امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کیک نسکافه (Nescafe Cake)
#1
این کیک خیلی خوشمزه میشه...
شاید یکم موادش زیاده ولی مواد ساده ای هستن که توی هر خونه ای پیدا میشن...
دستور تست شده و عکس مال من نیست اما بافتش همین حالتی میشه...

[تصویر:  coffee_and_walnut_cake_recipe_hero.jpg]

مواد لازم:
کره: 140 گرم
شکر: 150 گرم
آرد: 160 گرم
تخم مرغ:  6 عدد
آب جوش: 2 قاشف سوپخوری
پودر نشاسته گندم: 2 قاشق سوپخوری
مغز گردوی پودر شده: یک سوم پیمانه
کاکائو: 2 قاشق مرباخوری
نسکافه: 2 قاشق مرباخوری
بیکینگ پودر: 2 قاشق مرباخوری
شیر سرد: 2 قاشق سوپخوری
مواد لازم برای تهیه کرم:

کره: 25 گرم
پودر قند: 60 گرم
نشاسته: 2 قاشق سوپخوری
شیر: نصف پیمانه
نسکافه و کاکائو: از هر کدام 1 قاشق چایخوری


طرز تهیه:
کره و شکر را با همزن برقی بزنید تا سفید شود، زرده و سفیده های تخم مرغ را جدا کرده و زرده ها را دانه دانه به کره و شکر اضافه کرده و هم بزنید.

پودر نشاسته را در شیر سرد حل کنید. کاکائو و نسکافه را در آب جوش حل کنید. سپس این دو محلول را داخل مایه اصلی کیک ( مخلوط کره، شکر و زرده تخم مرغ ) بریزید.

سفیده را با همزن بزنید تا کف کند.

آرد و بیکینگ پودر را الک کنید. سفیده و مخلوط آرد را با لیسک به تناوب به مخلوط زرده ها اضافه کنید و در آخر گردو را هم اضافه کنید.

مایه کیک را در قالب 35×25 ریخته و در فر 175 درجه به مدت 30 تا 40 دقیقه قرار دهید.

++++++
برای تهیه مواد رویه، همه مواد را در قابلمه کوچکی ریخته و روی حرارت بسیار ملایم بگذارید تا به غلظت فرنی برسد و بعد که ولرم شد روی کیک سرد شده بمالید.
برای رویه میشه به سادگی روش پودر قند یا نسکافه ی پودر شده الک کرد، میشه خامه نسکافه ای یا باترکریم استفاده کرد... الزامی به رویه این مدلی نیست

[تصویر:  %DA%A9%DB%8C%DA%A9_%D9%86%D8%B3%DA%A9%D8...%D9%87.jpg]

منبع: مامی سایت خانم شهرزاد رضایی فرد
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • artatam، شماره مجازی تیندر، نسیم64
پاسخ


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: