امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
دسر عربی
یه دسر که واقعا فقط آماده کردن وسایلش وقتتون رو میگیره، چون بعدش همه چی میره توی بلندر و تماااام Big Grin یعنی اگه مهمونی چیزی داشتید، فووووری آماده میشه و همه انگشت حیرت بر دهان میگیرن که چقدددددر زحمت پاش کشیدید Wink 
این دستور حتی از نمونه های بازاری بهتر درمیاد Cool
حتما درست کنید و عکساتون رو به اشتراک بذارید

دستورش همه جا هست اما کمتر کسی می شناسدش Blush

[تصویر:  deser_arabi.png]

مواد لازم برای دسر عربی

پودر کرم کارامل آماده: 1 بسته
شیر: 2 پیمانه
خامه: 200 گرم (میشه کمتر هم زد تا 100 گرم)
شکر: 3 قاشق غذاخوری (بسته به ذائقه می تونید کم و زیادش کنید ولی همین مقدار عالیه... یه بار درستش کنید دستتون میاد چقدر دوستش دارید)
نسکافه: 2 قاشق چایخوری (میتونید یه بسته کافی میکس استفاده کنید اما من طعم نسکافه ش رو خیلیییی دوست دارم)
بیسکوئیت پتی بور: 1 بسته
وانیل: نوک قاشق چایخوری
پودر ژلاتین: 2 قاشق چایخوری

طرز تهیه

توی یه ظرف تمیز، پودر ژلاتین را با یک چهارم پیمانه آب ولرم ترکیب کرده (ترجیحا به روش بن ماری) و به خوبی با هم مخلوط کنید.

پودر کارامل و نسکافه رو توی شیر سرد حل کنید (مثل موقعی که کرم کارامل معمولی درست می کنید)

بذارید روی گاز و شکر رو اضافه کرده و با شعله ی کم می ذاریم نزدیک به جوشیدنش که رسید، بیسکوییت ها رو اضافه می کنیم و میذاریم یکمی خنک شه...

بعدش که یکم سرد شد، مواد گرم رو به همراه خامه و ژلاتین حل شده، توی مخلوط کن میریزیم و خوب مخلوطشون می کنیم و میذاریم کامل یکدست شه.

بعد از چرب کردن قالب یا آب ریختن و در فریز گذاشتن قالب، مواد رو توی قالب میریزیم و 5-6 ساعت میذاریم داخل یخچال و وقتی خوب گرفت با گذاشتن قالب توی آب گرم، خارجش می کنیم. برای این دسر قالب های ظریف زیاد خوب نیستن ولی قالب های با طرح های درشت استفاده کنید خیلی تمیز میاد بیرون.

می تونید بصورت تک نفره توی مهمونی ها هم درستش کنید چون حجم خوبی هم داره و هم خوشمزه و همه پسنده Heart هم قالبی هم توی ظروف یکبار مصرف و کترینگ قابل سروه... کلا خیلی ساده و شیک Heart این دستور تنهایی حدود 6 تا 8 نفر رو جواب میده چون خامه ش زیاده و سنگین میشه Idea

[تصویر:  b7ea7911_ed29_4232_bbef_1805b55b5cad.jpg]

[تصویر:  unnamed_1_.jpg]
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Arezoo1984، Mari90، youtab، آیسان ۹۶، شماره مجازی تیندر، ندایا
پاسخ
ندایا جان مثه پودر ژله س ، لوازم قنادیا دارن

[تصویر:  20220406_180542_he3z.jpg]
تا به کجا کشد مرا ، مستی بی امان تو Heart
  • Mari90، Rose، youtab، شماره مجازی تیندر، ندایا
پاسخ
(۱۴۰۱/۱/۱۸، ۰۱:۰۵ عصر)ندایا جان نوشته است: ی سوال دیگه هم داشتم ، خامه ای که در مواد اولیه بود کجا اضافه میشه ؟

عزیزم همونجا که گفتم آخرین مرحله، مواد رو با ژلاتین میریزیم منظورم همه ی مواد بوده اما گویا مفهوم نبوده الان ادیتش می کنم. در واقع اون آخر آخر همه ی مایه ی گرم رو با ژلاتین و خامه می ریزیم توی مخلوط کن یا با گوشتکوب برقی می زنیم تا همه ی مواد یکدست شه و دیگه بعدش آماده اس...
خامه وقتی حرارت ببینه دیگه مناسب دسر نیست و مناسب غذا میشه و توی سس های غذایی و یا مایه ی غذا خوب میشه... همون که از روی گاز برداشتید یا خاموش کردید می تونید خامه رو هم بریزید داخل بقیه ی مواد و خوب هم بزنید Heart
  • شماره مجازی تیندر، ندایا
پاسخ
(۱۴۰۱/۲/۲، ۱۱:۴۵ عصر)Mari90 نوشته است: سلام
اگر پودر کارامل نداشته باشیم میشه این دسر را درست کرد؟!
به جاش نشاسته گل بریزم
میشه؟!

یا پودر ژله بزنم به جاش

نه اصلا
مزه ی کارامل به نظرم توی ترکیبش خیلی مهمه
شاید خود کارامل با دستور غیرآماده رو درست کنی توش بزنی اکی باشه، ولی نشاسته به نظرم نه
  • Mari90
پاسخ
(۱۴۰۱/۲/۴، ۰۹:۵۱ صبح)ندایا جان نوشته است: من این دسر درست کردم خوب بود ولی ی کم ماسیده بود( شبیه به فرنی بود استحکام نداشت خیلی) - قالبی نبود یا ی کم محکم تر - علتش چی میتونه باشه ؟

این دسر خیلییی سفت نمیشه و معمولا توی ظرفای تک نفره سرو میشه که نخواد از قالب خارج بشه...
ولی برای قالبی شدن باید یکم ژلاتین رو بیشتر بزنید... اگه خیلی شل بود، شاید باید ژلاتین رو بیشتر می زدید یا ژلاتینتون مونده بوده...
  • ندایا، پری سیما
پاسخ
(۱۴۰۱/۲/۴، ۱۱:۳۸ صبح)پری سیما نوشته است: ندا جان من یه دسر دیگه این مشکل برام پیش اومد، همون موقع دوباره ریختم تو قابلمه و گرمش کردم یه قاشق ژلاتین اضافه تر ریختم، دیگه بعدش خیلی خوب از قالب برگشت.

رزجان میشه به جای نسکافه ، قهوه بزنم به دسر؟

(یاد مامانم افتادم که همش دستورا رو قاطی میکنه، بعد میگه چرا شبیهش نشد Undecided )

به نظر من قهوه ی کامل، یکم ممکنه طعمش رو ببره به سمت تلخی... ولی اگر قهوه ی غلیظ دم کنی و مثلا در حدی که اضافه می کنی، از مقدار شیرش کم کنی (اندازه گیری می کنی جای شیر قهوه رو حساب کنی) و شاید یکمم ژلاتین رو زیاد کنی، احتمالا خوشمزه بشه... چون نسکافه، قهوه ایه که دم شده و دوباره متبلور شده، از نظر مزه فرق آنچنانی نمی کنه، ولی باید خالص باشه چون اون پودر قهوه یکم حالت ناخوشایند توی دسرها ایجاد میکنه به نظر من....
  • پری سیما
پاسخ
اینم دسر عربی من
[تصویر:  f649b79a-9480-4298-baf7-c64f0dbe686c_eld5.jpeg]
  • Almam، Celin، Elham67، Heven، miss shin، Rose، Seti69، sims s، youtab، آیسان ۹۶، ستی‌لیته، ندایا، نسیمه جااان
پاسخ
[تصویر:  screenshot_20221214-204803_gallery_hurp.jpg]

دسر عربی خوشمزه
پسر ۱۹ ماه ❤
  • Almam، Gitii، liyane، Mari90، Rose، sims s، youtab، آیسان ۹۶، خانم فسقلی، ستی‌لیته، شیدا، ندایا، نسیمه جااان
پاسخ
منم بالاخره این دسرو درست کردم
از ترس اینکه شل نشه ژلاتینو ۲تا قاشق چایخوری سر پر ریختم
خامه و شکر هم چون نوشته بود میشه کمترم زد کمتر ریختم
خیلی خوشمزه بود دوست داشتیم
ممنون از رز عزیزم
  • Mari90، Rose
پاسخ
این دفعه با بسکوییت پتی بور کاکائویی درست کردم
مهمون ها بسی لذت بردند

[تصویر:  81ec4345-659e-4306-9cd2-f768bbde4ded_67yn.jpeg]
  • Almam، Nedaaa28، Rose، sims s، آیسان ۹۶، دانژه، ستی‌لیته، ندایا، نرگس، نسیمه جااان
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان