سوشی خیلیییی متنوعه...
و در حقیقت بسته به فیلینگ ها و تاپینگ هاش، انواع بیشماری داره
اونی که ما بهش میگیم سوشی، در حقیقت اسمش ماکی هست...
اول این پست که درباره ی معروفترین انواع سوشی هست ببینید تا به زودی مواد لازم و آموزش هاش رو هم بذارم
در واقع پیچیدن و بریدن و خوردنش کار 10 دقیقه اس
وقت گیری و خسته کنندگیش مال آماده سازی مواد اولیه اس که باید نازک برش بخورن، تازه باشن و...
توی این عکس چند مدل اصلی سوشی شامل: ماکی (جلبک در بیرون)، اوراماکی (برنج در بیرون)، نیگری (لقمه هایی با تاپینگ های مختلف)، تماکی (دستپیچ که دورپیچ جلبک داره)، تمپورا (میگو و... در مایه ی تمپورا زده شده و سرخ شده) و ساشیمی (گوشت تازه ی سالمون، تن و... که خام برش زده شده و خورده میشه)
اینکه میگن کالیفرنیا رول و فیلادلفیا رول واینها، اسم های محلیه بیشتر... این اسم ها ژاپنیه...
در کنارش مت (برای رول کردن سوشی رول ها)، برنج سوشی، نوری (جلبک دریایی)، واسابی (یه نوع سس خیلی تند و تیز که به شدت با خود سوشی همخونی داره)، گاری (ترشی زنجبیل که اینم عالیه) و سس سویا که در عکس نیست...
در کل سوشی خودش مزه ی خاصی نداره و در برنجش فقط یکم سرکه میریزیم، حتی نمک نمی زنیم، جلبک و اینها هم که بی مزه هستن، ماهی و خیار و اینها هم که نپخته و بی ادویه خب طعم آنچنانی ندارن... اما اون سه تا سسی که کنارش میاد (سویا، واسابی و گاری) مزه های شور، تند، ترش ایجاد می کنن که انگار توی دهن جشن گرفتن و هر کدوم یه گوشه می رقصن

![[تصویر: hqdefault.jpg]](https://s19.picofile.com/file/8435790584/hqdefault.jpg)
یه نمای زنده و نزدیکتر از انواع سوشی ها
و در حقیقت بسته به فیلینگ ها و تاپینگ هاش، انواع بیشماری داره

اونی که ما بهش میگیم سوشی، در حقیقت اسمش ماکی هست...
اول این پست که درباره ی معروفترین انواع سوشی هست ببینید تا به زودی مواد لازم و آموزش هاش رو هم بذارم

در واقع پیچیدن و بریدن و خوردنش کار 10 دقیقه اس

توی این عکس چند مدل اصلی سوشی شامل: ماکی (جلبک در بیرون)، اوراماکی (برنج در بیرون)، نیگری (لقمه هایی با تاپینگ های مختلف)، تماکی (دستپیچ که دورپیچ جلبک داره)، تمپورا (میگو و... در مایه ی تمپورا زده شده و سرخ شده) و ساشیمی (گوشت تازه ی سالمون، تن و... که خام برش زده شده و خورده میشه)
اینکه میگن کالیفرنیا رول و فیلادلفیا رول واینها، اسم های محلیه بیشتر... این اسم ها ژاپنیه...
در کنارش مت (برای رول کردن سوشی رول ها)، برنج سوشی، نوری (جلبک دریایی)، واسابی (یه نوع سس خیلی تند و تیز که به شدت با خود سوشی همخونی داره)، گاری (ترشی زنجبیل که اینم عالیه) و سس سویا که در عکس نیست...
در کل سوشی خودش مزه ی خاصی نداره و در برنجش فقط یکم سرکه میریزیم، حتی نمک نمی زنیم، جلبک و اینها هم که بی مزه هستن، ماهی و خیار و اینها هم که نپخته و بی ادویه خب طعم آنچنانی ندارن... اما اون سه تا سسی که کنارش میاد (سویا، واسابی و گاری) مزه های شور، تند، ترش ایجاد می کنن که انگار توی دهن جشن گرفتن و هر کدوم یه گوشه می رقصن



![[تصویر: hqdefault.jpg]](https://s19.picofile.com/file/8435790584/hqdefault.jpg)
یه نمای زنده و نزدیکتر از انواع سوشی ها
![[تصویر: Difference_Between_Nigiri_Sashimi_Sushi_...ushi_2.jpg]](https://s18.picofile.com/file/8435790592/Difference_Between_Nigiri_Sashimi_Sushi_Roll_Hand_Roll_Gunkan_Sushi_2.jpg)
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم