(۱۴۰۱/۱۰/۱۶، ۱۰:۱۹ عصر)ستیلیته نوشته است: چقدر خوشحال شدم پناه جان که مفید بودم! فکر میکردم این دستورا انقدر سادهست کسی وقعی ننهه.
اختیار داری عزیزم عالی بود درعین سادگی طعمش بی نظیر و جدید بود
(۱۴۰۱/۱۰/۱۷، ۱۲:۰۱ صبح)ستیلیته نوشته است: پنیر مخصوص شمال هست! دقیقاَ شبیه اون پنیرهاست که موشها تو کارتونها میخورن. سوراخسوراخه.
پنیر کوزه هم مارک پگاه داره، یه بار بگیر امتحان کن. دوندون هست مثل پارمزان رندهشده، ولی مزهش خیلی خوب و پررنگه. هم میتونی رو نون بریزی بخوری هم میتونی تو سالاد و پاستا و همه غذایی بریزی.
ما هم پنیر کوزه ای رو توی سالاد و پاستا میریزیم خوشمزه میشه