ممنونم یوتاب و سوفی عزیزم
قهوه های برپایۀ اسپرسو که با فوم شیر درست میشن شامل این ها هستند:
ماکیاتو( حجم فوم کمتر از شات اسپرسو)
کورتادو( حجم فوم برابر با شات اسپرسو)
کاپوچینو( حجم فوم بیشتر از شات اسپرسو)
لاته ( حجم غالب ماگ رو شیر تشکیل میده)
این ها ساده هاش هستند. که بر پایۀ اسپرسو ( سینگل یا دبل شات) درست میشن
حالا اگه بخواهی به این ها طعم بدی میتونی از چاشنی ها یا سیروپ ها همراه با شات اسپرسو استفاده کنی
مثلاً ابتدا شکلات بریزی و روی اون اسپرسو بریزی و در آخر هم فوم شیر که میشه موکا
یا مثلا سیروپ وانیل، کارامل، فندق ، دارچین، نعنا یا هر طعمی که دوست داری به شات اسپرسو اضافه کنی و بعد فوم شیر رو اضافه کنی( اگر از قهوه کپسولی برای اسپرسو استفاده میکنی این طعم ها، آماده اش هم هست)
من علاوه بر اسپرسو ، طعم قهوه دمی رو هم دوست دارم و گاهی لاته رو با قهوه دمی درست میکنم
نکتۀ دیگه این که، اگر برای اسپرسو از کپسول استفاده نمیکنید، پیشنهاد میکنم دانۀ قهوه رو بخرید و خودتون آسیاب کنید. این طوری قهوه تون عطر بیشتری خواهد داشت چون همون موقع دانه میشکنه و عطرش آزاد میشه
آسیاب های مخصوص قهوه رو قهوه فروشی ها دارند و در چند حالت آسیاب رو انحام میده( اسپرسو، کافه ماشین و ...)
دانۀ قهوه رو در ظرف هایی که مخصوص نگهداری قهوه ست نگهداری کنید تا هوا به داخلش راه پیدا نکنه
ترکیب قهوه هم مهمه؛ مثلا ما برای کپسول، ترکیب ۸۰ درصد عربیکا و ۲۰ درصد روبوستا میخریم.
در خصوص دانه هم، دانۀ قهوۀ کلمبیا میخریم و هر دفعه قبل از مصرف آسیاب میکنیم
قهوه های برپایۀ اسپرسو که با فوم شیر درست میشن شامل این ها هستند:
ماکیاتو( حجم فوم کمتر از شات اسپرسو)
کورتادو( حجم فوم برابر با شات اسپرسو)
کاپوچینو( حجم فوم بیشتر از شات اسپرسو)
لاته ( حجم غالب ماگ رو شیر تشکیل میده)
این ها ساده هاش هستند. که بر پایۀ اسپرسو ( سینگل یا دبل شات) درست میشن
حالا اگه بخواهی به این ها طعم بدی میتونی از چاشنی ها یا سیروپ ها همراه با شات اسپرسو استفاده کنی
مثلاً ابتدا شکلات بریزی و روی اون اسپرسو بریزی و در آخر هم فوم شیر که میشه موکا
یا مثلا سیروپ وانیل، کارامل، فندق ، دارچین، نعنا یا هر طعمی که دوست داری به شات اسپرسو اضافه کنی و بعد فوم شیر رو اضافه کنی( اگر از قهوه کپسولی برای اسپرسو استفاده میکنی این طعم ها، آماده اش هم هست)
من علاوه بر اسپرسو ، طعم قهوه دمی رو هم دوست دارم و گاهی لاته رو با قهوه دمی درست میکنم
نکتۀ دیگه این که، اگر برای اسپرسو از کپسول استفاده نمیکنید، پیشنهاد میکنم دانۀ قهوه رو بخرید و خودتون آسیاب کنید. این طوری قهوه تون عطر بیشتری خواهد داشت چون همون موقع دانه میشکنه و عطرش آزاد میشه
آسیاب های مخصوص قهوه رو قهوه فروشی ها دارند و در چند حالت آسیاب رو انحام میده( اسپرسو، کافه ماشین و ...)
دانۀ قهوه رو در ظرف هایی که مخصوص نگهداری قهوه ست نگهداری کنید تا هوا به داخلش راه پیدا نکنه
ترکیب قهوه هم مهمه؛ مثلا ما برای کپسول، ترکیب ۸۰ درصد عربیکا و ۲۰ درصد روبوستا میخریم.
در خصوص دانه هم، دانۀ قهوۀ کلمبیا میخریم و هر دفعه قبل از مصرف آسیاب میکنیم