ارسالها: 5,223
موضوعها: 278
تشکر Received:
22,296 in 4,717 posts
تشکر Given: 14,824
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
24,870
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
کاربرانی که از این پست تشکر کردنداربرانی که از این پست تشکر کردند
• Almam
ارسالها: 7,835
موضوعها: 7
تشکر Received:
20,218 in 5,384 posts
تشکر Given: 8,760
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
24,701
بچه ها این دستور رو من امتحان کردم ،مزه ش رو چشیدم خوشمزه س
فقط بعدا عکس میذارم ،داره خنک میشه
نشاسته گل ۱ لیوان
آب سرد ۲ لیوان
گلاب نصف لیوان
شکر ۱ و ۱/۳لیوان
روغن مایع یا کره ۱ قاشق غذاخوری
ژلاتین ۲ ق چای خوری در ۱/۳لیوان آب بنماری بشه
توی قابلمه آب سرد میریزیم ،نشاسته رو یواش یواش اضافه میکنیم و با دستمون کاملا از هم باز میکنیم ،گلوله ای باقی نمونه
حرارت رو متوسط زیر قابلمه روشن میکنیم
با قاشق چوبی مرتبا هم میزنیم یکم ک خودش رو گرفت سریع
شکر و ژلاتین رو اضافه میکنیم، مرتب مخلوط میکنیم ،گلاب رو اضافه میکنیم و در آخر روغن رو
آروم آروم خودش وسط قابلمه جمع میشه
گاز رو خاموش میکنیم وقتی از حرارت افتاد ،توی ظرف میذاریم بره ت یخچال ۱ ساعت استراحت
بعدم ک توی پودر نارگیل میغلطه و یه نصف گردو میذاریم روش
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
ارسالها: 7,835
موضوعها: 7
تشکر Received:
20,218 in 5,384 posts
تشکر Given: 8,760
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
24,701
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎