ارسالها: 6,679
موضوعها: 0
تشکر Received:
20,561 in 4,948 posts
تشکر Given: 8,673
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
25,418
بچهها احتمالا به سال برنجتون ربط داره. هر چی برنج قدیمیتر شه زمان پخت خیلی بیشتر میشه.
ارسالها: 4,986
موضوعها: 27
تشکر Received:
8,192 in 2,975 posts
تشکر Given: 5,959
تاریخ عضویت: مهر ۱۴۰۰
اعتبار:
12,568
صنوبر یکم سخت نمیشه ؟ آخه تو دیس آدم باید برنج سفید رو بریزه بعد روش برنج زعفرونی.
چون این برنج زعفرونیه رو هست فکر کنم کشیدنش کمی سخت بشه
کاربرانی که از این پست تشکر کردنداربرانی که از این پست تشکر کردند
• youtab، صنوبر۷۱
ارسالها: 4,986
موضوعها: 27
تشکر Received:
8,192 in 2,975 posts
تشکر Given: 5,959
تاریخ عضویت: مهر ۱۴۰۰
اعتبار:
12,568
کلا ایرانیها سختش میکنن
حالا نمیشه زعفرون نباشه یا کلا قاطی برنج باشه؟؟
والا اگه به من بود کلا قاطیش میکردم
ولی اونجوری ممکنه بگن لابد برنجش تازه نیست :|
کاربرانی که از این پست تشکر کردنداربرانی که از این پست تشکر کردند
• youtab
ارسالها: 4,986
موضوعها: 27
تشکر Received:
8,192 in 2,975 posts
تشکر Given: 5,959
تاریخ عضویت: مهر ۱۴۰۰
اعتبار:
12,568
آره دقیقا ممکنه همین و بگن خخخ
کاربرانی که از این پست تشکر کردنداربرانی که از این پست تشکر کردند
• youtab
ارسالها: 8,455
موضوعها: 1
تشکر Received:
30,666 in 6,991 posts
تشکر Given: 20,214
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
35,283
اره ترگل جون این زمان رو برای مبتدیا گفتم که حواسشون باشه برای دفعات اول وگرنه از همون قیافه برنج متوجه میشن
کاربرانی که از این پست تشکر کردنداربرانی که از این پست تشکر کردند
• Targol