۱۴۰۱/۵/۱۱، ۰۳:۲۵ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۱/۵/۱۱، ۰۳:۳۴ عصر، توسط نسیمه جااان.)
مواد لازم برای تهیه خمیر
۱ عدد سفیده تخم مرغ
۴ ق غ خ شکر
۱ ق غ خ مخمر
آب ولرم یا شیر نصف لیوان دسته دار فرانسوی
۲ لیوان آرد
۱ پنس نمک
۳ ق غ خ روغن مایع
مواد میانی
کره ۱ قاشق غ خ
شکر قهوه ای ۴ ق غ خ
دارچین ۱ ق غ خ (اختیاری )
پودر نارگیل ۴ ق غ خ(اختیاری)
گردو ۵ عدد مغزشده و خرد شده
برای رومال ۱ عدد زرده تخم مرغ
برای شهد ۲ قاشق عسل رو با ۳ قاشق آبجوش مخلوط میکنیم
توی یه لیوان آب ولرم که دست رو نسوزونه،یه قاشق شکر و مخمر رو میریزیم
و یکم مخلوط میکنیم ،روی ظرف رو میپوشانیم تا مخمر به عمل بیاد و کف کنه
توی یه ظرف گود تخم مرغ و شکر و نمک و روغن رو میریزیم و هم میزنیم، بعد مخمرعمل اومده رو اضافه میکنیم ،بعد آرد رو اضافه میکنیم ،ممکنه مقدار آرد کم و زیاد تر از ۲ لیوان بشه ،بستگی به آردتون داره
قشنگ ورز میدیم تا جاییکه به دست نچسبه و لطیف بشه ،بعد ظرف گود دیگه ای رو چرب کرده و خمیر رو توش میذاریم و روش پارچه میذاریم توی جای تاریک تا پف کنه حدودا ۱ ساعت
بعد پف خمیر رو میگیریم چونه های کوچولو ازش میگیریم واسه من ۹ تا چونه کوچیک شد
خمیر رو نازک باز میکنیم و کره آبشده روی سطحش میریزیم ،مخلوط مواد میانی رو همه جای اون میپاشیم و آروم رول میکنیم ،بعد مثل صدف حلزون میپیچیم و توی سینی فر چرب شده میچینیم و مجددا ۲۰ دقیقه استراحت میدیم
بعد با زرده تخم مرغ همزده ،رومال میکنیم و توی فر گرم شده ب دمای ۱۸۰ میذاریم تا جاییکه روی شیرینی ها طلایی بشه حدودا ۱۳ الی ۱۵ دقیقه ،بعد از فر در میاریم و تا داغ هستن روشون شهد میریزیم و روشون رو میپوشانیم تا نرم بشن و نرم بمونن
نوش جان
۱ عدد سفیده تخم مرغ
۴ ق غ خ شکر
۱ ق غ خ مخمر
آب ولرم یا شیر نصف لیوان دسته دار فرانسوی
۲ لیوان آرد
۱ پنس نمک
۳ ق غ خ روغن مایع
مواد میانی
کره ۱ قاشق غ خ
شکر قهوه ای ۴ ق غ خ
دارچین ۱ ق غ خ (اختیاری )
پودر نارگیل ۴ ق غ خ(اختیاری)
گردو ۵ عدد مغزشده و خرد شده
برای رومال ۱ عدد زرده تخم مرغ
برای شهد ۲ قاشق عسل رو با ۳ قاشق آبجوش مخلوط میکنیم
توی یه لیوان آب ولرم که دست رو نسوزونه،یه قاشق شکر و مخمر رو میریزیم
و یکم مخلوط میکنیم ،روی ظرف رو میپوشانیم تا مخمر به عمل بیاد و کف کنه
توی یه ظرف گود تخم مرغ و شکر و نمک و روغن رو میریزیم و هم میزنیم، بعد مخمرعمل اومده رو اضافه میکنیم ،بعد آرد رو اضافه میکنیم ،ممکنه مقدار آرد کم و زیاد تر از ۲ لیوان بشه ،بستگی به آردتون داره
قشنگ ورز میدیم تا جاییکه به دست نچسبه و لطیف بشه ،بعد ظرف گود دیگه ای رو چرب کرده و خمیر رو توش میذاریم و روش پارچه میذاریم توی جای تاریک تا پف کنه حدودا ۱ ساعت
بعد پف خمیر رو میگیریم چونه های کوچولو ازش میگیریم واسه من ۹ تا چونه کوچیک شد
خمیر رو نازک باز میکنیم و کره آبشده روی سطحش میریزیم ،مخلوط مواد میانی رو همه جای اون میپاشیم و آروم رول میکنیم ،بعد مثل صدف حلزون میپیچیم و توی سینی فر چرب شده میچینیم و مجددا ۲۰ دقیقه استراحت میدیم
بعد با زرده تخم مرغ همزده ،رومال میکنیم و توی فر گرم شده ب دمای ۱۸۰ میذاریم تا جاییکه روی شیرینی ها طلایی بشه حدودا ۱۳ الی ۱۵ دقیقه ،بعد از فر در میاریم و تا داغ هستن روشون شهد میریزیم و روشون رو میپوشانیم تا نرم بشن و نرم بمونن
نوش جان
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎