نسیمه جان، من ماست همزدهی پرشین ماهشام زدم. عین ماست سون کاله هست. من دستورهای انگلیسی هم زیاد خوندم و متوجه شدم شف طیبه به جای خامه ترش (sour cream) که قدیم ایران نبود (الان کاله زده) نوشته ماست خامهای بزنیم. یعنی خودش هم تغییرش داده. تو هر چی لبنیات داری بزن، فقط یک پیمانهش طبق دستور شف طیبه حالت ماست و رقیقتر داشته باشه (میتونی ماست یونانی بزنی یا هر ماست کارخونهای سفتی)، و ۴۴۰ گرمش رو هم لبنیات سفتتر مثل پنیر خامهای و سرشیر و خامه بزن.
تو سینی نپختم. بذار عکس قالبشم بذارم. من قالب گردم از اوناست که وسطش سوراخه، واسه همین تو قالب مستطیلی مخصوص کیک پختمش. وگرنه تو قالب گرد قشنگتره. راستی این کیک تو فر پف نمیکنه و در واقع فقط وقتی با همزن میزنیش کمی موادش همون موقع حجیمتر میشه.
![[تصویر: cheesecake_baking_dish_38l8_thumb.jpg]](https://s2.uupload.ir/files/cheesecake_baking_dish_38l8_thumb.jpg)
بله سلین جان، به نظرم کمی شکلات تختهای آب کن و بذار سرد بشه بعد قاطی مواد پنیریش کن. یا یکی دو قاشق پودر کاکائو قاطیش کن. فقط سعی کن مرحله هم زدن تخممرغ رو قبل از اضافه کردن خلاقیتهای خودت انجام بدی که در پف مواد اثری نداشته باشه.
تو سینی نپختم. بذار عکس قالبشم بذارم. من قالب گردم از اوناست که وسطش سوراخه، واسه همین تو قالب مستطیلی مخصوص کیک پختمش. وگرنه تو قالب گرد قشنگتره. راستی این کیک تو فر پف نمیکنه و در واقع فقط وقتی با همزن میزنیش کمی موادش همون موقع حجیمتر میشه.
![[تصویر: cheesecake_baking_dish_38l8_thumb.jpg]](https://s2.uupload.ir/files/cheesecake_baking_dish_38l8_thumb.jpg)
بله سلین جان، به نظرم کمی شکلات تختهای آب کن و بذار سرد بشه بعد قاطی مواد پنیریش کن. یا یکی دو قاشق پودر کاکائو قاطیش کن. فقط سعی کن مرحله هم زدن تخممرغ رو قبل از اضافه کردن خلاقیتهای خودت انجام بدی که در پف مواد اثری نداشته باشه.