امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
باسلوق و راحت الحلقوم
#1
Heart Heart Heart Heart
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Almam
پاسخ
#2
بچه ها این دستور رو من امتحان کردم ،مزه ش رو چشیدم خوشمزه س
فقط بعدا عکس میذارم ،داره خنک میشه

نشاسته گل ۱ لیوان
آب سرد ۲ لیوان
گلاب نصف لیوان
شکر ۱ و ۱/۳لیوان
روغن مایع یا کره ۱ قاشق غذاخوری
ژلاتین ۲ ق چای خوری در ۱/۳لیوان آب بنماری بشه

توی قابلمه آب سرد میریزیم ،نشاسته رو یواش یواش اضافه میکنیم و با دستمون کاملا از هم باز میکنیم ،گلوله ای باقی نمونه
حرارت رو متوسط زیر قابلمه روشن میکنیم
با قاشق چوبی مرتبا هم میزنیم یکم ک خودش رو گرفت سریع
شکر و ژلاتین رو اضافه میکنیم، مرتب مخلوط میکنیم ،گلاب رو اضافه میکنیم و در آخر روغن رو
آروم آروم خودش وسط قابلمه جمع میشه
گاز رو خاموش میکنیم وقتی از حرارت افتاد ،توی ظرف میذاریم بره ت یخچال ۱ ساعت استراحت
بعدم ک توی پودر نارگیل میغلطه و یه نصف گردو میذاریم روش
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
پاسخ
#3
[تصویر:  ۲۰۲۲۱۲۲۱_۱۶۵۳۱۹_l6xk.jpg]
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • liyane، Nedaaa28، آیسان ۹۶، خانم فسقلی، رخشید
پاسخ


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: