هونکار بیگیندی یه غذای ترکیه ایه که خیلیییی خوشمزه اس و حتی کسانی که بادمجان دوست ندارن عاشقش میشن! اصلا تصور نکردنیه که بادمجان همچین چیزی بشه
ولی ببینید در چه حد خفنه که اسمش به فارسی یعنی خان پسندید
![[تصویر: 5eb427baadcdeb0ce066fcf3.jpg]](https://s19.picofile.com/file/8436023526/5eb427baadcdeb0ce066fcf3.jpg)
مواد لازم
گوشت گوسفندی: 500 گرم
بادمجان: یک کیلو
پیاز نگینی: 2 عدد متوسط
گوجه فرنگی خرد شده: 2 عدد (اگه میخواید قرمز شه گوجه ها درشت و خوشرنگ باشن)
سیر خرد شده: 4 حبه
نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم
آرد: 3 قاشق سوپ خوری
شیر: یک لیوان
پنیر موزارلا: 100 گرم
جعفری خورد شده: برای تزئین
روش تهیه
گوشت رو خرد کرده و در پیاز و روغن تفت میدیم و نمک و فلفل رو اضافه می کنیم.
بعد که تفت خورد گوجه های خرد شه رو اضافه می کنیم.
بعد از اینکه گوجه هم تفت خورد، 2 لیوان آب جوش اضافه میکنیم و میذاریم کامل بپزه
بادمجان ها رو کباب کرده، پوست گرفته و حسابی خرد می کنیم (میشه حتی لهشون کرد).
آرد رو با یکم روغن تفت داده و بادمجان ها رو اضافه می کنیم.
بعدش شیر رو اضافه کرده و باز یکم نمک و فلفل میزنیم و مزه رو تنظیم می کنیم.
در ادامه پنیر موزارلا رو توی مخلوط بشامل و بادمجون ریخته و هم می زنیم و خاموش می کنیم.
بادمجان رو در دیس کشیده و گوشت پخته رو روش میذاریم و با قطرات روغن گوشت و جعفری ها تزئین می کنیم.


![[تصویر: 5eb427baadcdeb0ce066fcf3.jpg]](https://s19.picofile.com/file/8436023526/5eb427baadcdeb0ce066fcf3.jpg)
مواد لازم
گوشت گوسفندی: 500 گرم
بادمجان: یک کیلو
پیاز نگینی: 2 عدد متوسط
گوجه فرنگی خرد شده: 2 عدد (اگه میخواید قرمز شه گوجه ها درشت و خوشرنگ باشن)
سیر خرد شده: 4 حبه
نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم
آرد: 3 قاشق سوپ خوری
شیر: یک لیوان
پنیر موزارلا: 100 گرم
جعفری خورد شده: برای تزئین
روش تهیه
گوشت رو خرد کرده و در پیاز و روغن تفت میدیم و نمک و فلفل رو اضافه می کنیم.
بعد که تفت خورد گوجه های خرد شه رو اضافه می کنیم.
بعد از اینکه گوجه هم تفت خورد، 2 لیوان آب جوش اضافه میکنیم و میذاریم کامل بپزه
بادمجان ها رو کباب کرده، پوست گرفته و حسابی خرد می کنیم (میشه حتی لهشون کرد).
آرد رو با یکم روغن تفت داده و بادمجان ها رو اضافه می کنیم.
بعدش شیر رو اضافه کرده و باز یکم نمک و فلفل میزنیم و مزه رو تنظیم می کنیم.
در ادامه پنیر موزارلا رو توی مخلوط بشامل و بادمجون ریخته و هم می زنیم و خاموش می کنیم.
بادمجان رو در دیس کشیده و گوشت پخته رو روش میذاریم و با قطرات روغن گوشت و جعفری ها تزئین می کنیم.
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم