امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
شیرینی برنجی یا نان برنجی (Nan-e berenji- shirini berenji)
#1
شیرینی برنجی سنتی با دستور خانم جمشيديان عزیز 
با این مواد 46 قطعه شیرینی به دست میاد

[تصویر:  4384f57443cb57639f29cccbfa9cf49293aac71c_1630170850.jpg]

مواد لازم
كره دوغ گرفته يا روغن کاملا جامد یا روغن صاف قنادی: 150 گرم
پودر قند: 120 گرم
زرده تخم مرغ: 2 عدد
وانیل: کمی
آرد برنج: 375 گرم
گلاب و شير: به قدر كافی
زعفران (دلخواه)

1) روغن صاف و پودر قند را با همزن برقی كاملا بزنید.
2) زرده و وانیل را اضافه و بزنید و سپس آرد برنج را کم کم بریزید. 
3) اگر خمیر خشک بود برای تنظيم لطافت خمير، کمی گلاب يا شير بریزید (گلاب زیاد، خمیر را خشک می‌کند، کمی گلاب، و بعد ذره ذره شیر بریزید) و خمير را كاملا ورز بدهيد تا خمير يكدستی شود.
4) خمير را در نایلون 12 ساعت در دمای آشپزخانه استراحت بدهيد.
5) از خمير به اندازه فندق برداريد و بعد از گرد کردن روش مهر بزنيد و يا با دست صاف كنيد و توسط يك ماسوره ساده كوچك نقش بندازيد و طبقه وسط فر با حرارت 175 بمدت 10 دقيقه تا دور شيرينی كمی طلايی شود.

[تصویر:  nan-berenji.jpg]

نکات شیرینی:
✔️برای زعفرانی کردن خمیر، به آن زعفران آب شده غلیظ اضافه کنید.
✔️شیرینی رو حدود 12 تا 15 دقیقه توی فر بذارید بعد صبر کنید تا خنک بشه سپس از کاغذ جدا کنید تا خرد نشه.
✔️حتما آرد برنج را از الک حریر رد کنید و پودر قند رو هم الک کنید. بعد وزنشون کنید.
✔️نشانه پخت کامل نچسبیدن شیرینی به سینی و خیلی کم، رنگ گرفتن ته شیرینی هستش.
✔️زعفران را غلیظ درست کنید.افزودن زعفرون رقیق باعث خشک شدن خمیر شیرینی میشه.
✔️ارتفاع شرینی برای قالب زدن حدود نیم سانته.خمیر رو لای دو نایلون باز و کاتر دلخواه بزنید.

✔️گرفتن دوغ کره:
کره با حرارت کم ذوب شود.
سپس بگذارید در یخچال تا ببندد. به آرامی آن را سوراخ کرده و دوغاب رو که ته ظرف جمع شده دور بریزید.


[تصویر:  c6a5f4cd-1ac9-45e4-8262-b38cea6fea5f--20...om-039.jpg]
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • شماره مجازی تیندر
پاسخ


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: