امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
دستور انواع سوپ
ممنون آلمام جان چشم نگاه میکنم
آلمام جان آره من حس کردم آشپزی غربی باید باشه ولی هر جور خودت صلاح میدونی.❤️❤️❤️

(۱۴۰۰/۱۰/۷، ۰۶:۳۷ عصر)**ماهور** نوشته است: بچه ها من امروز یه سوپ درست کردم که فکر کنم برای کشور ترکیه باشه. آب که تو قابلمه به جوش اومد یه دونه کنسرو نخود رو ریختم تو آبکش و خود نخودهارو ریختم توش. تو دستورش نوشته بو اومد‌.

ماهور جان کنسرو نخود فرنگی؟ یا نخود آشی؟
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Almam
پاسخ
ممنون که گفتی ❤❤❤
تا به کجا کشد مرا ، مستی بی امان تو Heart
  • شیدا
پاسخ
(۱۴۰۱/۱۰/۱۶، ۰۷:۴۲ عصر)شیدا نوشته است: بچه ها سوپ مگه پیش غذا (غذا)ی خارجی و ملل نیست؟ پس چرا تو قسمت غذاهای سنتی ایرانی اومده؟
و یک سوال دیگه، اگر بخواید چند مدل سوپ مهمانی و تقریبا همه پسند معرفی کنید پیشنهادتون کدوم سوپها هست؟
چه سوپهایی رو دوست دارید شما؟

مرسی که گفتی، دقت نکرده بودم... اما خب ما هم سوپ داریم دیگه... سوپ سرماخوردگی و جو من توی ذهنم هست که ایرانی هستن... حالا جابجاش می کنم که منطقی تر باشه :angel:

من سوپ های خامه ای رو خیلی می پسندم با بروکلی، هویج، نخودفرنگی + جو دوسر پرک + عصاره گوشت یا سبزیجات... اما اما اما سوپ شلغم محشر کبراستتتت... اگه درست نکردی یه بار تست کن مشتری میشی :D
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • Almam، شیدا
پاسخ
سلام
بچه ها ی بار ی نفر سوپ آورده بود برام عین حلیم بودا
خیلی خوشمزه بود
با گندم
کسی بلده؟
  • شیدا
پاسخ
خواهش میکنم بچه ها Smile ❤️آره به خاطر soup بودنش گفتم تو تاپیک آشپزی غربی قرار بگیره❤️
رز جان ممنون:**
  • Almam، Rose
پاسخ
نه شیدا مرغ نداشت اصلا فقط همین سبزیجات بود ولی آبشو فکر کنم اگر آب گوشت یا مرغ بریزی خوشمزه تر مبشه اون نمیدونم آب چی ریخته بود.تفتم نداده بود فقط پخته بود.اگر عجله نداری فردا میپرسم ازش
  • youtab
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: