امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کیک یخچالی
(۱۴۰۰/۹/۱، ۰۷:۲۲ عصر)جوجه خوشگله نوشته است: نمی دونم چرا من هر کار می کنم شل میشه و از تو قالب درسته در نمیاد?

عزیزم با همین دستور درست کردی؟چون اکثر دستور ها نشاسته ندارن ولی این دستور ۱قاشق داره و این که اجازه بده موادت سر گاز کاملا غلیظ بشه یعنی جوری که شره نکنه بلکه شما با قاشق بریزی البته نه خیلی سفت چه طوری بگم مثل ماست همزده

(۱۴۰۰/۹/۱، ۰۷:۲۷ عصر)لیدان نوشته است: ببخشید نشاسته گل چیه؟با همون نشاسته معمولی فرق داره؟

لییدان جان نشاسته گل یا نشاسته گندم تیکه های سفیده به صورت بسته بندی تو فروشگاها و سوپر مارکت ها هست بهترین مارکش گلهاس نشاسته ی ذرت هم داریم که اونم سفیده البته پودریه پودر شده این نشاسته ذزت بیشتر برای خمیر گل سازیه و نسبت به نشاسته گندم زبر تره

(۱۴۰۰/۹/۲، ۱۰:۰۵ صبح)2015 نوشته است: نشاسته ذرت نمیشه زد یعنی؟؟
مال منم درسته در نمی یاد البته من قالب کمربندی ندارم

نه نمیشه عزیزم اما نیاز به قالب کمر بندی نیست تو هر ظرفی که خواستی کیسه فریزر بنداز راحت در میاد

(۱۴۰۰/۹/۲، ۰۵:۱۶ عصر)ندایا جان نوشته است: ممنونم از توضیحتون این موادش ک اماده شد مثل مشکفی سریع میبنده یا میتونیم با ارامش لایه ها رو بچینیم ؟

نه عزیزم با ارامش بچین اینجوری نیست که سریع سفت بشه البته از شعله که برمیداری ی کم خودشو میگیره اما نه اونقدر که نشه باهاش کار کرد

(۱۴۰۰/۹/۲، ۰۶:۳۳ عصر)Rose نوشته است: بچه ها اگه قالب کمربندی ندارید، می تونیو توی ظرفای تک نفره درست کنید یا پلاستیک فریزر بندازید...

در کل این مدل کیک یخچالی اونقدر سفت نمیشه که از قالب سالم دربیاد.. چون یه حالت فرنی سفت بشه نهایتا... ولی باز زمان موندن  توی یخچال مهمه و کم بمونه وا میره...
عکس اول به نظر من شکلات آب شده یا نهایتا ترکیب شبیه با گاناش داشته که در نهایت سفت دراومده (یا دستورهای متمایل به دستور شکلات آلمانی) که میس شین جان اگر دستور رو ببینن و تفاوت رو بگن عالی میشه... چون کیک یخچالی با این دستور خیلی سخته که قالبی دربیاد... انگار فرنی کاکائویی که توش بیسکوئیت ریختیم رو بخوایم از قالب در بیاریم... اما خب بعنوان دسری که توی ظرفی که درست کردیم بیاریم سر سفره خوب میشه
حق با شماست رز جان این اصلا دسری نیست که بخوایم قالب خاصی بزنیم ی چیزی مثل ترامیسو یا پان اسپانیاییه انسجامش مثل ژله نیست که بشه قالبای جینگول استفاده کرد
اگه میخواد مثل عکس اول بشه باید بیسکوییت گرد استفاده کنید مثل ساقه طلایی و تو ظرف حتما کیسه فریزر بندازید بعد از یخچال بیرون بیارید از ظرف با کیسه خارج کنید با کفگیر با احتیاط به ظرف سرو منتقل کنید 
عکس اولم همین دسره البته روی دسر بعد از اماده شدن شکلات اب شده ریخته و با شکلات سفید تزیین کرده که البته دلبخواهی هستش من انجام نمیدم 
و برای منسجم شدنش حتما مواد رو بزارید غلیظ بشه مثل فرنی که تو یخچال مونده باشه میشه باید با قاشق کار کنید  جوری نباشه که شره کنه این اطلاعات منه البته خیلی حرفه ایی نیستم تا همین حد فقط بلدم امیدوارم جواب سوالاتتون رو گرفته باشید دوستان
من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • 2015، Rose، youtab، آیسان ۹۶، جوجه خوشگله، شماره مجازی تیندر، لیدان، ندایا، نسیمه جااان
پاسخ
بچه‌ها من دیشب این دسر رو درست کردم یعنی اصلا فکر نمیکردم چیز جالبی بشه اما خیلی محشر بود واقعااااا خوشمززززه ممنون از دستورتون.. یعنی واقعا کم هزینه کم دردسر و بی نهایت خوشمزه من لایه هاشو با موز پودر نارگيل و کنجد سفیدبه ترتیب مزه دار کردم
  • 2015، miss shin، Rose، youtab، آیسان ۹۶، شماره مجازی تیندر، نسیمه جااان
پاسخ
این کیک یخچالی واقعا خوشمزه ست ما عاشقشیم

واسه اینکه خوشگل موشگل باشه میتونید بیسکویت ها را بصورت ایستاده تو یه ظرف رولت خوری مانند قرار بدید از پودینگ به بیسکویت بزنید بعد بهم بچسبونید بعد روشو با پودینگ کاور کنید نمیدونم منظورمو خوب رسوندم یا نه

سعی کنید پودینگ رو داغ بریزید تا بیسکویت ها را نرم کنه
  • 2015، youtab، شماره مجازی تیندر، لیدان، ندایا، نسیمه جااان
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان