بچه ها لطفا طرز تهیه خورشت های خوشمزه تون رو ( قیمه ، قورمه سبزی ، خورشت هویج ، خورشت آلو اسفناج ، خورشت فسنجان ، خورشت بادمجان ، خورشت کرفس و ...) ، اینجا یاد بدید بهمون.لطفا مقادیر رو دقیق بفرمایید تا برای دوستان مفید باشه و بتونند استفاده کنند 
خورشت فسنجان
![[تصویر: screenshot_2022-04-05-23-58-24-1_4ie9.png]](https://s6.uupload.ir/files/screenshot_2022-04-05-23-58-24-1_4ie9.png)
مواد لازم ۴-۵ نفر :
1 لیوان گردو آسیاب شده(من آسیاب نمیکنم،دستی میکوبم)
2-3 قاشق بزرگ رب انار مهرام(دلخواه)
1 عدد سینه مرغ
1 عدد پیاز متوسط
زعفران-نمک-شکر
مراحل
گردوهارو با ۴ لیوان آب سرد و چندتا تیکه یخ داخل قابلمه میریزیم و با شعله ملایم میذاریم تا به روغن بیفته.
هر موقع دیدیم آب داخل قابلمه کم شده،آب سرد و یخ اضافه میکنیم و میذاریم رو حرارت ملایم خوب جا بیفته.
پیاز رو رنده میکنیم و با کره(یا هر روغنی که استفاده میکنین،من از روغن زرد استفاده کردم) و زعفران تفت میدیم.بعد سینه مرغ رو که مکعبی درشت برش زدیم به پیاز اضافه میکنیم و تفت میدیم. سپس به فسنجون اضافه ش میکنیم و اجازه میدیم رو حرارت ملایم ۳ ساعتی بجوشه و جا بیفته.یه ساعت مونده هم رب انار و نمک و یه قاشق شکر اضافه میکنیم(طعمش بستگی به ذائقه تون داره،که شیرین دوس دارین باشه یا ترش)
و با برنج زعفرونی سرو میکنیم.نوش جان
***نکته مهم:اگه دیدین فسنجان لعاب کافی نداره،یه قاشق آرد گندم رو خوب تفت بدین تا بوی خامیش گرفته بشه و رنگش نخودی بشه،بعد به فسنجون اضافه کنین و اجازه بدین چندتا قل بزنه بعد زیرشو خاموش کنین.

خورشت فسنجان
![[تصویر: screenshot_2022-04-05-23-58-24-1_4ie9.png]](https://s6.uupload.ir/files/screenshot_2022-04-05-23-58-24-1_4ie9.png)
مواد لازم ۴-۵ نفر :
1 لیوان گردو آسیاب شده(من آسیاب نمیکنم،دستی میکوبم)
2-3 قاشق بزرگ رب انار مهرام(دلخواه)
1 عدد سینه مرغ
1 عدد پیاز متوسط
زعفران-نمک-شکر
مراحل
گردوهارو با ۴ لیوان آب سرد و چندتا تیکه یخ داخل قابلمه میریزیم و با شعله ملایم میذاریم تا به روغن بیفته.
هر موقع دیدیم آب داخل قابلمه کم شده،آب سرد و یخ اضافه میکنیم و میذاریم رو حرارت ملایم خوب جا بیفته.
پیاز رو رنده میکنیم و با کره(یا هر روغنی که استفاده میکنین،من از روغن زرد استفاده کردم) و زعفران تفت میدیم.بعد سینه مرغ رو که مکعبی درشت برش زدیم به پیاز اضافه میکنیم و تفت میدیم. سپس به فسنجون اضافه ش میکنیم و اجازه میدیم رو حرارت ملایم ۳ ساعتی بجوشه و جا بیفته.یه ساعت مونده هم رب انار و نمک و یه قاشق شکر اضافه میکنیم(طعمش بستگی به ذائقه تون داره،که شیرین دوس دارین باشه یا ترش)
و با برنج زعفرونی سرو میکنیم.نوش جان
***نکته مهم:اگه دیدین فسنجان لعاب کافی نداره،یه قاشق آرد گندم رو خوب تفت بدین تا بوی خامیش گرفته بشه و رنگش نخودی بشه،بعد به فسنجون اضافه کنین و اجازه بدین چندتا قل بزنه بعد زیرشو خاموش کنین.
تا به کجا کشد مرا ، مستی بی امان تو
