو دو مرحله اضافه میکنم
کف قالبمو چرب میکنم مواد رو میریزم و 45 دقیقه اجازه میدم بپزه بعد با سیخ چوبی توی کیک حفره ایجاد میکنم اون سس شکلاتی رو اول کنار گذاشتم رو روی کیکم میریزم و بعد که سرد شد از قالب در میارم.. همينقدر راحت

بچه ها من کیکهام همیشه توی فر دست ساز بهتر از فر گاز و حتی مایکروفرم میپزه
من یک قابلمه بزرگ رو برمیدارم (اونقدر بزرگ که قالبم وسطش جا بشه) میزارم روی گاز و وسطش یه شی فلزی میذارم چیزی مثل قالب کوکو بعد درش رو میذارم  15 دقیقه قابلمه گرم بشه و بعد قالبم رو روی اون شی فلزی میذارم واسه اینکه مستقیم روی شعله نباشه بعد حتما دمی میزنم به در قابلمه خیلی امتحان کردم واقعا بهتر میپزه

نوش جان
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • 2015، Almam، Elham67، Mari90، nona، Rose، sims s، youtab، آیسان ۹۶، شماره مجازی تیندر، ندایا
پاسخ
#3
بنفشه جون فقط زمان پخت کاپ کیک کمتر میشه
مثلاً اگر کیک ۴٠ دقیقه باشه کاپ کیک ٢۵ دقیقه پخته میشه
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • نرگس
پاسخ
#4
بچه ها کیک خیس های شما هم‌ چرب و چیل میشه؟!
حس میکنم‌اون روغن مایعی که تو سس شکلاتی هست باعث میشه کیکمون چرب بشه، دستور دیگه ای دارید که تو سس ، روغن نداشته باشه؟
تا به کجا کشد مرا ، مستی بی امان تو Heart
پاسخ
#5
سلام به همگی
دستور کیک شکلاتی ❤️
این کیک شکلات نداره ولی بسیار خوشمزه و البته پر کالریه
مواد لازم:
آرد یک و سه چهارم لیوان
پودر کاکائو سه چهارم لیوان
بیکینگ پودر یک و نصف قاشق چایخوری
جوش شیرین یک قاشق چایخوری
نمک سه چهارم قاشق چایخوری
شکر دو لیوان

تخم مرغ ٢ عدد
شیر یک لیوان
روغن نصف لیوان
وانیل
آب جوش یک لیوان

طریقه پخت:
ابتدا آرد + بیکینگ پودر+ پودر کاکائو+ نمک+ جوش شیرین الک شود و شکر را اضافه کنید و مخلوط کنید

تخم مرغ + وانیل+ روغن+ شیر خوووب با همزمن مخلوط شود
و مخلوط به دست امده به مواد خشک اضافه شود و ٢-٣ دقیقه با همزن مخلوط شود

در این مرحله یک لیوان آب جوش اضافه شود (مواظب باشید مواد نپاشه به دستتون) و خوب مخلوط میکنیم

در قالب ریخته شود در فر ١٨٠ درجه ، طبقه وسط
قالب کاپ کیک ٢۵ دقیقه
قالب کیک ۴۵-۵٠ دقیقه

این کیک حالت خیس داره پس انتظار کیک اسفنجی نداشته باشید پف زیادی هم نمیکنه ، به هیچ عنوان در فر را تا ۵ دقیقه آخر پخت باز نکنید
بعد از پخت هم اجازه بدید حسابی خنک بشه چون کیک حساسیه، خورد میشه
من تو قالب ٢۶ سانتی پختم

[تصویر:  fdab6c21-0c13-4fb1-8ca1-4ded3615cffc_n6lf.jpeg]
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • 2015، Almam، Celin، Donya، Hamii99، Purelove، Rose، Sufii، youtab، ندایا
پاسخ
#6
(۱۴۰۱/۱۲/۱۳، ۱۱:۰۷ صبح)Mari90 نوشته است: سلام به همگی
دستور کیک شکلاتی ❤️
این کیک شکلات نداره ولی بسیار خوشمزه و البته پر کالریه
مواد لازم:
آرد یک و سه چهارم لیوان
پودر کاکائو سه چهارم لیوان
بیکینگ پودر یک و نصف قاشق چایخوری
جوش شیرین یک قاشق چایخوری
نمک سه چهارم قاشق چایخوری
شکر دو لیوان

تخم مرغ ٢ عدد
شیر یک لیوان
روغن نصف لیوان
وانیل
آب جوش یک لیوان

طریقه پخت:
ابتدا آرد + بیکینگ پودر+ پودر کاکائو+ نمک+ جوش شیرین الک شود و شکر را اضافه کنید و مخلوط کنید

تخم مرغ + وانیل+ روغن+ شیر  خوووب با همزمن مخلوط شود
و مخلوط به دست امده به مواد خشک اضافه شود و ٢-٣ دقیقه با همزن مخلوط شود

در این مرحله یک لیوان آب جوش اضافه شود (مواظب باشید مواد نپاشه به دستتون) و خوب مخلوط میکنیم

در قالب ریخته شود در فر ١٨٠ درجه ، طبقه وسط
قالب کاپ کیک ٢۵ دقیقه
قالب کیک ۴۵-۵٠ دقیقه

این کیک حالت خیس داره پس انتظار کیک اسفنجی نداشته باشید پف زیادی هم نمیکنه ، به هیچ عنوان در فر را تا ۵ دقیقه آخر پخت باز نکنید
بعد از پخت هم اجازه بدید حسابی خنک بشه چون کیک حساسیه، خورد میشه
من تو قالب ٢۶ سانتی پختم

من این کیک رو درست کردم
فووووق العاده بافت عالی ای داره...
نرم و پوک هم هست و در حد ساچر خوشمزه اس و انگار دستور کیک شکلاتیه!!!
البته من به جای شیر ماست زدم، به جای آب جوش هم شیر جوش زدم...
ظرف رو هم چرب کردم اکی بود و خوب جدا شد اما خب با کاغذ روغنی حتما بهتر هم میشد...
فقط یه نکته ی مهم که همزن من از این همزنای دستی بود، اگرچه وقتی شیر جوش رو اضافه کردم با قاشق اول یکم بازش کردم، اما هنوز خیلی سفت بود و همزنم شکست... اما اگه اول با قاشق قشنگ باز شه یا همزن واقعی باشه بعیده همچین اتفاقی بیفته... گفتم که حواستون باشه و تلفات ندید Shy
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Donya، Heven، samin**، شیدا
پاسخ


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: