یه دسر که واقعا فقط آماده کردن وسایلش وقتتون رو میگیره، چون بعدش همه چی میره توی بلندر و تماااام
یعنی اگه مهمونی چیزی داشتید، فووووری آماده میشه و همه انگشت حیرت بر دهان میگیرن که چقدددددر زحمت پاش کشیدید
این دستور حتی از نمونه های بازاری بهتر درمیاد
حتما درست کنید و عکساتون رو به اشتراک بذارید
دستورش همه جا هست اما کمتر کسی می شناسدش
![[تصویر: deser_arabi.png]](https://s19.picofile.com/file/8435684776/deser_arabi.png)
مواد لازم برای دسر عربی
پودر کرم کارامل آماده: 1 بسته
شیر: 2 پیمانه
خامه: 200 گرم (میشه کمتر هم زد تا 100 گرم)
شکر: 3 قاشق غذاخوری (بسته به ذائقه می تونید کم و زیادش کنید ولی همین مقدار عالیه... یه بار درستش کنید دستتون میاد چقدر دوستش دارید)
نسکافه: 2 قاشق چایخوری (میتونید یه بسته کافی میکس استفاده کنید اما من طعم نسکافه ش رو خیلیییی دوست دارم)
بیسکوئیت پتی بور: 1 بسته
وانیل: نوک قاشق چایخوری
پودر ژلاتین: 2 قاشق چایخوری
طرز تهیه
توی یه ظرف تمیز، پودر ژلاتین را با یک چهارم پیمانه آب ولرم ترکیب کرده (ترجیحا به روش بن ماری) و به خوبی با هم مخلوط کنید.
پودر کارامل و نسکافه رو توی شیر سرد حل کنید (مثل موقعی که کرم کارامل معمولی درست می کنید)
بذارید روی گاز و شکر رو اضافه کرده و با شعله ی کم می ذاریم نزدیک به جوشیدنش که رسید، بیسکوییت ها رو اضافه می کنیم و میذاریم یکمی خنک شه...
بعدش که یکم سرد شد، مواد گرم رو به همراه خامه و ژلاتین حل شده، توی مخلوط کن میریزیم و خوب مخلوطشون می کنیم و میذاریم کامل یکدست شه.
بعد از چرب کردن قالب یا آب ریختن و در فریز گذاشتن قالب، مواد رو توی قالب میریزیم و 5-6 ساعت میذاریم داخل یخچال و وقتی خوب گرفت با گذاشتن قالب توی آب گرم، خارجش می کنیم. برای این دسر قالب های ظریف زیاد خوب نیستن ولی قالب های با طرح های درشت استفاده کنید خیلی تمیز میاد بیرون.
می تونید بصورت تک نفره توی مهمونی ها هم درستش کنید چون حجم خوبی هم داره و هم خوشمزه و همه پسنده
هم قالبی هم توی ظروف یکبار مصرف و کترینگ قابل سروه... کلا خیلی ساده و شیک
این دستور تنهایی حدود 6 تا 8 نفر رو جواب میده چون خامه ش زیاده و سنگین میشه 
![[تصویر: b7ea7911_ed29_4232_bbef_1805b55b5cad.jpg]](https://s18.picofile.com/file/8435684868/b7ea7911_ed29_4232_bbef_1805b55b5cad.jpg)


این دستور حتی از نمونه های بازاری بهتر درمیاد

حتما درست کنید و عکساتون رو به اشتراک بذارید
دستورش همه جا هست اما کمتر کسی می شناسدش

![[تصویر: deser_arabi.png]](https://s19.picofile.com/file/8435684776/deser_arabi.png)
مواد لازم برای دسر عربی
پودر کرم کارامل آماده: 1 بسته
شیر: 2 پیمانه
خامه: 200 گرم (میشه کمتر هم زد تا 100 گرم)
شکر: 3 قاشق غذاخوری (بسته به ذائقه می تونید کم و زیادش کنید ولی همین مقدار عالیه... یه بار درستش کنید دستتون میاد چقدر دوستش دارید)
نسکافه: 2 قاشق چایخوری (میتونید یه بسته کافی میکس استفاده کنید اما من طعم نسکافه ش رو خیلیییی دوست دارم)
بیسکوئیت پتی بور: 1 بسته
وانیل: نوک قاشق چایخوری
پودر ژلاتین: 2 قاشق چایخوری
طرز تهیه
توی یه ظرف تمیز، پودر ژلاتین را با یک چهارم پیمانه آب ولرم ترکیب کرده (ترجیحا به روش بن ماری) و به خوبی با هم مخلوط کنید.
پودر کارامل و نسکافه رو توی شیر سرد حل کنید (مثل موقعی که کرم کارامل معمولی درست می کنید)
بذارید روی گاز و شکر رو اضافه کرده و با شعله ی کم می ذاریم نزدیک به جوشیدنش که رسید، بیسکوییت ها رو اضافه می کنیم و میذاریم یکمی خنک شه...
بعدش که یکم سرد شد، مواد گرم رو به همراه خامه و ژلاتین حل شده، توی مخلوط کن میریزیم و خوب مخلوطشون می کنیم و میذاریم کامل یکدست شه.
بعد از چرب کردن قالب یا آب ریختن و در فریز گذاشتن قالب، مواد رو توی قالب میریزیم و 5-6 ساعت میذاریم داخل یخچال و وقتی خوب گرفت با گذاشتن قالب توی آب گرم، خارجش می کنیم. برای این دسر قالب های ظریف زیاد خوب نیستن ولی قالب های با طرح های درشت استفاده کنید خیلی تمیز میاد بیرون.
می تونید بصورت تک نفره توی مهمونی ها هم درستش کنید چون حجم خوبی هم داره و هم خوشمزه و همه پسنده



![[تصویر: b7ea7911_ed29_4232_bbef_1805b55b5cad.jpg]](https://s18.picofile.com/file/8435684868/b7ea7911_ed29_4232_bbef_1805b55b5cad.jpg)
![[تصویر: unnamed_1_.jpg]](https://s19.picofile.com/file/8435684750/unnamed_1_.jpg)
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم