یکی از انواع مرباهایی که یه مدت توی اینستا ترند شده بود، همین مرباهای چیاسید بود که خیلی خیلی مفید و سالم و خوشمزه هستن...
می تونیم با انواع میوه ها درستشون کنیم و توی اوتمیل، گرانولا، صبحانه ها (با کره یا مغزها)، پودینگ ها، دسرهایی مثل تاپیوکا وووو... بخوریمشون... من که خیلی دوستشون دارم...
![[تصویر: homemade-chia-jams-2_cku0.jpg]](https://s8.uupload.ir/files/homemade-chia-jams-2_cku0.jpg)
ویژگی های مهم این مراباها:
بدون شکر
فیبر و پروتئین خوب نسبت به خیلی از مواد غذایی دیگه
گیاهی
خام
فوق فوق سیرکننده (با دوتا نون تست و یه ق مربا و نصف ق کره ی مغزیجات آدم سیر میشه!)
فوق العاده سریع و راحت و تازه
برای این مرباها ما احتیاج داریم به میوه ی مدنظر (که توت فرنگی عالیه به نظرم، می خوام گیلاس هم تست کنم اما خب طعم های دیگه هم میشه درست کرد ولی من تست نکردم... مثل خانواده ی بری ها، هلو،
عسل
چیا سید
من برای 200 تا 250 گرم توت فرنگی، حدود 1 ق غ چیا سید (اگه بخوام غلیظ تر یا مفیدتر باشه 2 ق غ میزنم)، و 1 ق غ عسل میزنم... شیرینیش و همه چیزش دست خودمونه
توت فرنگی رو با گوشت کوب پوره می کنم (نه با دستگاه که همه چیزش له بشه)
چیا سید و عسل رو اضافه می کنم
چند بار هم میزنم (در فواصل 5-10 دقیقه ای) و میذارم یخچال
میشه الان که فصل توت فرنگی هست، پوره و توی ظرفای کوچیک یا زیپ کیپ فریز کنیم و شب قبل در بیاریم و مخلوط کنیم و صبح از یه صبحونه ی سالم و خوشمزه لذت ببریم
ورژن پختنیش هم هست که من تا حالا تست نکردم...
می تونیم با انواع میوه ها درستشون کنیم و توی اوتمیل، گرانولا، صبحانه ها (با کره یا مغزها)، پودینگ ها، دسرهایی مثل تاپیوکا وووو... بخوریمشون... من که خیلی دوستشون دارم...
![[تصویر: homemade-chia-jams-2_cku0.jpg]](https://s8.uupload.ir/files/homemade-chia-jams-2_cku0.jpg)
ویژگی های مهم این مراباها:
بدون شکر
فیبر و پروتئین خوب نسبت به خیلی از مواد غذایی دیگه
گیاهی
خام
فوق فوق سیرکننده (با دوتا نون تست و یه ق مربا و نصف ق کره ی مغزیجات آدم سیر میشه!)
فوق العاده سریع و راحت و تازه
برای این مرباها ما احتیاج داریم به میوه ی مدنظر (که توت فرنگی عالیه به نظرم، می خوام گیلاس هم تست کنم اما خب طعم های دیگه هم میشه درست کرد ولی من تست نکردم... مثل خانواده ی بری ها، هلو،
عسل
چیا سید
من برای 200 تا 250 گرم توت فرنگی، حدود 1 ق غ چیا سید (اگه بخوام غلیظ تر یا مفیدتر باشه 2 ق غ میزنم)، و 1 ق غ عسل میزنم... شیرینیش و همه چیزش دست خودمونه
توت فرنگی رو با گوشت کوب پوره می کنم (نه با دستگاه که همه چیزش له بشه)
چیا سید و عسل رو اضافه می کنم
چند بار هم میزنم (در فواصل 5-10 دقیقه ای) و میذارم یخچال
میشه الان که فصل توت فرنگی هست، پوره و توی ظرفای کوچیک یا زیپ کیپ فریز کنیم و شب قبل در بیاریم و مخلوط کنیم و صبح از یه صبحونه ی سالم و خوشمزه لذت ببریم

ورژن پختنیش هم هست که من تا حالا تست نکردم...
این مربای چیا سیدیه که خودم درست می کنم... کناری هم کره ی بادوم زمینیه:
![[تصویر: photo_2023-07-26_12-04-38_xfm6.jpg]](https://s8.uupload.ir/files/photo_2023-07-26_12-04-38_xfm6.jpg)
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم