امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
چیز کیک (cheese cake)
#21
نسیمه جان، من ماست همزده‌ی پرشین ماهشام زدم. عین ماست سون کاله هست. من دستورهای انگلیسی هم زیاد خوندم و متوجه شدم شف طیبه به جای خامه ترش (sour cream) که قدیم ایران نبود (الان کاله زده) نوشته ماست خامه‌ای بزنیم. یعنی خودش هم تغییرش داده. تو هر چی لبنیات داری بزن، فقط یک پیمانه‌ش طبق دستور شف طیبه حالت ماست و رقیق‌تر داشته باشه (می‌تونی ماست یونانی بزنی یا هر ماست کارخونه‌ای سفتی)، و ۴۴۰ گرمش رو هم لبنیات سفت‌تر مثل پنیر خامه‌ای و سرشیر و خامه بزن.

تو سینی نپختم. بذار عکس قالبشم بذارم. من قالب گردم از اوناست که وسطش سوراخه، واسه همین تو قالب مستطیلی مخصوص کیک پختمش. وگرنه تو قالب گرد قشنگ‌تره. راستی این کیک تو فر پف نمی‌کنه و در واقع فقط وقتی با هم‌زن می‌زنی‌ش کمی موادش همون موقع حجیم‌تر می‌شه.

[تصویر:  cheesecake_baking_dish_38l8_thumb.jpg]

بله سلین جان، به نظرم کمی شکلات تخته‌ای آب کن و بذار سرد بشه بعد قاطی مواد پنیریش کن. یا یکی دو قاشق پودر کاکائو قاطی‌ش کن. فقط سعی کن مرحله هم زدن تخم‌مرغ رو قبل از اضافه کردن خلاقیت‌های خودت انجام بدی که در پف مواد اثری نداشته باشه.
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Celin، liyane، Nedaaa28، nona، شیدا، مینو، نسیمه جااان
پاسخ
#22
اووووووف ستی جان چه کردییییییی دختر به به عالی ازینجام معلومه خوشمزست
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • ستی‌لیته
پاسخ
#23
ستی لیته چیزکیکت خیلی لامصبه! حالا من با بچه کوچیک چجور وقت کنم درستش کنم؟
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • nona، ستی‌لیته
پاسخ
#24
ای جونم، بچه‌ی تو که باید همه‌ش خواب باشه! وقتی خوابه درست کن. همزن روشن کن بیدارش کن! ولی جدی اونقدری هم سخت نیست.
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Sufii
پاسخ
#25
بابا این که میگن بچه ها میخوابن بدو تولد شایعه ای بیش نیست ستی جان
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Rose، Sufii، ستی‌لیته
پاسخ
#26
ستی جان پسر من کل روزو بیداره مگه اینکه بغلش کنم تو بغلم چرتاشو بزنه! دیگه شبا بیهوش میشه از خواب...
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • nona، ستی‌لیته
پاسخ
#27
منم ایشالا فرصت بشه این چیز کیک ستی لیته را امتحان میکنم
فقط یه سوال وسطش حالت خمیری و سنگین نداشت؟
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • ستی‌لیته
پاسخ
#28
نه اصلاَ. چون پرکالری هست همون یک برش ازش رو بیشتر در آنِ واحد نمی‌شه خورد، ولی بافتش خمیری نیست، خیلی لطیف و سبکه. باید خوب با همزن زده بشه البته که اینطوری لطیف بشه فکر کنم.
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Mari90، Nedaaa28
پاسخ
#29
وویی ستی
میخوام
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • ستی‌لیته
پاسخ


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: