امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کیک سیب و دارچین (Apple and Cinnamon Cake)
من سیب رو روش گذاشتم، خمیر نشد، توش زدم خمیر نشد، توش و روش هم گذاشتم بازم نشد. کلا انتطار داشتم خمیر شه اما هر جوری باهاش ور رفتم خمیر نشد Big Grin
لیانه من از عطر کیک پرتقالی خیلی بدم میاد، اینم عطر پرتقال میده؟ یا از این مدلی‌هاست که یه عطر خوبی داره اما نمیدونی چیه؟
پاسخ
(۱۴۰۱/۱۰/۷، ۰۲:۱۳ عصر)شیطون خانم نوشته است: بچه ها ی سوال خیلی خیلی پایه ای Big Grin اول باید سیب و گردو و دارچین بزارم کف ظرف بعد روش مواد بریزم یا اول مواد میریزم بعد سیب یواش بچینم روش ؟

سليقه ايه
من كف ميچينم كه وقتي قالب رو برميگردونم سيب روي كيك ديده بشه
رز رو ميچينه كه وقتي قالب رو برگردونه سيب ، زير كيك باشه
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Rose
پاسخ
نرگس ماست معمولا بهتر درمیاد... دلیل دقیقش یادم نیست ولی اگه دستوری ماست داره، همون ماست خوبه براش، در صورتی که نداشته باشیم، جاش شیر میزنیم...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • نرگس
پاسخ
(۱۴۰۱/۱۰/۷، ۰۳:۰۸ عصر)liyane نوشته است:
(۱۴۰۱/۱۰/۷، ۰۲:۱۳ عصر)شیطون خانم نوشته است: بچه ها ی سوال خیلی خیلی پایه ای Big Grin اول باید سیب و گردو و دارچین بزارم کف ظرف بعد روش مواد بریزم یا اول مواد میریزم بعد سیب یواش بچینم روش ؟

سليقه ايه

لیانه قالب کمربندی استفاده کنیم یا کاغذ روغنی بلند توی قالب معمولی بذاریم که بتونیم درش بیاریم، قشنگ سیبا روی کیکه میاد... عین عکس صفحه ی اول... مدل این کیک زیاد برگردوندنی نیست
یا بخصوص برش زدنی برای مجلسی چیزی باشه همین روی کیک خیلی شیک میشه بخصوص با دارچین و پودر پسته ش... یکی از دلایلش که قالب مستطیلی داره همینه که این کیک مجلسیه و برش خورده سرو میشه و خیلی خوب در میاد بیرون...
  • liyane
پاسخ
بچه ها
چالش درست كردن كيك بزاريم
مهلتش هم يك هفته باشه كه همه وقت داشته باشن درست كنن
هربار يه كيك رو امتحان كنيم
هر هفته يه كيك
اينجوري تجربه مون هم توي درست كردن انواع كيك بالا ميره

(۱۴۰۱/۱۰/۷، ۰۳:۲۸ عصر)Rose نوشته است:
(۱۴۰۱/۱۰/۷، ۰۳:۰۸ عصر)liyane نوشته است:

سليقه ايه

لیانه قالب کمربندی استفاده کنیم یا کاغذ روغنی بلند توی قالب معمولی بذاریم که بتونیم درش بیاریم، قشنگ سیبا روی کیکه میاد... عن عکس صفحه ی اول... مدل این کیک زیاد برگردوندنی نیست
یا بخصوص برش زدنی برای مجلسی چیزی باشه همین روی کیک خیلی شیک میشه بخصوص با دارچین و پودر پسته ش... یکی از دلایلش که قالب مستطیلی داره همینه که این کیک مجلسیه و برش خورده سرو میشه و خیلی خوب در میاد بیرون...

عععع چه عالي
من قالب كمربندي هر سه تاشو خريدم ، نميدونستم حتما بايد با كاغذ روغني استفاده بشه واسه همين يه بار بدون كاغذ استفاده كردم ديدم نشتي ميده
كلي خودمو لعنت كردم كه چرا حواسم به اين قضيه نبود!
اين دفعه به روش تو توي قالب كمربندي درست ميكنم
مرسي عزيزم
  • Rose، ستی‌لیته، نرگس
پاسخ
یه چیز خوبی هم هست به اسم روغن جدا کننده که میتونید خونگیش هم درست کنید. یا اصلا قالب رو آردپاشی کنید و فقط کف ظرف برای راحتی کاغذ روغنی بذارید که راحت دربیاد.
لیانه شف طیبه میگفت یه کاغذ روغنی رو روی صفحه پایین قالب کمربندی بذارید. بعد کمربندشو ببندید جوری که کاغذ از همه طرف بزنه بیرون. اینجوری کیپ میشه و نمیریزه.
  • Rose، ستی‌لیته
پاسخ
بچه ها تاپیک چالشی که مد نظرتونه ایجاد شد
لطفا کیک هاتون رو پیشنهاد بدید یکیش انتخاب شه تا از شنبه چالش مورد نظرتون شروع بشه ❤❤❤
http://khanumha.com/showthread.php?tid=678
تا به کجا کشد مرا ، مستی بی امان تو Heart
  • Rose، نرگس
پاسخ
کیک سیب و دارچین با دستور خودم
ضخامت سیب ها اگه نازک باشه، کیک با اطمینان بیشتری می پزه، اما اگه دوست دارید که زیر دندون بیاد و کامل حس شه، می تونید ضخیم تر برش بزنید. 
قالب من از قالب نرمال دستور بزرگتر بود، اما همیشه توی همین درست می کنم، سر تایم هم آماده میشه... نه خمیر شدن داره نه مشکلی... 
فقط من اون تستر دارم، باید بعد از حدود 40 مین، دربیارم و سینی رو بچرخونم
کفش رو هم فقط کره مالیدم (اون قالبی که استفاده می کنم و کره بهش چسبیده رو دور نمیندازم، همون رو می مالم کف قالب، و کاملا مثل روغن جدا کننده عمل می کنه!!!) و کامل از توی قالب هم می تونست دربیاد. توی عکس های پایین مشخصه

[تصویر:  photo_2023-01-05_21-30-05_q8wi.jpg]

[تصویر:  photo_2023-01-05_21-30-09_zm6t.jpg]

[تصویر:  photo_2023-01-05_21-30-11_vd8h.jpg]

[تصویر:  photo_2023-01-05_21-30-12_o4ma.jpg]

[تصویر:  photo_2023-01-05_21-30-03_z22.jpg]

غلظت مایه:
[تصویر:  photo_2023-01-05_21-30-25_24ep.jpg]
  • Celin، Donya، Heven، liyane، Nedaaa28، Sufii، youtab، آیسان ۹۶، ستی‌لیته، مینو، نسیمه جااان
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان