امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
دستور انواع ته چین های محلی ایران
#11
منم خوشم نیومد نونا به خاطر همین چربی زیادش. ولی با دستورای تو و رخشید باید درست کنم خودم یه بار.
من کل گوشیم عکس چیزایی هست که می‌پزم و می‌خورم. رو چند جای دیگه هم تازه ازشون بک‌آپ دارم.
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • nona
پاسخ
#12
نوش جونت خانم کدبانو
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • ستی‌لیته
پاسخ
#13
ستی امشب میخوای منو دیوونه کنی! اون از کاچی این از ته چین! اون از چیز کیک...وی در افق محو میشود..

بچه ها این دستور که نونا نوشته من یکی از همکارامون شاهرودی بود مامانش میپخت میاورد سرکار چندبار خوردم بی نهایت خوشمزه هست...ولی بخاطر تعداد زیاد مواد خواه ناخواه حجمش خیلی زیاد میشه و اینکه من همش میترسم گوشتم نپزه ریسک نکردم تا حالا...آهان یادمه مامان اون همکارم به گوشت انگار گرد غوره هم میزد...
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • nona، ستی‌لیته
پاسخ
#14
دیگه گفتم همه هنرهام رو یک جا رو کنم!
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • nona، Sufii
پاسخ
#15
سوفی چون گوشت بره هست خیلیییییی زود میپزه اصلا نگران نباش
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Sufii
پاسخ
#16
نونا تاپیک‌های آشپزی رو گرفته تو مشتش‌هاااا
گوشت بره هم استفاده میکنه که تو دسته گوشت‌های ارغوانی هستش. اگه اینو ندارید درست نکنید تلخ میشه.
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • nona، Sufii، ستی‌لیته
پاسخ


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: