ارسالها: 1,993
موضوعها: 3
تشکر Received:
7,358 in 1,540 posts
تشکر Given: 9,421
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
9,290
منم خوشم نیومد نونا به خاطر همین چربی زیادش. ولی با دستورای تو و رخشید باید درست کنم خودم یه بار.
من کل گوشیم عکس چیزایی هست که میپزم و میخورم. رو چند جای دیگه هم تازه ازشون بکآپ دارم.
کاربرانی که از این پست تشکر کردنداربرانی که از این پست تشکر کردند
• nona
ارسالها: 2,315
موضوعها: 1
تشکر Received:
5,668 in 1,665 posts
تشکر Given: 9,657
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
6,842
۱۴۰۱/۱۰/۷، ۱۱:۲۶ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۱/۱۰/۷، ۱۱:۲۹ عصر، توسط Sufii.)
ستی امشب میخوای منو دیوونه کنی! اون از کاچی این از ته چین! اون از چیز کیک...وی در افق محو میشود..
بچه ها این دستور که نونا نوشته من یکی از همکارامون شاهرودی بود مامانش میپخت میاورد سرکار چندبار خوردم بی نهایت خوشمزه هست...ولی بخاطر تعداد زیاد مواد خواه ناخواه حجمش خیلی زیاد میشه و اینکه من همش میترسم گوشتم نپزه ریسک نکردم تا حالا...آهان یادمه مامان اون همکارم به گوشت انگار گرد غوره هم میزد...
کاربرانی که از این پست تشکر کردنداربرانی که از این پست تشکر کردند
• nona، ستیلیته
ارسالها: 1,993
موضوعها: 3
تشکر Received:
7,358 in 1,540 posts
تشکر Given: 9,421
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
9,290
دیگه گفتم همه هنرهام رو یک جا رو کنم!
کاربرانی که از این پست تشکر کردنداربرانی که از این پست تشکر کردند
• nona، Sufii
ارسالها: 8,455
موضوعها: 1
تشکر Received:
30,666 in 6,991 posts
تشکر Given: 20,214
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
35,283
سوفی چون گوشت بره هست خیلیییییی زود میپزه اصلا نگران نباش
کاربرانی که از این پست تشکر کردنداربرانی که از این پست تشکر کردند
• Sufii
ارسالها: 6,679
موضوعها: 0
تشکر Received:
20,561 in 4,948 posts
تشکر Given: 8,673
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
25,418
۱۴۰۱/۱۰/۸، ۱۲:۲۲ صبح
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۱/۱۰/۸، ۱۲:۲۳ صبح، توسط Targol.)
نونا تاپیکهای آشپزی رو گرفته تو مشتشهاااا
گوشت بره هم استفاده میکنه که تو دسته گوشتهای ارغوانی هستش. اگه اینو ندارید درست نکنید تلخ میشه.
کاربرانی که از این پست تشکر کردنداربرانی که از این پست تشکر کردند
• nona، Sufii، ستیلیته